God natt?

Jag är hur pigg som helst! Kom precis hem från mamma efter att ha lämnat Theo där. När jag öppnar min kära laptop ser jag att Robert haft roligt på min msn... :P

Idag har vi varit på lite kalas. Martin fyller år idag så vi åkte hem till honom med en present och så fikade vi lite. Sen var vi hos Pada ett tag innan vi körde hem.

Imorgon blir det skola sen lunch med Robert och Martin, sushibuffé!

Sov gott!

Hallon och vit choklad-muffins

Recept hämtat från boken Muffins  av Sue McMahon som jag köpt på Ica Maxi.

Räcker till 24 minimuffins

Detta behöver du:
  • Plåt för 24 minimuffins med pappersformar
Till muffinsen
  • 50 g rumstempererat smör
  • 50 g strösocker
  • 1 ägg
  • 50 g extra fint mjöl
  • 1 msk mjölk
  • 50 g vit choklad, hackad
Till toppingen
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g vit choklad, smält
  • 24 hallon
  1. Värm ugnen till 190° C.
  2. För att göra muffinsen, rör smör och socker pösigt. Tillsätt ägg, mjöl och mjölk och rör till en slät smet. Vänd ned chokladen. Fördela smeten i formarna och baka i mitten av ugnen i 12 till 15 minuter tills muffinsen har rest sig och är fasta i mitten. Ta ut muffinsen ur ugnen, lägg över dem på ett galler och låt svalna.
  3. Till toppingen: Rör ned crème fraiche i den smälta chokladen. Låt svalna och tjockna något om det behövs. Skeda eller spritsa smeten ovanpå muffinsen. Lägg ett hallon på varje muffin innan chokladtoppingen stelnar.

Personlig almanacka

Jag har precis klickat iväg en beställning till personlig almanacka. Jag behöver verkligen en ny så det var på tiden! Fattar inte varför jag itne beställt den tidigare haha... Nu tar det ca två veckor innan den kommer men men... Fick mail från min danslärare idag. Hon ska ha workshop med två andra dansare i sommar och jag ska dit men jag har bestämt mig för om jag ska gå en eller två dagar än. Har iaf ringt jobb och bett om ledigt redan :)

Såhär kommer min almanacka se ut! Mina favoritfärger, alltid ^^,


Jag älskar att planera och skriver därför inte typ allt som hände ri min almanacka. Och visst blir det sådär 100 ggr roligare när man får göra det i en egendesignad goding som denna?

Gårdagens shopping



Sen blev det även en ljusgrön tunika från Gina och ett grått linne med rostryck från H&M. Nu ska jag bara hitta ett par snygga heels!

Tisdag

God morgon :)

Allt rba med er idag? Här är det bara bra! Fick ju mig en rejäl shoppingrunda igår, både jag och Robert kom hem med hel del nya plagg. Vi startade dagen på Maxi för att köpa Höganäs-skålar till oss själva samt några muggar i present. Sen åkte vi till Väla där vi spenderade större delen av dagen. Mamma var också med. Vi fick köpt lite presenter och kläder till oss själva! De hade inte kjolen jag ville från Gina ute på Väla så på hemvägen körde vi inom Familia också och där hade de några stycken. Snabbt hem, ut med hundarna och Robert hann byta ut handtagen på våra köksluckor (köpte nya handtag på Ikea). Det blev skitsnyggt :)

Vi har fortfarande inte blivit av med våra äckelmyror och jag får snart frispel!!! De bor i min laptop, i skafferiet och nu även på köksbänken, kaklet och jaaa, överallt!!

Nu ska jag skriva, skriva, skriva på uppsatsen!

Sovdags

Har inte blivit nåt bloggande idag åd jag har varit hos Angela... När vi skulle hem bestämde vi oss för att köpa med oss sushi så det blev det, idag igen :D Jag lyckades till och med få mamma till att smaka och hon gillade det!!

