Torsdag

Godmorgon!!!
Hoppas ni har sovit gott och att allt är bra. Jag är redan uppe fast jag inte behöver det. Theo väckte mig vi d7 sen gick vi en runda, när vi kom in var jag hungrig så nu har jag ätit en tallrik yoghurt med müsli så nu kan jag inte gå och lägga mig igen.. Tänkte att jag lika gärna kunde fixa till källorna i vårt arbete så slipper jag det sen! Ska läsa igenom det en gång med.. Imorgon är det inlämning, känns skönt att vi i princip är klara! Idag ska jag klippa mig kl två, mamma bara ringde hit i förrgår och sa att hon hade bokat tid så då är det bäst att gå dit! Trots att jag är utbildad frisör så är jag dålig på att sköta håret, jag gör nsätan aldrig inpackningar, klipper mig alldeles för sällan, tvättar håret varje dag, drar och sliter i det när det är blött. Men trots detta sitter det ju kvar! Men jag ska köpa på mig lite inpackning idag tänkte jag.. :)
Senare ikv'äll ska vi på minnesstund på hospice sen vet jag inte riktigt vad som händer... Ska väl bara slappa :) Ååh, jag älskar att slappa, speciellt nu när det är kallt och man kan tända en massa ljus! Har tänt ljus i vardagsrummet och på balkongen nu. Vågar inte berätta hur många värmeljus vi göra av med, men de är ju så billiga. Köpte ett fat på ikea med plats för nio stora värmeljus och den tänder vi varje dag (...........) och sedan en massa vanliga, har lyktor överallt, har även köpt såna små "glimma-lyktor", både stora (tror där var 6 st) och små(15 st).. Ni kan ju bara föreställa er :D

Vad ska ni göra idag då?


Äntligen!

Vi är nästan klara med projektrapporten, bara lite finslip kvar nu sen lämnas den in på fredag! Efter det är det till att dyka ner i böckerna igen för på måndag börjar nästa kurs!

Sitter hemma hos mamma nu. Robert är där ute och byter däck på min bil, det är ju nästan vinter nu så det är väl äskrast att se till så att man håller sig kvar på vägen ;) Sen när Robert är klar med min bil ska vi åka och storhandla så ajg måste nog skriva inköpslista nu... Jooobbigt... Vet itne vad vi ska ha för mat om dagarna :S Har kommit in i en mat-slentrian, kan man säga så? Har ni något tips? Alla skriver vars två rätter! :D

Hej trött!

Idag har jag gjort..... ingenting och ni anar inte hur skönt det har varit! :D Ska snart läsa igenom arbetena som vi ska opponera på imorgon, sen ska jag fortsätta att göra ingenting ^^,

I'm back!!

Var ett tag sedan jag skrev! Det har inte hänt nåt speciellt så jag har väl inte haft nåt att skriva om.. Har mest jobbat och pluggat. Vi är i princip klara med projektrapporten nu, skickade precis in den till opponentgrupperna sen är det seminarium på onsdag och inlämning på fredag!

Dansen gå sjukt bra nu, I love it, ska nog börja med balett igen till våren :D

Igår var vi på 1-års och 3-årskalas i Malmö, det bjöds på afternoon tea med en massa scones, marmelad, grädde, kakor och supergod tårta! Nu vet vi vem som ska göra tårtan när jag fyller år ;D Efteråt körde hemom till min nyopererade pappa. Han bjöd oss på pizza och Nada hade även gjort äpplekaka (bakverk med rabarber på sommaren och äpplen resten av året).

Idag har vi suttit i skolan och skrivit diskussionen på vår rapport. Hoppas vi får bra betyg på  den!!!

Usch nä, har ont i huvudet och är hemma hos mamma så jag kan ska vara lite social nu :) Lovar att jag ska uppdatera oftare, har ju lite bilder från helgen också :)

http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo
 http://www.youtube.com/watch?v=NdYQX8J-FFo

Tisdag kväll

Hej hopp! Den eftermiddagen/kvällen kan suga!! Har vatt och tränat ikväll, det gick dåligt första halvtimmen på dansen för jag tänkte på en massa saker men sen kom jag in i det så jag glömde allt. Det är det som är de tbästa med dansen, man försvinner in i en annan värld och glömmer vardagen för en stund.

