Kväll igen...

Det har varit en jobbig dag idag. Jag har mått lite illa hela tiden men sluppit huvudvärken, tills jag kom hem, då kom den igen. Vet inte om jag ska ta fler värktabletter mår bara sämre då :S Huvudvärken försvinner men jag känner mig konstig i kroppen och blir yr. Kanske är det bättre att försöka sova bort det...

Imorgon ska jag jobba hos pappa hela dagen! Jag ska inventera. Lär ju säkert inte bli klar så jag får fortsätta på fredag.

Nu ska jag läsa lite!

God morgon

Nu mår jag lite bättre... Ligger dock fortfarande i sängen och funderar på vad jag ska göra med mitt liv (denna dag, denna tisdag)... Kommer inte fram till något vettigt, tyvärr. Jag borde gå och göra mig i ordning så att jag kan slappa innan jag ska ta tåget istället. Har två timmar på mig innan jag ska cykla hemifrån.

Dansen igår var inställd för att vår danslärare hade blivit sjuk :( Tyvärr såg inte Steffie hennes sms förrän hon var utanför så jag hann ju också till dansskolan. Men men, vi parkerade vid nic och tog en promenad runt hela Husensjö typ. Gick bort till Sundspärlan och genom Sofieberg. Det var skönt att gå i vårsolen kan jag säga! Vet inte om det är någon dansträning idag, om så är fallet ska jag hem till Steffie efter skolan. Jag ska klippa och färga hennes hår sen ska hon göra naglar på mig :D Så snällt!

För övrigt börjar vi en ny kurs idag, den ska bli rolig att läsa!! Jag ligger inne med en bra motivation när det gäller våra inriktningsspecifika kurser (hälsa då). Fick högsta betyg förra året och det ska jag ha nu med! Beställde böcker igår eftersom jag inte har fått tag på dem på biblioteket. Lär väl inte få dem förräns på måndag eller tisdag, bokus kan vara så sega och ändå batalar man extra för snabbare frakt! Såg att min senaste beställning hade haft en leveranstid på 10 dagar...


AAAAHH

Jag har såååååååååååå ont i huvudet!! Det känns som att det ska sprängas och ändå sitter jag här, eller ja, ligger i sängen med datorn.. Jag kan inte sova. Börjar må illa. Jag har iaf fått i mig en tallrik flingor och två alvedon, hoppas att jag får behålla dem. Varför tog jag inte migränmedicin?

God kväll

Har ni haft en bra dag? Det har jag :)

Den blev inte riktigt som planerat vilket betyder att jag inte har gjort särskilt mycket av det jag listade upp imorse... Vi besätmde oss nämligen för att ge oss ut på en roadtrip. Vi körde till Tyringe för att handla på förmedlingscentralen! Där kan man vara säker på att man alltid hittar nåt skoj. Vi handlade för totalt 370 kronor och kom ut med en halvfull vagn. Det blev godis, konserver, filmer (fem för 199) m.m. så vi är nöjda :) Jag valde två av filmerna och det blev Hjälp säsong 1 samt På smällen, den filmen kan jag itne se för många gånger! Vi kom ut därifrån vid tretiden, då var vi lite hungriga och eftersom pappa var i vår stuga i Åsljunga bestämde vi oss för att köra dit. Där bjöds det på pannkakor. Sen tog vi en långpromenad i skogen, Veljko och Emilia var också med. Emilia (som ska fylla 4 år) gick själv hela vägen, det var duktigt av henne. Vi var ute och gick över en timme! Efter promenaden körde vi hem och jag somnade i bilen...

Vi orkade inte laga mat när vi kom hem så det blev bara rester till middag, fin söndagsmiddag liksom... Sen har vi slappat framför tvn och datan. Fast mest datan tror jag. Nu ska jag se på Gossip Girl sen ska jag sova :)


Söndag

God morgon! Idag mår jag återigen toppen! Jag var ute med Theo precis och konstaterade då att jag snarast bör införskaffa mig en vårjacka. Vet inte om jag klarar dagen utan en haha.

Idag ska jag göra en del saker iaf:
  • Dammsuga och torka alla golv (Robert ska dammsuga)
  • Skriva klart redovisningen inför imorgon
  • Gå långrunda med Theo
  • Leta vårjacka?
Vad ska ni hitta på idag?


God natt!

Inatt ska vi ställa om klockan så man får sova en timme mindre. På sommaren tar man fram utemöblerna...