Ska faktiskt sova nu... Imorgon står det shopping på schemat! Hörs då :) <3

Söndag

God morgon eller god middag :P

Sitter just nu hemma hos Angela i hennes kök. Vi har redan uträttat en massa idag. Först var vi på Maxi och köpte proppar och frukost. Proppen gick hos Angela igår kväll! Jag har då sovit här inatt. Körde hit efter Robinson och kom till en mörk lägenhet haha. Så vi fick slänga ner all mat i en påse och gå upp med det till Johan. Vi var där ett tag sen gick hem igen och la oss och kolla på SATC-filmen, som vi somnade till.

Imorse vaknade jag av att Lodis hoppade på mina fötter. Nu vilar vi lite efter att ha skruvat ihop en barstol till Angelas nya bord. Helgens träningspass!

Dagens citat när man skruvar ihop ikea-stolar:
"Ja, nu är den nästan inne"

Nu ska vi tydligen gå ut på balkongen så Angela kan röka cancerpinne!

Pussåkram skumbanan!


Lördag - Jobb och SUSHI

Snart sk ajag iväg och jobba till 15.00... Sen ska vi äta sushi med Markus och säga hej då till honom för imorgon åker han till Gotland!

Nu måste jag gå, hinner inte sitta här mer!

Ha en bra dag :)

Fredag = helg

Fast fr min del börjar "arbetsveckan" nu. Jag ska nämligen jobba både idag och imorgon. Idag jobbar jag 9.30-18 men imorgon stänger vi redan 15.00 så det är skönt :)

Har precis ätit frukost. Jag äter alltid vid tvn på morgonen eftersom jag hatar att sitta helt själv vid ett bord och äta, det känns liksom så meningslöst? Vid soffbordet har man ju tvn att kolla på iaf. Men till saken nu. När jag lyfte på ala resekatalogerna som låg på soffbordet möttes jag av skräcksyn, minst 20 myror hade slått läger där och det var så sjukt äckligt!!!!!!!! Jag vet snart inte vad jag gör! Anticimex skickar bara ut dosor till oss med de gör ju ingen nytta :@ Vi har två dosor här i vardagsrummet men ändå kryllar det av myror! Jag får ringa hyresvärden igen. Hoppas att de har öppet idag för såhär kan vi inte ha det längre. Tänk bara när det blir ännu varmare, kommer de bo i vår säng då? Ja, vi har till och med fått myror i skafferiet så nu har jag lagt allting i täta Tupperwareburkar.

Nu måste jag kila. Ska sminka mig sen kör jag mot the big city - Landskrona.

Have a nice day!


Bildkälla

Kväll

Ojojoj vad vi är trötta!! Och vi måste dessutom köra till mamma och hämta hennes bil eftersom vi båda två ska jobba imorgon... Vi var på Väla innan idag och då gick vi in på Ticket och plockade på oss en massa kataloger :D Så det är vad vi har gjort i eftermiddag - kollat resor! Så svårt det är att bestämma sig. Man vill ju bara sticka iväg nu, så fort som möjligt men vi ska inte åka förrän till hösten.

Nu ska jag äta kaka!

Bjuder på en gammal festbild från i somras. Solblekt hår eller vad? :P

Vandring på Söderåsen

Här är bilderna från gårdagen som spenderas på Söderåsen!



Vi hade mumsiga subs med oss :)







Kristiflygare

God morgon denna torsdag!

Jag har redan varit upp i två timmar!! Det är helt omöjligt för mig att sova när det är såhär ljust. Dessutom väkte Theo mig för han ville gå ut och jag kom ju snabbt på varför han skulle ut... När jag gick upp från sängen såg jag att en påsklämma låg på golvet, när jag kom ut i hallen låg där en söndrig påse. Han hade hittat sitt godis och bitit sönder påsen och ätit upp allt. Den "stackars" hunden måste haft ont i magen :S

Alldeles strax väntas frukost och sedan lite pill med vår uppsats. Vi hade ju handledning igår så nu vet vi vad vi ska fixa lite med. Nästa vecka ska vi dessutom till studieverkstaden. Där var ingen annan grupp som hade bokat tid. Vi tvekade inte utan tog en tid direkt, vem tackar nej till hjälp med att göra texten bättre?

Sen ska jag möta Robert på Väla vid halv tre - vi ska gå till Ving :D

Nu -frukost!!!

God kväll :)

Vi är helt slut nu, allihop! Har varit stendött hemma hos oss nu i några timmar... Vi körde alltså till Söderåsens nationalpark i Skäralid idag. Vi hade med oss subs och efter lite piknik tog vi med oss Theo på en två timmar lång promenad i skogen. Först följde vi en väg men Robert tyckte inte det var tillräckligt spännande så då begav vi oss in i skogen... Till slut hittade vi ett träd med en röd prick på. Vi kom ihåg att den röda slingan skulle vara 7 km så vi tänkte att det är väl lagom :P Vi gick och vi gick.... Upp, ner, upp, ner... Efter lite mer än en timme kom vi fram till en infotavla, dock var inte just denna tavlans plats utmärkt på kartan så vi had eingen aning om var vi var! Så vi fortsatte att gå och till slut kom vi upp till Kopparhatten igen! Vi fotade en del i skogen men de bilderna kommer upp imorgon, jag är alldeles för trött nu.

Natti natti mina änglar <3

P.S. Kolla in annonserna vid sidan av min blogg, jag har lyckats få dit dem alldeles själv! D.S.

Sunny day

Är på mycket bättre humör nu än vad jag var tidigare idag!

Efter handledning, som förresten gick jättebra, körde jag till Brock's som ligger i Hbg och köpte en hel sub som jag och Robert ska ha när vi åker på piknik idag :D Vi ska först fika med lite tårta och kakor från igår och så ska mamma och


Bosse komma och lämna av Roberts cykel. Sen drar vi!

Jag fick min mobilräkning idag, jag har skickat 397 sms och 36 mms samt ringt totalt 200 minuter i utgående samtal under april månad! Haha. Kan ni gissa vad min räkning slutade på?




Onsdag

God morgon!
I
går var en bra dag, jag fixade här hemma, bakade muffins (får nog lägga upp receptet här) och fikade en massa. Mamma och morfar kom hit och hade tårta med sig! Morfar skulle köpt bakelser men de var slut så det blev en liten minitårta, sen åt jag middag och åkte hem till Angela. Vi pratade en massa och åt muffins som jag hade tagit med mig. Mina muffins, som jag hade packat i en burk, som jag hade ställt ner fint i väskan, hade åkt runder så hallonen hade mosats. Allt var kladdigt de var goda ändå :P

När jag kom hem blev kvällen lite sämre men sen lite bättre igen!

Nu ska jag göra vid mig och sen gå ut med Theo. Vi ska bara ha handledning från 11.15-11.45, sen ska jag hem igen... Känns ju väldigt lönt, funderar lite på att köra till skolan ist. Finns ju gratisparkering man kan stå på i en timme, behövs verkligen inte mer idag haha. Annars är man tvungen att betala för minst 3 timmar på skolans egen parkering, vilket är 6 kr.

Ha en bra dag :)

Angående klumpar i gröten

Eehm jaa...

De flesta eftersträvar förmodligen en klumpfri mannagrynsgröt, jag är inte en av dem. Jag kan referera till när jag var liten. Mina föräldrar separerade när jag var fem år och en gång när jag var hos pappa skulle han göra mannagrynsgröt till mig. När jag började äta säger jag att gröten är äcklig, pappa undrar självklart varför och då svarar jag "där är alltid klumpar i mammas". Då svarar ju pappa självklart att där inte ska vara klumpar i gröten. Men jag tycker om dessa klumpar och har kämpat febrilt för att få till dem... För några dagar  sedan lyckades jag, konsten är att bränna mjölken! Så, nu vet ni hur man skapar klumpar i mannagrynsgröten!

Kan man kalla detta för Dagens I-landsproblem?

Tisdag

God morgon babes! En annan är ju uppe med tuppen, jag tror knappt att det finns några nya inlägg att läsa såhär dags. Robert åkte till jobb 05.30 och då kunde varken jag eller Theo somna om så jag gick upp och tog en promenad med honom. Nu är jag jättehungrig men vet inte vad jag är sugen på till frukost så det får vänta, jag tycker ändå att det är för tidig för att äta frukost nu. Ska fixa lite med uppsatsen nu innan det börjar massa bra program på tv, sen får jag nog sova en stund igen! Hehe. Senare i eftermiddag eller ikväll ska jag hem till Angela en stund :)

See you later, alligator ;D


Se så duktig jag är :D



Ser ni vilken duktig kock jag är? Jag får väl återkomma med slutresultatet sen om jag inte bränner revbenen :P Kom precis på (efter 20 minuter i ugnen) att jag skulle slå över från snabbuppvärmning till över-undervärme!

Ny vecka, nya tag

Denna veckan blir det verkligen så! Jag rivstartar med ett Aerobic 2 pass idag på Friskis&Svettis! Ska nämligen gå med Jenny som gäst idag. Jag känner mig lite kluven om var jag ska träna i sommar. Såg idag att Friskis har ett sommarkort som gäller 1/6-23/8 (perfekt för mig) och det kostar 950 kr och man får gå på allt. Mitt andra alternativ är ett gym här i Åstorp, 1000 kr för samma period men endast spinning och gym, fast det är ju å andra sidan 5 minuters cykelväg. Jag tror jag väljer Friskis. För det första; jag är inte ute efter att sitta och pumpa i ett svettigt gym, för det andra; jag tycker spinning är roligt men om det är det enda alternativet kommer jag säkeerligen tröttna innan den siste juni! Dessutom ska ju Jenny också gå på Friskis så jag kommer ha någon som drar dit mig :P Hehe... Jag behöver någon som drar med mig till träningen. Det är en sak med dansen för då har man de fasta tiderna varje vecka och kommer man inte så missar man en jävla massa. På ett ställe som friskis där man måste boka upp sig själv är det lätt hänt att jag tänker "äh, jag tar det imorgon...". Detta får inte hända Jenny! :P

Ett helt inlägg om träning, men det är naaajs!


Bildkälla

Bilder!!!

Utgång förra fredagen med Angela (mobilbilder)


Räkafton med gänget, förra lördagen





Den 25 april var vi på dop, min styvsysters dotter Ana döptes. Jag bara måste visa tårtorna!


Min styvsyster Marija och lilla Ana

 

Uppdaterad design

Tack Sofia för uppdateringen av min design :)

Slappedagar behövs verkligen

Idag har jag gjort ingenting och det har varit underbart! Skulle ju skrivit på uppsatsen men jag har faktiskt inte haft någon ork till det så den får jag ta tag i imorgon då jag är ensam hemma eftersom Robert jobbar.
Det är lite Anne Hathaway-maraton på TV1000 Family nu. En prinsessas dagbok visas just nu och kl 19 är det Djävulen bär prada. Men då ska jag se Gossip Girl ju! Robert spelar fotboll nu så han missar "snygga Anne Hathaway" i Djävulen bär prada, jag tror han är kär i henne!

Jag åtagit mig en stor uppgift inför morgondagen, jag ska steka revbensspjäll! Lär väl bli tvungen att börja direkt när jag vaknar för det verkar ta lång tid! Vi skulle egentligen ätit det idag men slöa som vi är båda två blev det inte så! Jag gjorde minipajer ist med spenat och skinka. Mina pajer fick även lite fetaost i sig ^^, Tack för inspirationen Angela!

Nu ska jag bara vänta på att Gossip Girl börjar..!


Bildkälla            Bildkälla

Skor <3

Jag vill så gärna köpa ett par av dessa skorna från H&M, men vilken färg?

Dagens (självklara) fråga

Var det rätt låt som vann igår?


Bildkälla

Söndag

God morgon!! Idag har jag äntligen fått sova ut, jag sov till halv 10! Då gick jag upp och tog en promenad med Theo. Robert sover fortfarande så jag ska vänta med frukost tills han vaknar.

Jag har ingen aning om vad som händer idag. Det enda planerade är att Robert ska spela fotboll ikväll så jag kanske åker med och tittar :) Inna dess ska jag skriva lite på vår uppsats. Just det, glömde berätt att jag fick VG på juridik-hemtentan! Jag blev så glad :D

Men vi hörs senare idag! Det kommer snart en Dagens fråga.


Bildkälla

Besviken!

Hur kan man låta denna vinna?!




Eurovision song contest

Sitter och kollar på röstningen nu, försöker hålla mig vaken, är ju ensam hemma. Robert är på fest i stan! Men jag har inte varit ensam hela kvällen för Malin och Tobbe har varit här. Efter Hipphipp gjorde vi tacos sen spelade vi monopol och lite senare körde Tobbe Robert till stan. Det var riktigt kul att se Anders Jansson och Johan Wester igen. Det var inget traditionellt framträdande idag utan en "spånarkväll, som de kallade det. Man fick lappar där man skulle fylla i svaren på olika frågor. Sen läste de upp så mång afrågor de hann med under tio minuter, det var riktigt kul :D

Heja nu på Sverige!!! Ni som kollar ;)



Lördag

God morgon Sverige :P
Jag känner att min blogg är så himla tråkig nu, helt död liksom... Måste ta tag i det, jag har lust att blogga men tiden har inte räckt till den senaste tiden men det ska det bli ändring på nu :) Vi håller som sagt på med B uppsatsen nu och eftersom vår ena gruppmedlems busskort har gått ut nu bestämde vi att vi ska "jobba hemifrån". Alldeles underbart från min sida. :) Det betyder att jag antagligen kommer bli lite mer aktiv här dessutom kan jag planera mina dagar på ett helt annat sätt. Universitets baksida (iaf på min utbildning) är att man bara har schemalagd tid ca 2 timmar per dag... Ibland kan dessa 2 timmar hamna 13-15, då är hela dagen förstörd tycker jag :P

Nu är det helg igen och den ska jag ta vara på! Idag kl 15.00 ska vi se "en Hipphipp kväll" på stadsteatern i Helsingborg. Jag ser fram emot detta riktigt mycket! Ikväll blir det sedan mys med Malin framför Eurovision song contest.



Onsdag

God morgon! Här är vi uppe med tuppen! Robert körde väl till jobb för ca två timmar sedan och jag ska sticka om en och en halv... Theo sover dock fortfarande ;P Jag måste städa upp lite i vår hall, den ser ut som kriget eftersom jag tömde ut min väska där innan jag stack till jobb i måndags! Steffie kommer ju idag så då kan det heller inte se ut såhär... Inte annars heller för den delen. Men men.... Om man skulle sätta igång nu kanske?


Flawless...


Tisdag

Allt bra med er idag? :)

Nu sitter jag hemma hos mammma, jag ska ju laga mat åt dem idag eftersom de inte kan göra det själv! Jo, det kan de men mamma och Bosse målar morfars hus så de vill helst slippa laga mat haha. Det blir Maddes special (och för er som inte vet är all mat jag gör en Maddes special). Idag blir det pastagratäng á la Madde, den innehåller, förutom pasta och ostsås, även broccoli, bacon, röd paprika, fetaost och vitlök.

Idag har jag varit i skolan (!), det var rektorn som föreläste lite om etik. Vi fick sluta 30 minuter tidigare, alltså redan 11.30 eftersom det var så fint väder.

Jag tänkte skriva lite på vår uppsats nu, sen ska jag börja på maten.

xoxo

Ögoninflammation :'(

Jag tror att jag har fått ögoninflammation, det är inte alls kul ska jag säga. Det började igår, jag trodde att jag hade fått en knast i ögat men sen svullnade mitt öga upp mer och mer... Imorse när jag vaknade var det kladdigt och äckligt runtom ögat och de kliar som in i piip. