Sommar och sol

Jag stormtrivs, jag som annars inte är så förtjust i sånhär värme... Man förändras väl med tiden. Känner mig sjukt gammal nu också hehe. Det är hemskt, jag har kommit in i en 21-årskris, jag menar allvar. Det känns hemskt!
    Min dag har iaf varit bra. Jag gick upp vid 7, duschade, gick ut med Theo, åt frukost. Mitt i frukosten (kl. 8.15) slog det mig - "shiit jag har glömt renskriva loggboken!" och det var inlämning idag. Min buss gick kvart i  nio så jag startade datorn och skrev ca en halv sida. När jag kom till skolan fortsatte jag till ca tio över tio, blev nästan klar. Sen gick vi på vår sista gästföreläsning, Jane Swanson från USA pratade om hur socialen osv arbetar där. Intressant, hon var rolig att lyssna på. På lunchen satt vi ute och åt sen slrev jag och Kattis klart loggboken och ändrade något stavfel i essä. Klockan ett hade vi föreläsning om projektseminariet som vi ska ha på tisdag. Men vi avbröt det hela halv ett för då var ståuppkomikern Robin Pålsson (tydligen känd från nåt på tv) på vår skola :P Han var rolig :) Därefter var hela klassen diciplinerad och gick tillbaka till klassrummet. Vi bytte rapport mellan gruppen osv. Vi slutade tre och då gick jag och Kattis till Oj sen tog vi bussen hem till henne. Vi drack Kiviks pärondryck och snackade tillsRobert hämtade mig efter fem. Nu sitter vi bara och kollar på Bond-filmen. Jag ska snart sova för jag ska träna kl 11 imorgon, dansaerobic blir det då, duktigt av mig va? :)
    Nu ska jag dra mig för ikväll. Sov gott! ♥

Haha :D


Afasi & Filthy - Jobb


Hallo!

Det har hänt en del de senaste dagarna, bl. a. så har jag fått en bil, jag har världens bästa morfar ^^, Jag har tyvärr ingen  bild på den än men det är iaf en vit VW Polo, den är jättesöt.
    Igår blev vi klara med vår projektrapport, nu är vi i princip klara med första året på universitetet. Jag kan inte fatta det, och det är även två år sedan vi var på bal. Detta är helt sjukt, såna här dagar känner man att man börjar bli gammal, haha. Jag hatar alla studenter förutom min egen. :)
    Idag är både jag och Robert helt lediga så vi tänkte laga lite god mat idag. Vi kanske till och med går ner på gräset och grillar kotletterna idag? Det hade varit supermys! Sen ska jag även göra bananpaj. Mumsfillibaba :D Jag  lägger upp receptet snart. Nu ska jag titta på Oprah. Jag älskar lediga dagar! Tänkte springa en runda också idag, nu ska vi bli vältränade! :P




Godkväll!

Vi kom hem för ca en halv timme sedan. Jag och Robert var en runda på Väla, sen åt vi glass från Hauffes i stan.. Sedan var vi hemma hos Markus och tittade på Sanningen ögonblick, så sjukt det prgrammet är :P

Igår var vi på fest hos Angela och Johan, det var mycket trevligt, tyvärr så var Robert väldigt trött fram mot slutet men jag hade roligt hela tiden :D



Nu ska jag koka ris till morgondagens lunch, chili con carne.

Sov gott.

Enligt tidsplanen

Då var vi ifatt igen :D
Kattis kom hem till mig vid 10 igår, först satt vi och snackade en mass aoch drack sen började vi skriva. Vi fick gjort en heeel del, mer än vi har gjort på länge, tillsammans i hela gruppen. Det går alltid mkt fortare när man bara är två.
Vid 18-tiden var vi äntligen klara, då körde vi till Väla, jag, Robert och Kattis. Alla skulle på sytemet :P Jag fick visa leg, som vanligt. Och jag kan lova att tjejerna som stod framför oss var ett år yngre än mig men dom behövde inte visa leg. Så orättvist :P Sen köpte vi present till Angela och Johan. Det ska bli så kul ikväll! Jag ska bara ladda upp hela dagen idag.. Haha :P Robert är iväg och jobbar nu mennär han kommer hem ska vi taTheo i bilen och köra hem till mamma och Bosse, sno deras bil och köra till stugan för pappa är där. Tänkte ta ut Theo i skogen så han blir trött nu när mamma ska va hundvakt.

Detta blir en bra dag :D

Nu ska jag titta på Gossip Girl!

Kul spel :D


Fredag :D

Jippiii vad vi är glada. Pengar på kontot och skulden har ökat ytterligare några tusenlappar ;)

Idag ska jag och Kattis sitta och skriva så fingrarna glöder, hon kommer hit vid 10. Vi ska försöka bli klara med vår analys så vi kan börja på diskussionen på måndag. Ellen och Sanna kunde inte vara med idag. Stackars Ellen ska ju opereras så vi hoppas det går bra för henne i L-a idag.
Jag tycker lite synd om mig själv för jag har blivit sjuk så idag ska jag hinka i mig grönt te för jag hade ju tänkt träna dansaerobic imorgon förmiddag. Ohja, morgondagen, jag längtar, det blir paarty hos min snäcka :) Jag och Robert ska till Väla och köpa present + dricka idag. Har ni nåt tips på vad jag ska dricka imorgon? Tror inte jag pallar cider haha.Det blir man ju bara tjock av (iaf tillfälligt tjock, och mätt som en ballong). Blää, palla :D

Denna veckan har jag bara varit i skolan, i förrgår satt vi på Waynes hela dagen. Jag skulle tränat dubbelpass på eftermiddagen men dom ringde från jobb så jag jobbade ist. Pengarna behövs ;) Igår var jag på jobbintervju, receptionist på Stenkvist's som ligger här i Kvidinge, 3 minuters gångväg från oss. Det gäller ett vik. vecka 27-29, men jag får se.. Jag hoppas ju att jag kan få jobba mina 16 timmar per vecka på sreg. Om jag tar det på Stenkvist kommer jag inte kunna ta ut Theo på dagen för min längsta rast kommer vara 30 minuter och mamma och Bosse kanske åker på semester då så dom kan inte ta ut honom isf...

Jag sitter och tittar på Nyhetsmorgon på tv 4 nu, de intervjuar Leif GW Persson, han äger haha. Så jävla grym, och dryg, men det är ju vad som är roligt med honom. Professorer......


Nu ska jag skriva inledning till vårt arbete!


Brittans make-over

Jag hoppas verkligen att hon är inne på rätt spår igen...

Förr


Nu




/
VeckorRevyn


Måndag

God morgon!!
Hur är det idag? Jag mår faktiskt inte prima idag, funderar på att stanna hemma. Jag har ont i halsen, huvudet och känner mig allmänt dålig. Men jag väntar etta tag med att bestämma mig för vi ska inte ses förrän 12 i skolan. Det är gott om tid så jag kansek mår bättre snart.
Jag fick lite d¨ligt samvete när jag fuskade igår :( Men ajg ska göra så gott jag kan resten av veckan. Det kan ju iaf inte vara helt lönlöst att bli liiite nyttigare, jag blir ju trots allt en hel del nyttigare :P Haha.

Vad hände igår då? Jo, vi städade lägenheten så nu är här jättefint, sedan kom Markus hit, vi var och handlade grönsaker m.m. till mig sen stack vi hem här. Robert och Markus spelade Super crazy guitar maniac ... Sen kollade vi på film och efter det blev det mat. Det var då det gick dåligt för mig. Men jag åt inte så mycket ;) Förlåt till mig själv.... :)

Collateral

Igår såg vi en film som heter Collateral, jag tyckte den var ganskatråkig i början men sen gick det över till en sådan film som man inte vill sluta titta på. Läs om den här.


Detox - dag 3

Igår gick det jättebra fram till klockan var 18.00 ungefär, jag trodde jag skulle dö, så jaa, jag fuskade, det slank ner lite av middagen som Robert och Markus lagade, men idag ska jag ändå på det igen. Jag ska följa det så gott det går denna veckan.

Idag är det grönsaker som gäller (färska grönsaker) och jag har redan förberett två portioner med sallad i kylen.

Jag längtar efter riset som tillkommer imorgon.

Detox - dag 2

Det gick ganska bra för mig igår, började känna mig lite konstig på kvällen så det blev ett äpple och på vägen hem vid 23-tiden åt jag en banan. Men annars drack jag hela dagen.

Idag är det dags för massvis med frukt, färsk, fryst, torkad... Jag har laddat upp med bananer, äpple, vindruvor, physalis och frysta hallon.



Malmöbesöket

Igår var vi i Malmö hela dagen. Först hämtade vi upp Roberts mamma sedan körde vi hem till Jenny. Lille Elliot var mammig igår, han skrek så fort han inte kunde se sin mamma :P Sötis..
Jag, Robert och Jenny var ute på deras koloni och plockade spenat och ruccola sen körde vi hem igen. På kvällen skulle Jenny och Christina på nån teater dä rman skulle gå runt i Malmö, så då körde vi hem till Ulle och Rikard. När klockan var tio i nio kom jag på att måste inom Maxi och handla frukt så vi fick skynda oss dit, gick in där 4 minuter innan dom stängde :P Men vi hann :D

På hemvägen hann vi till och med inom Wall och hans nya lägenhet men vi orkade inte stanna så länge, jag kördeoch jag hade ju inte ätit på hela dagen så jag började bli trött. När vi var hemma somnade jag direkt....


Idag händer inte så mycket, vi ska städa, Markus kanske skulle komma hit. En slappe-söndag :)


Vad ska ni göra idag?


Detox - dag 1

Idag är det då min första dag, jag har laddat upp med juice och örtte i olika smaker. Ska köpa en Brämhults när vi åker ner till Malmö också...


Idag är det alltså vätska som gäller - vatten, färskpressad juice och örtte.

    


Uppdatering :D

Hej hopp i lingonskogen!
Hoppas allt är bra med er? Här har det ju som sagt varit tyst i några dagar. Vi (min projektgrupp) har som sagt suttit i skolan nästan hela veckan och jobbat med vår projektrapport. Jag kantyvärr inte säga att vi har varit speciellt effektiva men framåt har vi kommit iaf och vi ligger i fas med vår planering. Igår hade vi en telefonintervju med Nämndemansgårdens VD som sitter uppe i Stockholm så nu i helgen ska Ellen sammanställa intervjun och på måndag ska vi skriva klart det lilla vi har kvar på teorin senska vi påbörja analysen. Teorin är inte klar eftersom huvudlitteraturen vi använder (en uppkopierad artikel från våra lärare) var inte komplett i vårt artikelkompendie. Lärarna hade bara kopierat varannan sida :O Det är sorgligt, denna kursen har varit så grymt oplanerad, schemaändringar hit och dit, litteratur som fattas i litteraturförteckningen men som vi ska läsa osv. Kursenisig är väldigt intressant men man tappar tyvärr intresset när saker inte fungerar som de borde.

Jobbet känns sådär nu också, det är lite ändringar på gång. Väldigt mycket ändringar som försvårar vårt arbete:S Det är helt sjukt, jag söker sommarjobb som en tok men det är ju lite i sista minuten nu hehe. Har ju i princip sökt alla redan i våras, och takat nej till en hel del.......

En rolig nyhet då kanske! Vi fick tillbaka vår första essä, den som var så flummig som jag inte visste hur jag skulle skriva. Jag var helt beredd på att få göra en fete-komplettering men jag fick nästbäst poäng i klassen!! Jag och 5 andra fick 35 p, en fick 40 p, av 45 möjliga. Shiiet vad glad jag blev :D
Hoppas att det går lika bra på den andr aosm jag lämnade in i måndags. Den tyckte jag kändes bättre innan men nu vet jag inte hehe. Får jag bra på den så kanske där finns en chans till ett VG på denna kursen *håller tummarna*

Igår var vi hemma hos mamma och Bosse och grillade, det var såååå gott. Perfekt sista måltid för mig nu innan jag börjar min detox-vecka som Jenny inspererat mig till.

Idag ska vi ta en heldag i Malmö, först tror jag vi ska hem till Roberts syster J, sen kanske vi skulle till deras koloni, sen ska vi hem till hans syster U :P
Ååh, Roberts yngsta storasyster ska ha bebis :D Och idag ska jag ta reda på när eftersom Robert är kille, då kan man ju inte fråga nåt sånt ;)
Så det blir nog inte så mycket mera uppdatering här sen idag eftersom jag kommer va iväg hela dagen, med min juice och mina örtteer som mamma har köpt till mig haha. Hon är helt för detta!

Dåligt med uppdatering

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringar men jag sitter och skriver i skolan nu :P Snart sommarlov, vi lääängtar.

Igår var jag hos Maja, vi diskuterade mat, jag har blivit inspirerad av Jennys detox så jag ska försöka ge mig på den, med start på lördag eller söndag. Innan dess ska jag kränga en fet pizza :D Och äta upp chokladen jag fick av mamma igår haha. Sen är det slut med sån skit i en vecka!  Självklart klarar jag detta :P

Schuuuulaaan

Nu sitter jag i skolan, har varit har sedan kvart i 10.. De andra i min grupp hade ringt mig men jag har inte fått några smatal. Fick meddelandet hon hade spelat in kl 9 kl 10 så då var det ju redan för sent för att göra något åt saken. Tror det är nåt fel på tre, jag ska ringa och skälla på dom nån dag. Jag är ganska duktig på det. Igår ringde jag VekoRevyn för jag trodde jag hade missat typ 2 nummer. Jag betalde eju förnyelsen 28 april men dom hade skickat den en månad försent så förra prenumerationen hade tagit slut innan jag fick förnyelseavin. Därmed missade jag 3 nummer. Men igår kom nummer 11, självklart efter att jag hade skällt på den gubben :P Men han lovade att skicka nummer 8-10 till mig om de fanns kvar i lager. Nu håller vi tummarna för det =)
Nu ska jag sluta mygla och börja vara lite "skolig" :D

Dagen:
- Jobba med projektrapporten
- 14.00-16.00, föreläsning
- 16.00, mamma hämtar mig på Campus
- 16.30, synundersökning på synoptik
- Ikväll, hem till Maja för att snacka skit :)


Gossip Girl

God morgon alla morgonmänniskor!! Jag är inte en av er!!!

Gick och la oss vid halv 11 igår eller nåt sånt... Theo väckte mig 7 imorse och jag trodde klockan var typ 9 men nej. Jag har iaf varit ute och gått med honom och nu ligger jag i sängen igen. Börjar ju inte jobba förrän 16.00 idag så det är ganska lugnt :) Ska fixa lite inför skolan imorgon med. Blir en långdag då. Först ska vi ses med projektgruppen kl 10 och sen har vi föreläsning 14-16. efter föreläsningen hämtar mamma mig för då ska jag på synundersökning.

Nu ska jag titta på Gossip Girl, jag är beroende.... /"xoxo"


Nya tag

Nu är äntligen den sista essän inlämnad och vi kan lägga all energi på projektarbetet. Idag stannade vi kvar efter föreläsningen och pratade om vad vi sill ha ut av arbete, bestämde lite inför intervjun osv. Hoppas nu bara att vi får intervjua någon på det stället vi vill annars får vi ha en plan B.
 
Jag var hemma vid kvart i 4 idag, gjorde spaghetti och köttfärsås till middag. Mamma åt också här eftersom hon kom hit och lämnade Theo. Hon skulle åka hit här vid 12 och gå ut med honom eftersom varken jag eller Robert va hemma men hon tyckte väl synd om honom så han fick åka med henne hem. Haha :P Min hund är allt bortskämd.

Är hemskt rött nu så jag ska bara ligga i sängen och titta på Gossip Girl. Imorgon blir det jobb från16.00-20.00, länktar tills jag får de nya tiderna - 13.00-17.00.

Ha en trevlig kväll :)

Ny laptopväska

Köpte denna på OnOff idag :) Behövs för att skydda min dator.

Godnatt bloggen

Ligger i sängen nu. Försöker skriva tyst eftersom Robert ligger och sover.. Jag har precis kollat gossip girl. Imorgon blir det skola 10-12 tror jag sen ska vi stanna kvar och jobba med projektet.
Pappa och Nada va har ikväll, vi bjöd på hallon/rabarberpaj sen fick vi pengar =) TACK!! Var på kalas i eftermiddags så det blev mkt onyttigt idag men det springer vi bort imorgon...
Sov gott sötnosar. Hörs imorgon!

Duktig plugghäst

Jag har varit en duktig pluggis idag. Tänk att jag har varit uppe sedan halv 7 :O Robert körde till jobb srax efter 4 imorse och för första gången kunde Theo faktiskt gå och lägga sig. Ni anar inte vilken lättnad det var för lilla mig... Jag kunde fortsätta sov till Theo väckte mig. Då trodde jag faktiskt att klockan var typ halv 10 och i så fall hade jag ju sovit alldeles för lännge. "Jag kommer inte hinna göra klart min essä" var det första som kom upp i mitt huvud. Jag gick på toa, bytte om till mjukiskläder, kommer ut i köket och tittar på klockan.. Fem över halv 7. Okeeey?? DUMMA HUND! Fast jag älskar honom ändå :P Jaja, jag hade ju redan gått upp. Jag kanite gå och lägga mig efter att jag har varit uppe på toa, inte om klockan är över halv 7. Jag gick ut med Theo och kom tillbaka vid 7. Sen satte jag mig här och här har jag suttit sedan dess. Har bara kollat på ett Simpsons-avsnitt. Jag menar, man måste ju få ta en paus när man pluggar. Nu har jag skrivit klart. Ska abra finslipa en massa, göra framsida, innehålsförteckning och källförteckning. Sen är det klart :D Sen har vi bara vårt projektarbete att tänka på i 3 veckor till. Sen är det lov. Jag är såååå lycklig.



Detta fatet ser väl mumsigt ut?

Nya skor =)

Igår gick vi på skojakt! Robert köpte ett par vita skor och jag köpte hela tre par på skopunkten. Vet dock inte med de svarta, måste prova dem idag och se hur de sitter nu när jag inte har gått en massa i mina sandaler :P



Endast 498:- för alla tre paren på Skopunkten.

Duffy - Mercy


Lupe Fiasco - Superstar


Söndagmorgon

Klockan är 07.23... Hur orkar jag? Hehe... Egentligen är jag sjukt trött men ajg vill inte gå och lägga mig igen för då kommer jag bara sova bort halva dagen och det går inte. Jag måste vara klar med min essä vid 12 för sen kommer mamma och hämtar mig för vi ska jag ju på kalas.... Därför ska jag börja skriva nu!!

Promenad längs med gröningen

Idag har jag gått väääldigt långt i mina skoskavs-sandaler ;P Kanske inte var det smartaste skovalet me jag fick ju inte ont igår?!Vi körde till stan vid 13-tiden för att träffa Jenny, Linda och Dennis. Jenny och Linda har fyllt år så de fick sina presenter idag, Puma parfym =)
Vi gick och köpte glass på Hauffes, jag tog Bruna Berta men dom hade slut på chokladströssel så jag fick ta nåt annat så jag sa daimkulor och det fick jag :D hihi ^^, När vi sedan gick längs med gröningen träffade jag en massa folk hela tiden... Rikrard, Ingela, Charlotta, Emma med familj, Jenny..... Lite kul =) Folk som jag inte har träffat på ett bra tag.
När vi hade sagt hej då till Jenny, Linda och Dennis gick vi till Mästerlivs och köpte dricka. Jag köpte nya Mer krusbär. Den är sååå god och läskande :) Sen körde vi till Väla. Fick hämta plster hos Roberts mamma för min skoskav hehe sen letade vi skor men vi hittade inget så vi körde till familia istället. Där hittade Robert ett par vita skor och jag hittade tre par skor på  sko punkten... Sen har vi bara tagit det lugnt, jag har skrivit ytterligare en sida på essän och nu har jag skrivit lite till. Det ploppar upp saker i mitt huvud hela tiden denna gången så jag vet inte om jag lyckas hålla mig till sid-begränsningen men jag är ju tvungen. Ska göra klart den imorgonbitti så jag kan skriva ut den hos mamma imorgon. Ska ju på kalas hos Bosses mamma imorgon. Då ska jag kränga tårta. Känner nog att jag måste jogga sen.

Nu vill Robert att jag ska komma och lägga mig så jag får väl lyda ;)
Natti natti!

Kändislook-alikes ;P


MyHeritage: Celebrity Morph - Family search - Family reunion


Grillning på gröningen = sommar

Igår var det en riktig sommardag. Jag hade shorts, linne och sandaler. Riiiktigt nice väder :D På kvällen åkte vi inte till stan, hämtade vår nya dammsugare hemma hos Johanna sedan körde vi för att möta upp Johan och Markus x 2 på maxi. Köpte korv, hamburgare och tillbehör sedan stack vi ner till gröningen där vi grillade. Hade lite problem med elden :D Haha, det brann lite för mycket men det gick bra ändå. Åt tills jag nästan exploderade ^^, Jättegott :D När vi var klaradär körde vihem ill Mackan och kollade på film.. Eller ja, dom kollade på film, jag sov :)

Lite fy på mig igår för jag skrev inte mer på essän sen... Fast jag skrev ju ändå en hel sida igår ;P Hehe. Har skrivit klart teorin nu så jag har väl ungefär halva analysen kvar och sedan diskussionen. Blääää. Hatar skolan nu!

Nu ska jag spela nåt meningslöst spel på blip. Ska träffa Jenny och Linda vid 12. Vi ska nog äta glass i hamnen eller nåt. Ha en bra dag :D

Flo Rida - Low


Go Go Gadget Flow


Fredag

Härligt väder idag men jag önskar att jag hade fått liiiite mera sömn. Robert körde till jobb lite efter 4 imorse och precis när han hade låst dörren sprang Theo ut i hallen och satte sig vid dörren och bölade. Som vanligt alltså... Men det är ju en helt annan sak kl 7 på morgonen. Så jag fick klä på mig och gå ut med honom kvart över 4 på morgonen för han bara pep.......... När vi kommit in igen somnade han ganska fort men sen väckte han mig för en timme sedan igen så vi va ute och gick i en halv timme då. Nu ska jag skriva lite om mitt tandläkarbesök, sedan kolla på DH sen ska jag in till Klippan (banken + djuraffären). Ikvällvet jag inte vad vi ska göra, jag känner nog för att ha en lugn kväll fast det hade ju vatt kul o göra nåt. Vi får se :D

Vad händer hos er idag?

Alla älskar Kavli!


Torsdag

Goooood morning!!

Herre gud vad jag är trött idag, jag tror inte att jag tåler att stressa så som jag gjorde igår... Mår illa och har lite huvudvärk idag, inte kul. Har ju föreläsning mellan 13 och 15 idag. Den ska handla om diabetes, dessutom är det en gästföreläsning så om vi går på den får vi extra poöng till betyget. Det vill man ju inte missa!! Hehe... Efter dagens föreläsning har vi bara 4 föreläsningar och ett seminarium kvar. Guuuud vad jag längtar!!!!!! 

Jag är svag för rosa



Denna rosa dröm finns här.

Daaaans i mitt <3

Jaahaaa, då var det avklarat! Uppvisningen gick bra tyckte jag, bäst sista gången. Nu blir det ingen dans på hela sommaren *snyft*
Jag och Steffie ska kolla om Showfactory har öppet hus till hösten, kanske blir nån kurs där. Dom har ju lite andra, annorlunda kurser.

Sitter här nu och är vrålhungrig, borde även hoppa in i duschen men all energi rann ur mig :S Ikväll blir det nog bara tv, har inte gjort nåt poå essän :O OMG!!! Fast föreläsningen idag var till stor hjälp, tror det kommer gå ganska lätt att skriva den, får sätta igång imorgon. V i hade möte med projektgruppen idag och jag tror det kommer funka bra =) Kan inte fatta att vi gått ett år på UNIVERSITETET redan! Shit, jag börjar bli gammal :O Snart är det iaf sommarlov, vilket jag kommer nämna varje dag fram till den 3 juni eftersom jag är sjuuuukt skoltrött....

Nu ska jag leka me dmin hund, han hämtar alla sina leksaker och lägger dem i mitt knä nu :P "Hej, jag vill ha uppmärksamhet!"

Onsdag

Gooood morgon!!!
Idag smäller det!!! Nu ska dansen sitta...
Hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott? Det har iaf jag. Jag har drömt en massa konstiga saker, som vanligt, men jag är så van nu så det är  inget som stör mig längre. :P
Ska ladda upp med havregrynsgröt nu, kl 11 ska jag träffa K och E i skolan för att prata om vårt projektarbete så vi kan sätta igång med det snart. Sen är det fanemig SOMMARLOOOOV!!!!!! Men innan skolan ska jag inom Väla och handla lite tills ikväll så jag kör väl hemifrån om ca en timme så jag slipper stressa. Har föreläsning 13-15 idag sen ska jag hem snabbt och ta ut Theo och slänga i mig nån mat sen ska jag va på genrep kl 17. :S

Vad ska ni göra idag? :)

7 maj 2008


Tisdag

Goood morgon :D

Underbart väder ute idag. Hoppas att Robert inte har smittat  mig med något nu... Ååh.. Han är hemma från jobb och ligger bara i sängen och har ont. Jag vet inte vad jag ska göra?? Han vill inte ha nåt heller...
Jag ska iväg och jobba idag, är så orolig för att jag ska bli dålig när jag är iväg. Men det kansek inte äns är något som smittar? I vilket fall som så måste jag göra en massa på min essä nu för om jag blir sjuk kan jag ju inte det sen. Detta är jobbigt, jag som har spy-fobi, det är därför jag går och tänker på detta hela tiden nu.

Trevligt inlägg btw ;) Nu ska jag läsa och skriva!

Vad ska ni göra idag?

Över förväntan

Första kvällsinlägget på den nya bloggen. Då får vi väl se om den är seg eller ej. Allt går ju iaf mycket snabbare här nu, vilket är skönt. Ser lite annorlunda ut men man vänjer väl sig =)

Idag har jag och Steffie tränat, det gick bra så vi ska nog klara det på onsdag. Om jag kan hålla mig frisk.. Robert har nämligen blivit magsjuk idag. Kul? Nej. Jag har verkligen i n t e  t i d att bli sjuk.

Imorgon är det jobb som gäller 16.00-20.00, nästa vecka börjar dom nya tiderna, 13.00-17.00, det ska faktiskt bli skönt =)

Nu ska jag kolla lite på tv. Ha en bra kväll :)

Promenad

image31 
Gick en runda i Klippan med Maja igår. Sen lekte vi lite 14-isar och fotade våra solglasögonprydda, osminkade fejs xD

Myser

image29

Såhär låg Theo och mös i sängen efter att Robert åkt till jobb i lördags natt ;) Han saknade husse...

image30

Fotade Theo med min nya mobil igår men han blev mest en ljus fläck :P

Nu ska vi snart bege oss till skogen, tänkte jogga lite på slingan så kan Theo springa lös. Det lär han han gilla!


Bloggflytt

Idag kommer min blogg att flyttas över till den nya plattformen. Vi får väl se om det blir någon förbättring. Jag håller tummarna!

Måndag

God morgon!!
Hoppas allt är bra med er? Här är det väl ganska bra. Jag hade lite ont i huvudet när jag gick upp men det börjar försvinna nu. Idag ska vi panikträna inför onsdag :S Hehe. Jo det kommer nog gå bra!
Såg något störigt i mitt schema, vi har bara föreläsning i entimme idag! Helt galet, det blir liksom 45 minuters föreläsning eftersom vi alltid har akademisk kvart och därför börjar man alltid en kvart efter utsatt tid. Så idag går jag i skolan 13.15-14.00.  Tur att jag fick låna mammas bil idag så jag slipper åka bussen, behöver bara köra till tåget, går lite fortare att komma hem då.
Nu ska jag slökolla lite på tv innan jag äter frukost.
Vad ska ni göra idag? :)

Trötter

Det har varit en lång dag... Vi var ute långrunda med Theo innan vi körde till mamma, där åt vi pannkakor, mums =) Sedan tvättade Robert bilen och jag körde med mammas bill till Klippan, gick en runda med Maja... Snackade en massa och fotade haha, blev ju fina - nooot... Sen hem till henne igen och fortsatte snacka :) Men sen var jag tvungen att köra för jag skulle möta upp Robert på bensinmacken. Sen körde vi hem och gjorde mat, det blev en sen middag ikväll, men sånt får man ta. Imorgon ska jag bara gå på föreläsning i en timme, känns det lönt? Nej  men man går ju dit ändå. Kommer bli en fullspäckad vecka, måste göra klart essän innan helgen, det hade varit skönt att bli klar med den till fredag så man slipper tänka på den sen.. Sen har vi "bara" ett projektarbete kvar innan vi får sommarlov.

Sov gott!!

Gårdagen - Lördag

Gårdagen var fullspäckad. Jag passade på att plugga på morgonen och förmiddag efter som jag var helt ensam här hemma. Sen kom ju mamma och Bosse. Bosse borrade och sågade, hängde upp tavlor, hatthylla osv, mamma målade lite i köket. Jag satte ihop hatthyllan + skohyllan - jävla plockepinn!! Haha :P

Vid 15-tiden ko även Robert hem men han var helt slut. Han och Bosse la golv i stora garderoben så nu är den fin. Ska bara inreda den med lådor/hyllor. Har inte riktigt bestämt hur jag vill ha det men det kommer nog.

17.00 kom colla Johanna körandes på sin motorcykel! Hon åt middag här sen kolla vi lite på TV, drack te, sen såg vi en film som heter Monkeybone, den är helt yr :S Inte jättebra hehe. Men men :P


image27

Ingen trevlig start på dagen...

Idag fick jag ingen bra start på min dag... Det första jag möttes av när jag öppnade balkongen var en hemsk stank, Theo hade kissat ner hela sin korg + filt! Antagligen har han gjort det igårkväll, sen har där varit stängt hela natten och imorse hade solen stått på där i någon timme innan jag kom ut. Så jag drog bort alla fönstren på balkongen och öppnade hela lägenhete för att det skulle vädra igenom. När jag hade varit ute med Theo gick jag ner i tvättstugan, som var bokad, men där va ingen som tvättade så jag sprang upp och hämtade hans korg och filt sen tvättade jag dem, korgen gick tyvärr sönder så den fick jag kasta. Men filten blev ren och nu  luktar den gott igen. Lille Theo... :(


Keyshia Cole - Didn't I Tell You



Onsdag, Steffie..... ;D

Lördag

Goooood morning!!!!!!!!!!

Samma som igår, Robert körde till jobb vid 4 imorse, sedan gick jag ut med Theo. Han somnade inte förrän ca kvart över 5... Tur att han inte har dessa tiderna nästa vecka, det hade jag nämligen inte klarat av. Theo går bara runt och piper, eller så ligger han i Roberts säng och piper. Den hunden är verkligen kär i Robert... Resultatet av två oroliga morgnar är en extrem trötthet. Har legat på soffan och halvsovit i ca 2 timmar nu så det känns iaf lite bättre.

Idag kommer först mamma och Bosse hit, Bosse ska sätta upp vår nya hatthylla, spegelvägg, väggspegel, tavlor o annat smått och gott. Igår köpte jag och mamma 11 meter gardintyg till vår balkong. Mamma ska sy för jag klarar inte det, finns inget tålamod. Hehe. Tur man har morsan. :P

Vi köpte en matta igår. Det blev riktigt snyggt, den gjorde verkligen stor skillnad på vårt vardagsrum!! Vi är helnöjda :D

Vid tre-fyra tiden kommer Johannor hit och våldgästar oss. Detta kommer bli en niiice dag.

Vad ska ni göra idag? :)

den 2 maj 2008

2 maj 08

Vilka är ni??

?   ?   ?   ?   ?

Vem är du som sitter där och läser min blogg just nu? Skulle gärna vilja
veta eftersom det är en hel del som inte kommenterar :)


Jag är Madeleine, 21 år från Åstorp!!

Kommentera i detta inlägget.

?   ?   ?   ?   ?

Fredag

God morgon!!
Uppe med tuppen :D

Jag har varit uppe i ca en timme nu och jag är sjuuukt trött. Robert väckte mig 04.00 inatt innan han skulle till jobb. Jag trodde att Theo skulle sova vidare när Robert hade kört, men nej. Han satte sig vid Roberts sida av sängen och började piiiiipa. Åååh, upp gick jag och ut med hunden. Jobbigt värre. Som tur va kissade han direkt så jag slapp gå så långt men det var ändå tillräckligt för sen kunde jag inte somna om ;/ Låg i sängen och vända och vred mig i säkert en timme. 06.45 ringer kllockan, det var dags för tvättstugan igen! Blää, Fortsätta där jag slutade igår. Måste ner dä rigen och starta den sista maskinen 40 grader... Tvättar ju ett av kuddfordralen till soffan för Theo lämnade en liten prick där igår. Så kan det gå när bebis blir glad! Kommer upp lite bilder sen innan jag sticker till Väla med mammi. Vi ska förresten köpa ny dammsugare haha, jippiii :P Har ju Roberts mammas gamla men man behöver ordentliga grejer när man har långhårshund kan jag ju säga. Det blir antagligen en sån Electrolux som är tyst, vilket jag inte håller med om (mamma har en sån). Jag har skickat iväg ett mail till pappi nu så han ska kolla vilket pris han kan köpa in den för.  Det var allt för mig, tvätten kallar!! *not* ;D

Dagbok

Idag blev jag faktiskt lite ledsen i ögat för det var iiingen som hade tid med mig idag, tror alla var bakis ;D Men iaf, Johan och Markus kom hit vid 13-tiden sen körde dom och Robert till stan och käkade m.m. medans jag var kvar här hemma heeelt ensam. Jag började kika lite på vad jag ska göra till essä 2 sen körde jag hem till mamma. Det har ju varit pisseväder (därav ingen balkongbild, kommer imorgon). Vi fikade lite hos mamma sen bestämde jag att jag skulle göra moussaka ikväll så vi körde till klippan och köpte kryddor. Mamma var snäll och betalde, sen gav hon mig 300 kr bensin :D TACK!! Jag körde hem och var hemma vid 18-tiden, då hade Robbert kommit hem så han var ute och gick med Theo och jag gjorde mat. Det blev riiiktigt gott, ska lägga upp receptet här imorgon :9 Den tar ca 1 ½ timme att göra men det är det värt!

Ikväll har jag tvätta, blev inte riktigt klar så jag bokade kl 7-10 imorgonbitti så jag kan tvätta klart då, så får tvätten hänga över natten med.

Nu sitter jag här och myser med Ramlösa Päron & Citronmeliss. Robert nannar kudden för han börjar jobba 05.00. Usch :P Mamma kommer hit vid 10, vi ska till Väla och Ikea och köpa tyg. Hon ska sy gardiner till vår balkong. :)

Nu ska jag spela på jesper.nu

Ha en trevlig kväll/natt!

Pusshejs ♥

Torsdag

God morgon!!!

Jag är jättepigg och glad idag :D Och det regnar ute, jag är shoppingsugen men har inga pengar. Wiii, men endå är ja glad. Jag vill ha nån o leka med idag, ska se vem som ställer upp på detta uppdag. Just nu sitter jag här nyduschad med blött hår. Roberts kompis kommer snart och jag vill inte gå runt och se ut som ett loffebarn så jag kanske borde kamma mig?

Vad ska ni göra idag? Haft en trevlig Valborg?

RSS 2.0