Snart ska tydligen Johan och Martin komma hit. Och jag myser runder i mjukiskläder :P Vi får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken ikväll :D

Förövrigt så händer det inget speciellt, jag jobar och pluggar! Igår var jag hemma hos Angela efter jobb, vi åt grillad kyckling och fetaostsallad sen blev det en massa snack om allt mellan himmel och jord, vi kan verkligen prata om allt och det är guld värt!

Ni får ha en trevlig kväll, ska äta upp mina nudlar nu!

Söndag

Ojojoj, va trött jag är! Jobbade 7.45-17 idag...  Sen körde jag hem till pappa, åt lite pannkakor ooch åkte till min styvsyster.. Där va hela familjen plus den nyaste familjemedlemmen Ana - 8 dagar gammal, hon är sååå söt :D Ska hälsa på  dom i Malmö till helgen :)
Imorgon blir det jobb 9-19 sen ska jag hem till Angela, vi ska äta middag ihop och ggreja lite så det blir nog inlägg förrän på tisdag... :P Aja, ha det bra! Hej!

Tacos och slemmiga organismer

God kväll!
Då var det lördag nu :D Jag är fortfarande vaken!! Jag som somnar innan 11 varje kväll annars. Malin har varit här ikväll, vi gjorde tacos (snarare jag, haha).  Hur kan det komma sig att en så stor andel av mina vänner inte lagar mat?! Aja... Det blev riktigt gott iaf! Och där blev en hel del över så Robert ska få lite när han kommer hem. Han är just nu hemma hos Johan och lanar, på Johans födelsedag :S Hmm, jag hade hellre gått ut och festat eller nåt annat, typ vad som helst förutom att lana...? Killar, killar... Så där sitter dom väl med en massa cola eller Ramlösa och spelar warcraft eller vad det heter ;P Själv har man ju upptäckt ett nytt spel idag som var lite skoj nämligen ett spel som heter spore. Det börjar med att man är en liten cell som simmar runt i slem, man ska äta andra organismer och samlar man DNA-poäng som sedan gör att man växer, utvecklar nya delar osv... Jag kom så långt att jag fick en ryggrad och kom upp på land.. Blev kompis med en annan stam och parade mig med mina släktingar så jag fick en massa klonade cellungar. Låter skoj va? Ska fortsätta spela imorgon, när jag har pluggat lite ;)

På söndag ska jag jobb, 7.45-17..... Tröttande... Och måndag jobbar jag 9-19, 10 freakin' timmar!!!!!!!! Money, money, money... ;D

Nu ska jag se om där finns nåt bra på tv, trevlig kväll och sov gott!!

Dagens morot

En liten morot för att få saker gjorda idag, jag ska spela sim city när jag är klar! :D

         Detta ska göras:

  • Bli klar med arbetet och skicka iväg det
  • Duscha
  • Hämta Theo
  • Städa

Wish me luck :D


Torsdag

God morgon! Jag har som vanligt redan varit upp i nån timme och fixat lite :P Sitter och finslipar på vårt projektarbete. Ska skicka in det vi skrivit hitills till vår handledare eftersom vi har handledning imorgon.

Mamma ringde precis och sa att jag skulle titta på efter 10 på tv 4, de pratar om finanskrisen. Jag tycker det känns läskigt, det är ju inget för oss som precis flyttat hemifrån, ska skaffa jobb och få upp ekonomin osv. Så kommer detta... :/ Men vi får hoppas att politikerna jobbar hårt för att mildra detta. Detta bästa är väl att inte tänka på det för mycket för om hela svenska folket går och oroar sig kommer det fröja väldigt länge innan vi får upp ekonomin igen.

Usch, usch.. Ska se klart ett avsnitt av Gossip Girl nu sen ska jag sätta ihop det sista i vår teoridel.

Vad ska du göra idag? :)

00:00

Nog är jag lite skrockfull, fick lite rysningar när jag kollade på klockan och den visade 00:00 precis.... Det är ju spöktimmen! Bara för det måste jag ätnka positivt så inte någr aspöken kommer och tar mig. Min spökjägare (Theo) är på "semester" hos mamma. Ja, han jagar faktiskt spöken, eller man kan i varje fall tro att gör det för ibland yrar bara rundor, eller så sitter han och stirrar rakt in i en vägg. Han brukar även sitta och titta ut genom balkongfönsterna och ibland börjar han morrar även om där inte är nån eller på kvällarna när det är mörkt, då sitter han på helspänn och stirrar åt ett och samma håll. Det är en konstig hund ;)

Jag har tvättat ikväll, känner mig duktig ^^, Hämtade precis upp tvätten och nu pratar jag med Angela... Är jättetrött, sov ju bara 4 ½ timme inatt haha. Klantigt av mig va? Pratade med Angela igår i nästan en timme, eller var det idag? Klockan var no över 24. Som det kan gå. Vet itne hur länge jag ska sova imorgon. Det kanske är bättre att fixa allt jag ska på morgonen och sen vila på eftermiddagen innan jag ska till dansen... Två danslektioner imorgon så jag måste vara utvilad!
Tror vi avrundar här!
Sov gott!!


Bonde söker fru

Ska titta på det nu, idag är det speed dating som gäller.

Älskar det programmet! Har följtt det från säsong ett :D


Jag ser fram emot nyår :)

Har hittat tre klänningar på Haléns som jag vill ha! Klicka på bilderna för att komma till sidan.





Vilken är finast?



21 timmar senare

Nu är det 21 timmar sedan jag skrev! Och vad har jag lärt mig sedan dess? Jo, att jag suger i skolan! Fyfan va dåligt det gick idag. Skärpning nu alltså.... Måste ta tag i mitt pluggande och börja ta det lite mer allvarligt. Det funkar inte att börja plugga till tentan en vecka innan, inte nu längre. Så det gick som förväntat... Nu ska jag göra lite frukost till mig och Robert och hälla över te i dessa fina burkar jag köpte innan jag körde hem :)


Åhléns, 35 kr/st.

Kul med djur + plugg hos mamsi

Dick snodde Tovas korg....


Så Tova blev sur...


Theo chillar


Medans jag och Dick posar ;)


Nu ska jag fortsätta plugga, Dick gör mig sällskap på skrivbordet ;D Ska nog bada honom ikväll... Han är ju smutsig för han har ionte abdat sedan han blev sydd men nu har skorpan försvunnit så det ska inte vara några problem då.

Ooorka!

Det är sååå tråkigt att plugga, jag fattar inte varför jag över huvud taget börjad epå universitetet! Jag har aldrig varit den som pluggar, jag läste typ igenom texten en gång sen fick det gå som det ville. Men så funkar det ju inte nu, de tär liiite mer att lära sig till en tenta, en tenta som har lika många frågor som ett prov från gymnasiet men man vet ju inte vad dom ska fråga om så man måste ju lära sig massor av saker. Ååh, mitt huvud kommer sprängas snart, det kan inte ta in mer kunskap nu! Hjälp mig! Till råga på detta finns X antal personer som jag stör mig på nu, varför ska jag bry mig egentligen, det är mitt problem! Ni kan ta er nånstans och dra för jag tänker inte ändra på mig X's skull, så det så! :D
Känner mig både nöjd med saker jag åstadkommit och missnöjd pga skolan. Men skolan är ju inte det viktigaste i livet, inte för, inte just nu iaf. Den är bara ett "jobb" och för tillfället så trivs jag inte så därför orkar jag inte bry mig så mycket. Jag gör det jag behöver sen fortsätter jag med det jag tycker om att göra.  Typ dansa. Önskar att jag hade tid att dansa måndag och onsdag. Hade vatt skönt.
Nu har jag skrivit av mig lite. Ska gå en runda med Theo, dricka lite Ramlösa sen ska jag fortsätta plugga. Trevlig kväll!

Crime medicine

Gå in här!

Dött i bloggen

Ja nu kommer det vara lite dött i bloggen några dagar eftersom jag har tenta på onsdag, jag har varken tid eller nånting att skriva om eftersom jag pluggar hela dagarna  så det är väl lika bra att låte den vila ;)

Vi  hörs på onsdag alltså!

God natt!

Idag har jag fått en hel del gjort! Pluggade hela eftermiddan sen somnade ja hehe... Imorgon blir det jobb 9-18, ska bli skönt att få tänka på nåt annat än skolan i några timmar, ser faktiskt fram emot jobbet lite  :) Harju inte jobbat på över en vecka och det blirbara ett pass denna veckan.. Men det är ju söndag vilket betyder mer betalt!

Vi har precis kollat på Beck - Pensionat pärlan, älskar Beck-filmerna och Wallander också. Denna filmen ikväll var från 1997! Shiiet liksom haha. Fast det var ju också den svenska skådespelareliten.

Nä sängen kallar!

Sov gott, hörs efter jobb imorgon!

Nya lägenheten

Igår skrev vi på kontraktet för vår nya lägenhet! 1/2-09 flyttar :D Vi passade på att välja tapeter till de rum hyresvärden ska tapetsera.

Här är några bilder som jag tog med mobilen när vi var och tittade på den... Det ska upp nya tapeter överallt..


Jättestort vardagsrum! Har ska vi ha en ljusgrå tapet.


Köket, snygga tapeter va? ;D Vi ska ha vitmålade väggar.


The master bedroom. Här ska vi själva tapetsera så här har vi inte bestämt oss för några tapeter än...



Lilla sovrummet. Hade visst glömt fota det men här är ett smakprov på tapeten! Här ska vi ha en vit tapet med nåt rutmmönster som blänker.

Vet att bilderna suger men kameran dog så det fick bli mobilen!

Lördag

God morgon!! Hur e det med er idag? Kanske inte mmånga som är uppe såhär tidigt en lördagmorgon ;P Festen igår var väldigt trevlig och jag fotade ganska mycket. Men idag ahr jag sjukt ont i fötterna! Hade mina höga stövlar som jag inte använt på ett år!


Robert, Martin, Johan, Maja och Jenny.

Blev visst ingen hel outfitbild på mig :( Kanske ska dra på mig allt idag och fota haha :P Fler bilder på facebook!

Fredag

Goood morgon!! Allt bra idag? Shiiet det är redan fredag, helt sjukt asså, tiden går så jäkla snabbt när man ska ha tenta ;/ Idag fortsätter hårdpluggandet. Ikväll är det pimp and hoes som gäller, självklart lägger jag ut bilder på min outfit sen ;)
Jag har redan varit uppe i en timme för jag tvättar handdukar, skjuter alltid upp det så nu ska jag bara tvätta handdukar... Behövde gå upp tidigt och läsa ändå så.. Får nog sova en timme sen i eftermiddag.

Då är det väl bara till att sätta igång! Finns inget som hindra såsom typ.. tv ? Hehe.. Nä, skärpning!


Högen med sammanfattningar och mina älskade överstrykningspennor.

TV-mys

Vi kollar på tv och äter en massa chips och godis, mums!! Imorgon ska ajg gå upp kl 6 för att plugga sen ska vi åka till familia och Väla direkt när de öppnar för jag måste ha nätstrumpbyxor till festen imorgon...
Vi tittar på Hells kitchen, herre gud asså.. Aja..

Sov gott! Hörs imorgon!

Mm, chips (salt and vinegar), dipp, godis, kiviks cider, nudlar och filmer...

Det börjar kännas verkligt

Nu när man börjar berätta för folk att vi ska flytta känns det att det är på riktigt! Ååh, va jag länktar! Det ska bli så skönt att få ett extra rum och tvättmaskin i lägenheten. Hoppas nu vi får sålt till nån som kan överta lägenheten direkt. Det ahde varit hur kul som helst. Idag tom måndag har vi annons i HD/NST/LP också så nu kanske fler ringer!

Robert sover fortfarande och jag sitter här emd laptopen och försöker koncentrera mig på att läsa men det har varit något på tv hela tiden hehe.. Men nu är det days och det är nog den sämsta serie som någonsin gjorts! Det kvittar hur länge man är ifrån den så kan man ändå kolla på ett avsnitt så fattar man vad som händer. Så segt...


Torsdag

Godmorgon!
Nu rusar dagar förbi... Snart helg igen! OMG! Imorgon ska jag på pimp and hoe's-fest. Måste köpa ett par nätstrumpor innan dess. Ska vara übersnygg, kort skotskrutig kjol och någon svart liten topp, höga stövlar och såklart, lackväskan ;) Haha. Ska bli riktigt kul. Robert kommer vid 23-tiden för han ska jobba kväll men det är ju bara bra för då får man åka bil hem!
Idag ska jag plugga sen tar jag bilen in till danse lite innan fem så jag hinner inom väla och köpa det sista tillmin outfit imorgon.

Just de, jag kan ska nämna att vi fick lägenheten som vi var och tittade på i förrgår! Vi trodde ju att det skulle uppstå vissa problem för som det ser ut nu är det jag som äger vår lägenhet men kommer vi alltså få stå för vår lägenhet tillsammans! Det är en trea på 83 kvm, men denkändes större, bottenvåning i markplan, inglasad balkong/uterum (dock ingen trädgård men det är kanskelika bra), garage, tvättmaskin i lägenheten... Jaa, helt perfekt, den ligger på en gavel, precis vid garagen så det är bara raka vägen ut, sen är cykelförrådet precis utanför. Och vill sitta ute med Theo så finns det en allmän uteplats precis utanför vår balkong, perfekt för oss! :D Så nu får jag äntligen mitt efterlänktade pluggrum och Robert får sitt efterlänktade datarum, tror ni det kommer bli slagsmål? ;D Haha. Så nu ska vi bara sälja denna lägenheten också men det kommer nog inte ta så lång tid! Inflyttning på den andra är den 1 februari men den är tom så om personen som köper vår kan överta den tidigare kan vi flytta in i den nya tidigare.. Dessutom får vi nya tapeter i kök, vardagsrum och ett sovrum :) Vi ska själva tapetsera hallen och det stora sovrummet, det är nygjort men faller inte oss i smaken ;P

Nu skka jag gå och bre mig en macka och blanda lite o'boy sen ska jag läsa!

Grattis på 15-årsdagen min lilla katt!!

Min älskade lille katt fyller 15 år idag! :D
 




Onsdag

Godmorgon!
Hoppas alla  har sovit gott! Det har inte jag... Tänker alldeles för mycket på tentan och pluggar så fort jag får chansen ;P Hehe...
Igårvar vi och tittade på  en lägenhet, jättestor och jättefint och de tapetserar om överallt... Så nu ska vi bara bestämma oss och det är svårt. We'll see, we'll see..

Jag var ute med Theo för en stund sedan. Blev en liten bild också. Han var så slö när vi skulle gå ut och sen när vi kom tillbakavar den arga katten i trappen så jag fick släpa honom upp för trapporna. Han är lite rädd för den hehe...

Bild från morgonpromenaden :)


En dag förra veckan när vi skulle äta lunch här hemma!


Idag ska jag bara stanna hemm ahela dagen så jag ska bara plugga och städa över här lite. Vi sk aju ha visning på lägenheten ikväll ^^, Nu hoppas vi på nåt bra!

Vad ska ni göra idag?

Ha en bra dag!

PLUGGHUVUD

Ojj, caps lock var på... Jag har läst i ca 1 ½ timme sen har jag skrivit in schemat för nästa kurs i min kalender. Vi ska läsa redovisning och ekonomistyrning fram till januari.. Det är bra att de lagt upp schemat redan för nu kunde jag sätta upp mig på intresselistan på jobb :) Dom ringde mig innan och frågade om jag ville jobba i Landskrona på söndag så jag sa ja, 1200 spänn där ja :D Men annars är det abra plugg som gäller fram tom onsda... Dansen på torsdag såklart och så ska jag på  fest på fredag... Men resten av tiden: PLUGGA, PLUGGA,PLUGGA!
Är så trött i mina ögon nu, har ingen aning om vad jag ska skriva heller, eller jo jag har saker jag vill skriva om men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig... Tycker bara vissa personer beter sig så omoget! Får väl gå en runda med Theo nu, sen ska jag bege mig mot träningen! Street ikväll ju :D Nya steg idag, alltid lika jobbigt på tisdagarna men på torsdag när vi har andra lektionen så sitter stegen :) Love it!

Tisdag

God morgon! Hoppas ni har sovit gott, det har iaf jag, ville inte gå upp ur sängen imorse. Jag hade ställt klockan på 6.30 men jag snoozade i en timme. Sen gick jag upp och duschade och gick en runda med Theo. Nu har jag ätit frukost också så nu är jag vaken! Känner att jag håller på och bli sjuk, som jag nog redan nämnt.. Vi får hoppas att jag inte blir det!
Igår blev det en del shopping. Fixade Jennys och Natashas 20-årspresenter, det blev även en väska, strumpor, två linnen och ett rosa ipod-fordral! Det kostade bara 29 kr på pccity men jag har inte testat det än. Ska fixa det sen...
Idag ska jag inte gå på föreläsning utan jag ska direkt till Åstorp kl 12 för då ska vi gå och titta på en lägenhet :D Jag och mamma körde till ommrådet igår och gick en runda där, det såg jättefint ut. Bra att kolla läget på kvällen för då kan man se hur det ser ut i folks fönster, man ser om och vad det är för folk som är ute, om det är upplyst där osv.. Jag vill ju kunna gå ut med Theo på kvällarna, och jag är väldigt nojjig. Får alltid för mig att folk gömmer sig där det är mörkt haha! Men där såg bra ut, ganska nya hus, typ 90-tal. Påminner om där vi bodde innan...
Ikväll ska jag dansa, ska bli skönt att tänka på nåt annat! Min hjärna går snart sönder av allt pluggande och tänkande inför tentan... Men jag överlever :D Nu ska ajg gå och göra vid mig, ska träffa min lilla projektgrupp om en timme!
Ha en bra dag!

Äpplen :9



Äppletavlan i Kivik plusen liten gubbe längst ner ;P

Måndag

Jag och Robert sitter i soffan och kollar på tv.. Jag är riktigt seg idag, tror jag kommer bli förkyld igen för jag nyser hela tiden :( Denna veckan står det PLUGG på schemat, tenta nästa onsdag! :S AAHH. Nu ska jag gå och göra vid mig.

Ha en bra dag!

P.s. Robert är soet. d.s.

Hemma hos mamma

Sitter hemmahos mamma nu. Jag ska hämta Theo, han har varit här sedan igår...
Pappa och Nada var på middag hos oss igår, vi bjöd på lasange, sen åkte jag med dom hem. Idag har vi varit i Kivik, kollat på äppletavlan, handlat äpplen, päron och cider. Är helt slut i kroppen nu. Det har blåst och regnat hela dan :(
Lägger upp bilder sen.

Snart ska vi äta äpplekaka :D

Jag & Theo

Han är en jäkla linslus till hund och vi fick kämpa för att han inte skulle komma med på nåt hörn när vi fotade lägenheten så till slut fick mamma ta en bild på oss och då posade han gladeligen!


Lägenheten







Lördag

IDAG LOVAS DET BILDER PÅ LÄGENHETEN! :D

God morgon!

Hoppas alla har sovit bra. Jag var tvungen att gå upp kl 7 för jag glömde ta ut en omgång handtvätt från tvättmaskinen igårkväll så när klockan blev 23.00 slogs strömmen av och då går det inte att öppna den nya tvättmaskinen... Bäst att göra det tidigt så ingen snor mina kläder :P
Igår var jag i skolan kl 10 och hade möte med min projektgrupp. Vi har en preliminär frågeställning, alla fakta vi behöver samt två teorier till teoridelen. Vi har startat upp bra alltså :D Ni kanske vill veta vilket företag vi ska skriva om? Gina tricot!! Och vår titel är bara bäst så den avslöjar jag inte här, inte än iaf...

När jag väl kom hem åkte jag och Robert till Klippan och handlade gott till kvällen, tacos :) När vi kom hem gjorde vi pannkakor sen började vår tvättid 17.00... Jag hatar verkligen att tvätta när man måste springa upp och ner för 3 trappor! Mamma kom vid 18-tiden för hon skulle fota vår lägenhet till annonsen och då hjälpte hon till med tvättenlite ;P Sen kom Johan när mamma hade kört hem, han åt tacos med oss sen kolla vi på första avsnittet av Bert. Såååå bra - nostalgi :D Haha. Måste se fler avsnitt... Som vanligt höll jag på att somna (inte till Bert men till nån film) så jag gick och la mig sen väckte Robert mig när Johan skulle hem för vi var ju tvugna att hämta upp tvätten.

Behöver jag säga att jag somnade gott sen? :P

Nu sitter jag här, tänkte att jag lika väl kan stanna uppe för jag har så svårt att somna om när jag väl gått upp. Har ju varit ute med Theo också.. Jag ahr skrivit ut en sammanfattning till tentan, den är på 40 sidor... Funderar stark på att maila nån sammanfattning till pappa så han kan skriva ut det på butikens skrivare för den pallar det lite bättre tror jag hehe. Har en sån lång kvar att skriva ut. Vi får se. Pappa och Nada kommer hit på middag ikväll, vi ska bjuda på lasagne! Jag har aldrig lagat det men det sk anog bli bra. Pappas idé, han tycker tydligen att jag ska lära mig det. Det blir köttfärsrätter två dagar i rad men så kan det gå ibland. Johan tycker vi är roliga med vår matsedel men vadå, det är ju skitbra! Man slipper tänka varje dag, Visst att maninte följer den alltid men man har ju handlat ingredienser till alla rätterna plus lite till kanske så då kan man ju flytta om i dagarna eller göra någon annan variant.. Sen försöker vi få med en fisk och en fågel-rätt varje vecka. Ojojoj, jag är grym asså! Men vi halverade våra matkostnader när vi började med matsedeln efter att ha bott hemifrån en månad :)  Hett tips till alla som har dyra matkostnader ;) Har funderat på om jag ska lägga ut matlistan här... Hmm, ja det ska jag! Det är dags att skriva en ny idag! Så får det bli, lägger ut från några veckor bakåt också, det blir bra va?

Nu ska jag lägga upp bilderna på lägenheten. Anledningen till att mamma fotade var att hon har vidvinkelsobjektiv, det ger ett större intryck och mer ljus och djup. Aa, det blev riktigt bra bilder!

Fredag!

Goood morgon!!
Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit jättebra men detta ha rvarit en sån natt som har gått jättesnabbt, ni vet det känns inte som man har sovit när man vaknar. Jag hade lätt kunnat sova 3 timmar till för jag är så trött. Tog verkligen ut mig på träningen igår... Så nu får de bli vila från träningen några dagar, kanske spinning på måndag?? Nån som är sugen? Jag vet att Steffie är ;)

Kollar på Montel nu, som vanligt om morgnarna haha, har blivit en liten tradition nu den senaste veckan, det är ganska skönt att ta det lugnt på morgonen..

Funderar på om jag ska köra bil till skolan idag för jag måste ha en massa (TVÅ) tunga saker med mig, min laptop och en fet bok som heter Services Marketing. Jag slutar skolan 14.00 idag sen ska jag och Robert åka och kolla på en lägenhet! Får se om det är nåt... Känns inte som det men det är alltid bra att öva sig på att titta... Så man vet vad man ska kolla efter.

Nää, man får väl sätta lite fart nu... Naawe, lille Theo ligger framför balkongdörren och ser helt död ut, han stirrar rakt upp i taket bara!

Ha en bra dag!

Torsdag

God morgon!!
Hoppas ni har sovit gott. Det har jag, somnade vid 23 igår och sov fram till 6 imorse då Theo väckte mig med sina pussar ^^, Så jag låg kvar en stund men sen kom han och puttade på mig med nosen så det var ddags att gå upp. Tog på mig mitt mysiga puma-ställ sen gick vi ut en runda. Nu har ja gätit frukost och sitter och kollar på Montel på trean, Theo ligger bredvid och sover... Tänk så skönt det hade varit att vara ett husdjur haha, sova när man vill, leka lite, gå en runda och sen sova igen. Jag jobbade igår så Robert var ensam hemma med Theo på dagen så fick Theo bajs i pälsen där bak och Robert visste inte vad han skulle göra så vi fick åka till mamma och duscha honom igårkväll. Han var jättesmutsig! Nästan pinsamt :P Han ser lagom kul ut när han är blöt, smal och eländig... Han har gått ner en massa i vikt, alltså tappat valphullet, och långa ben har han med. :P Så i eftermiddag ska jag borsta honom för han är inte riktigt torr i pälsen än. Ska lägga in en bild från precis efter badet när han kastar sig mot skorna!

Nu måste jag sätta fart!Ska träffa Emilia ochh Axel kl 10.

Ha en bra dag!

RSS 2.0