Släckte ni en timme ikväll? Vi släckte allt utom tvn, fy på oss men vi ville inte missa Robinson. Kollade in trevångingshuset mittemot och där var det mörkt och man såg att det var flera som hade ljus tända istället för lampor, dock var där en del som tittade på tv!



Tidigare idag var jag på workshop på Dunkers, det var kul och givande, lite annan stil än vad man är van vid. Jag kommer gå på hans workshops fler gånger. Sen var det till att åka hem och duscha och så, sen körde vi till Malmö och hälsade på Roberts syster. Kvällen slutade med att vi köpte med oss sushi från Sushido, mycket gott :) Jag somnade cirka tio minuter efter Robinson hade slutat och vaknade för typ tre kvart sedan. Jag är ingen kvällsmänniska, tvivlar på att jag någonsin kommer bli det heller :S Hoppas iaf på att få sova ut imorgon!

Sov gott ♥

Nu är det dags att sova!

Lördag

God morgon!!

Hoppas ni mår lika bra osm jag idag! Jag ska alldeles strax göra en smoothie och en macka sen ska jag ta tåget till stan för lite hiphop på Dunkers! Ser fram emot det riktigt mycket nu!

När jag kommer hem sen ska jag vid mig supersnabbt och gå ut med Theo för sen hämtar Robert bara upp mig efter jobb så ska vi till Malmö, till hans syster.

Nu skriiiiiker min mage efter mat!!!

Gårdagens shopping!


Fedag hela veckan!

Hej hopp!

Allt bra med er idag?

Ja, här är det inte mycket aktivitet för tillfället, Robert sover och jag är supertrött... Har jobbat 7-14 idag. Vi hade jättemycket att göra som tur var så tiden gick relativt snabbt. Idag hade vi en målare här hemma som målade badrums taket och fönstret så mamma och Bosse fick åka hit och öppna. Sen hade mamma blivit uttråkad för Bosse tittade på film så då putsade hon alla fönster + dammtorkade nästan övverallt, dammsugade mer än halva lägenheten och torkade golvet i köket! Nu har jag bara lite städning kvar men det få rjag ta imorgon. Nu ska jag gå ut med Theo sen ska vi åka och storhandla... Slåss med halva Helsingborg på Maxi....

Hemma hos mamma

Jaha, nu sitter man här mätt och belåten hemma hos mamma. Jag köpte med mig bullar så vi har krängt en massa frukost nu!

Jag väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka nån gång... Hon är seg som få, nu pratar hon i telefon... Haha.


Älska Gina Tricot <3

Några av plaggen jag tänker prova idag!








Torsdag och en ny frisyr!

Tadaaaa!


Färgerna hon använde på mig var 11N med lite 7G och sen la hon en rad med folieslingor (blondering, 9%) mitt på huvudet, från hårfästet i pannan och en bit nedanför virveln.

Känner mig galet somrig just nu! Har mörka jeans och en vit, tunn, tunika idag! Har dessutom mitt rosaglittriga skärp från nittonhundrafrösihjäl :D

Det gick skit på dansen igår kan jag säga, jag var så trött! Usch. Idag känner jag mig mycket piggare. Ska tillstan med mamma, först hämta en massa tentor och en inlämninigsuppgift på skolan, sen till Väla. Jag ska köpa ett par jeans. Tänkte prova jeanslegginsen från Gina Tricot också... Vi får se. Blir nog nån ny tröja också. Måste även köpa hårnålar, ljusa, varför ska de alltid försvinna? Jag förbrukar minst 200 stycken om året! Lägger dem överallt!

Nu ska jag köpa bullar till frukosten hos mamma! Ha en bra dag!

Kväll

Vad gör ni ikväll? Gillades mitt korrallfärgade inlägg tidigare idag? Det gav i vilket fall som lite färg till bloggen idag! Jag är sååå trött nu så ni anar inte. Borde gå och lägga mig snart eftersom jag börjar jobba redan klockan sju imorgon, lite jobbigt men man får se det från den ljusa sidan, jag slutar tidigt, nämligen redan kvart över två. Därefter ska jag klippa mig och färga håret. Ska bli skönt att få bort de slitna topparna. Idag var jag och mamma i stan och uträttade en massa ärenden, det tog typ fyra timmar sen var jag trött. Jag köpte bl.a. ett svart långt linne på Gina. Jag ska ha det under kläderna nästa torsdag i Halmstad. Förhoppningsvis får jag lägga ut bilder därifrån sen :) Vi sak ju bli sminkade och allt. Mycket tjat om den dansen nu men det är ju så roligt! Jag ska dansa till helgen också, jag och Sandra från min grupp ska på hip hop-workshop på Dunkers kulturhus, det är Otto Blücker som håller i den. Spännande! Ska dricka upp min smoothie och äta en donut nu. Sov gott mina änglar!!

Korall


Tisdag

Ska det aldrig bli varmt?! När jag gick ut med Theo för knappt en timme sedan var det -1,9°C... Galet!

Theo ligger på golvet nedanför mig stirrar på mig, ser äckligt ut haha! Just det, vi fick hans sista provsvatr igår, han har högt kolesterolvärde den stackare men det finns ingen anledning att göra något om han håller sig frisk nu med det nya fodret. Så vi ska prata med veterinären igen om en månad för att kolla av. Nu hoppas vi att han håller sig frisk!

Vad händer idag då? Jag har faktiskt städat toaletten precis, sen ska jag dammtorka och plocka undan här så att Robert kan dammsuga när han kommer hem, det är hans stora uppgift här! Sen ska jag torka golven. Vilken dag va?

Nu ska jag se en film på TV1000 Classic, Offret heter den, vet itne vad det är för film men den är säkert bra!

Ha en bra dag! :)

Måndag

Blööö, har mått bajs sedan igår. Började få ont i magen redan på jobb igår och sen blev det bara värre på kvällen, jag tror att det är magkatarr. Imorgon ska jag iaf vila, har varit jättestressigt den senaste veckan!

Vi blev klara med vår essä idag så nu är den inskickad till urkund också, då finns det ingen återvändo :O Det måste vara nytt rekord, klara på sex dagar och den ska inte vara inlämnad förrän på fredag hihi men vi har varit flitiga!

Jag var inte med på dansträningen idag utan tittade bara på, på houseträningen var jag med och markerade lite sen filmade vår danslärare oss. Har inte vågat titta på det än haha, tycker alltid det är hemskt att se. Speciellt nu när jag bara stod där i mina stela stuprörsjeans och gungade lite försiktigt ^^, Nu är det inte långt kvar till vårt klubbuppträde! Ska bli sjukt roligt. Vi ska träna på onsdag, utan vår lärare, kanske vågar släppa loss mer och freestyla då :P Man känner sig nämligen ganska töntig när man freestylar till house-musik i en upplyst danssal med bara 4 personer närvarande!

Det finns absolut inget roligt på tv ikväll heller och då hamnar man ju här. Jag sitter halvt förlamad här i soffan och äter godis, bra för magen......... Får kanske leta upp någon film att se.

Ha en trevlig kväll :)

Söndag

Hej hopp!!

Det känns som att jag har bott på jobb sedan i fredags, det är verkligen synd om mig...! Började med att vi träffades i skolan kl 9 i fredags, vi hade handledning sen åkte jag hem. Var så trött att jag somnade på soffan när vi hade ätit sen sov jag till fyra. Började jobba fem sen var jag inte hemma förrän lite efter tio. Igår skulle jag jobbat 15-21.15 men blev väckt halv 8 av jobb, de ville att jag skulle vara där 8 men det var ju omöjligt. Kom dit och tog min kassa kvart i 9 sen jobbade jag utan att veta när jag skulle få gå. De var tvugna att hitta en ersättare fram till stängning om jag inte skulle jobba till 21.15. De hittade någon som kunde börja 18 så jag fick gå hem då! Var svintrött när jag kom hem så det blev bara mat och sen bingen! Sov till 9 idag, då väckte Theo mig. Vi har varit ute en runda och nu ska jag skriva på essän, som jag itne hann igår :/

Är fortfarande fruktansvärt trött och jag undrar hur jag ska kunna hålla mig vaken till 21 ikväll men det får väl gå! Hinner kanske med en powernap innan jobb hehe. Nej, nu är det effektivt arbete som gäller!

Ha en bra dag!

Torsdag

God morgon!
Nu går dagarna riktigt snabbt, fast det är bra haha för på onsdag är det löning :P

Idag har jag ganska mycket som ska fixas, nu ska jag först borsta och bada Theo, sen ska jag skriva på vår essä. Sen tror jag att klockan är typ tre och då får man väl börja bege sig mot Örkelljunga, där Theo ska vaccineras. Ikvväl blir det dubbel dansträning igen för vi ska börja träna inför vårt uppträdande... Jepp, ska uppträda på Club 4 i Halmstad den 2 april, vet dock inte vilket ställe det ska va på. Det är jag och två tjejer till som ska åka upp. Vi ska bli sminkade av en tjej som är make up artist och jag ska fixa håret :) Kommer bli sjukt kul, tror vi iaf :D

Nej, nu ska jag bara läsa några bloggar sen blir kam, borste och sax i Theos päls!

Onsdag

God morgon mina solstrålar!

Idag är jag på mycket bättre humör än igår. Igår var botten av botten, kände mig alldeles slut i kroppen och vill bara gömma mig nånstans. Allt detta resulterade i att jag installerade mina gamla Sims 2-spel på Roberts dator, testade på min laptop först men den strejkade så efter lite övertalning... Tänkte faktiskt spela en stund nu! Måste berätta att jag har spelat utan fusk hittills, mina simmar ska minsann få jobba sig uppåt! Hah! Tjejen jobbar inom vården och killen har egen butik på tomten där han tillverkar och säljer leksaker ;)

Senare idag ska jag börja skriva på vår essä som ska handla om rökning på arbetsplatsen. Jag ska skriva om hur man med en deltagande observation kan studera rökningen roll på arbetsplatsen. Lite hur man skulle kunna arbeta med den metoden för att ta reda på hur rökningen påverkar de anställda, vilka samtal som förs under rökpausen, den allmänna inställningen typ. Känns som vi har en bra idé för vårt arbete och att vi ska kunna bli klara i god tid utan allt för stor ansträngning!

Vad ska ni hitta på idag?


Trött bild på mig och Anna, dagen efter hennes student 2008. Utgång i Linköping!
(Usch så solblekt och slitet mitt hår var där :S)

Fräsha upp garderoben inför sommaren!




Baslinnen i olika färg från 49,50 kr, H&M
Alltid bra att ha baslinnen i flera färger. Lätt att använda till det mesta och
jätteskönt till sommaren när man inte vet vad man ska ha på sig!



Tunika 98 kr, H&M                                     Topp, 98 kr, H&M


Söt cardigan, 249 kr, H&M


2-pack toppar, 98 kr, H&M



Massvis med basplagg ska jag köpa inför sommaren. Jag vill även köpa en ny, ljus, jeanskjol, ljusa jeans (min jakt pågår fortfarande, hehe) och skor, skor, skor och någon väska. Får inte köpa "flera" väskor för min kära pojkvän eftersom de jag har redan tar så mycket plats i klädkammaren.



Tisdag

Usch vad jag är dålig på att blogga nu, har tappat motivationen helt.. Den kommer väl tillbaka nån gång, när vi har mindre att göra i skolan.

Idag har jag hemskt ont i hela kroppen, träningsvärk. Har precis tagit ett varmt bad för att försöka bli av med den så jag känner mig alldeles mjuk i kroppen nu!

Imorgon ska jag inte till skolan, ska jobba hemma, får se om jag bloggar mer då :)

Trevlig kväll!

Måndag - Tillbaka till livet

Äntligen är min tenta avklarad, nu håller vi tummarna för att jag klarat den!

Kände mig alldeles uppgiven efter en timme (vi hade två timmar på oss) så då skrev jag mitt namn på alla blad och var redo att lämna men precis innan jag skulle resa mig kom jag på svaret på en fråga.. Haha, så bäst! En fyrapoängsfråga... Hoppas, hoppas, hoppas att det var rätt svar! Man ska ha 24 poäng för godkänt... Vi får väl se...

Idag har jag inte planerat någonting alls. Tänkte bara slappa. Jag vill baka cheesecake, det enda som fattas är typ 50 g Philadelphia och jag orkar inte åka och köpa xD Hehe.

Plugg och pizzabak

Jag har pluggat i två hela dagar och under dagen har även 100 g Marabou förbrukats. Vi har precis varit hos mamma och skrivit ut en sammanfattning som jag ska plugga på under kvällen. Sen hoppas jag på att vara klar för tenta, en tenta som vi inte vet hur den ska se ut = väldigt spännande! Tydligen första gången denna kursen ges i denna form... Inte alls bra, anser jag och många andra. Vi får inte tillbaka inlämningsuppgifterna så vi har ingen aning om vi kan sakerna! Spännande på tentan alltså.

Nog om det. Nu bakar vi pizza sen ska vi se film :D

Fredagen den 13

Andra gången i år, de tär lite scary men vi hade en trevlig kväll med Nina och Alex. Dom kom hem till oss och vi åt god mat och spelade lite spel :) På slutet var jag och Nina så trötta och flamsiga så vi skrattade hela tiden men vi vann i TP båda gångerna! Tjejer är smartast.

Nina och jag med Skip-Bo


Robert och Alex


De rosa (vi) ledde ;)


Tack för en trevlig kväll :)

Roligt skratt

Mitt i allt mitt elände känner jag att jag behöver lite humor. Såg detta klippet för första gången för över ett år sedan! Man får inte nog! Haha :D


Bloggpaus

Jag är tillbaka på måndag, efter min tenta! :)



Söndag

God morgon alla godingar!!
Hoppas att allt är bra med er idag! Det måste ju vara nåt fel på mig som är uppe såhär tidigt en söndag hehe. Jag har redan varit ute med vovven och nu står han och smaskar i sig frukost där jag har lagt enr hans medicin. Sista medicindagen idag och sista bajsprovet är taget! Ska bara köra och lämna dem till djursjukhuset imorgon.

Idag står det plugg på schemat! Hade egentligen velat städa lite mer idag också men vår dammsugare la av igår. Den stendöd så att säga. Vi har försökt att dela den men det enda som går att ta av är alla filter, resten är en stor plastbit! Får väl moppa lite, Robert hann dammsuga allt utom vardagsrummet igår.

Nu ska jag göra frukost. Vad ska ni hitta på idag?

Godnatt!

Nu ska jag sova!

Hörs imorgon :)

Lördag - helg

I love it...

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig! Man kan ju inte sova bort helgen men samtidigt är den till för att man ska vila upp sig, men det hinner jag nog. Jag ska först på Tupperware-party hos min mamma. Hon har sagt att jag ska få en burk av henne, en modulett. Jag har som mål att fylla mitt skafferi med dessa underbara burkar xD Nej, men allvarligt talat. Det är mycket bättre att ha sina torrvaror i en burk än i påsen/kartongen. Moduletterna håller ute allt som inte ska komma in där sen sparar dom en massa plats också!

Ikväll blir det bio och fika med Malin och Cassandra från jobb. Jag tror vi ska se Benjamin Button men vi har inte bestämt oss riktigt. Får prata med dom snart :P

Serenas nya mamma!

Ni Gossip Girl-fans har väl inte missat att Serenas mamma ska få ett nytt ansikte? Nämligen i den nya spinoff-serien som ska utspela i Los Angeles och handla om Lily van der Woodsens tonårsliv på 80-talet! Jag tycker detta låter riktigt spännande. Det kommer bli en helt ny serie, med anknytning till Gossip Girl.
De ska visa ett avsnitt är sammankopplat med den nya serien.

Kommer ni se Gossip Girl-spinnoffen?

Den unga Lily kommer att spelas av Brittany Snow

Kanal5

FREDAG hela veckan

Känns det som.. .:S Veckorna går sjukt fort nu men det gör inget för jag vill bara att skolan ska ta slut så det blir sommar nån gång!

Är allt bra med er idag?
Själv känner jag mig inte på topp men ska äta lite frukost nu och dricka grönt te, kanske blir bättre. Får ju inte gå och bli sjuk nu. Jag ska ju jobba ikväll, 15-21.15 denna fredagen också. Aja, man behöver ju pengarna! Detta blir tredje fredagkväll i rad som jag jobbar! Jag ska inte klaga, fick ju knappt några pass i januari så därför är man fattiglapp nu :/ Nästa helg (eller ja egentligen torsdag-söndag) ska ajg inte jobba eftersom vi har tenta den 16. Statistik och sånt skit... Ska plugga innan jobb idag. Behöver verkligen!

Förövrigt så är jag fortfarande lycklig över att ha vunnit en iPod! :) Någon som vill köpa min gamla? iPod nano 2nd generation, silver, 4GB. Det är väl värt att försöka =)

Jag vann en iPod :D

Jag är med i ett test där man ska vara uppkopplad på internet så mycket som möjligt och efter vissa veckor  drar de vinnare, nu vann man en iPod, sen kan man vinna en xbox och slutligen en minidator!
Jag har valt den ljusblåa!



Applestore

4200 kronor fattigare!

Nu tror ni kanske att jag har shopapt en massa men nej, jag har varit på djusrsjukhuset! När jag gick ut med Theo i förmiddags kom det blod när han skulle bajsa så jag ringde jouren på djursjukhuset i Helsingborg och de sa att jag borde komma in med honom. Vi fick inte ta in honom genom den vanliga entrén så han fick vänta i bilen medans vi väntade där inne... Vi kom dit kvart i ett, vid två fick vi gå in via infektion sen var det ännu mera väntan. När vi kom in till veterinären kände hon på hans magen, den var öm... Han fick röntgas men han var inte så hjälpsam... Han skrek en massa och ville inte ligga ner så vi fick sätta på munkorg och hålla honom i benen, till slut gick det. När vi var klara var han så trött att han bara la sig ner hela tiden!

Ännu mera väntan... Han lämnade blodprov, fyra rör tror jag det var! Han var så duktig min lille snutt! Nu ligger han och sover.

Jag missade streetdancelektionen idag men kunde gå på jazzen :) Fick ett roligt förslag idag, vi ska jobba som gogo-dansare, några stycken från streetgruppen :D Kommer vara riktigt ballt! Vår danslärare ska lära oss en koreografi... Spännande!!


GÅ GÄRNA IN PÅ MIN KOMPIS ANGELAS BLOGG!! KLICKA HÄÄÄÄÄR!

Har ni sett?

Eller ni hör väl, vad jag har skaffat? :)

Hoppas att allt är bra med er idag! Jag har lite huvudvärk och dessutom träningsvärk i hela kroppen! Har faktiskt övat på masken i sängen redan hehe. Kanske fel ställe att träna på men jag vågar inte ta steget ner till golvet än...

Jag ska plugga nu på förmiddagen täntke jag men så fastnade jag framför Gossip girl! Typiskt va?

Sen vid fyra ska jag till Helsingborg för att vara lite frisör, efter det ska jag dansa. Ingen mask idag, hoppas vi :P

Vad ska ni hitta på idag?

Masken

God kväll!!

Har ni haft en bra dag? Jag var i skolan från nio imorse till kl tio :D Haha, sen stack jag hem. Softa lite här hemma sen körde jag till Maja, vi var duktiga :) Jag åt middag där...

Jag har dansat ikväll, trodde allvarligt talat att jag skulle ramla ihop hela tiden. Min kropp var helt stel :S Sen kom smällen vi skulle göra masken! AAH, jag ser bara mitt ansikte krossas mot golvet haha! Vi har fåt masken i läxa, rolig läxa va? ;D Jag ska lägga ut en madrass på golvet och öva här hemma imorgon. Ska rulla ner i alla fönster ^^,

Jag får svara på era kommentarer imorgon för just nu går det inte. :(

Sov gott ♥

Chokladfondue

Har ni ssvårt att komma på vad ni ska äta för dessert eller är ni bara sugna på något gott  så är chokladfondue perfekt!
Lätt att göra och man kan småäta av det länge... :)

Vi hade chokladfondue i lördags och då skar vi upp päron, banan, jordgubbar och så hade vi marshmallows.


Musik väcker många goda minnen

Roberts stationära dator krashade för några veckor sedan och då var jag tvungen att lägga in lite musik på min dator för att kunna ladda min ipod. La in Mando Diao på ipoden igår och imorse på tåget satte jag igång denna låten:



Den väckte många goda minnen till liv :) Först och främst tänker jag på kvällar/nätter med Jenny och Linda på Tivoli i Helsingborg. Vi var alltid i Vinylbaren och då brukade vi önska Sheepdog. Så kul vi hade då! Det var precis när jag hade fyllt 18. En gång gick vi in på Tivoli, tog stämpel, hängde jackorna i garderoben och sprang sedan genom stan i bara linne till Gyllene Prag. Mitt i vintern var det! Men gud så kul vi har haft det :D

Söndagendenförstamarstjugohundranio

God morgon!!!

Mår alla bra idag? Nu är februari månad över och det MARS!! Det betyder att våren snart är på väg och därmed sommaren också. Vi har bara tre månader kvar i skolan innan det är sommarlov. Som jag längtar :)

Igår jobbade jag som sagt till kvart i åtta sen handlade jag lite innan jag åkte hem. Det blev en massa frukt och choklad ( =chokladfondue) och blandfärs hehe :P  När jag kom hem hade Robert nästan gjort klart middagen, det ända som fattades var bechamelsås och den fick jag göra, som vanligt. Och han ska kalla sig kock?!

Var det någon som såg på Melodifestivalen igår? Jag såg den inte, "glömde" den igen. Jag har nog aldrig varit så ointresserad av Melodifestivalen som jag är i år. Tycker bara det har blivit sämre och sämre för varje år... Ska lyssna igenom bidragen på youtube sen tänkte ja. Men först - frukost!

RSS 2.0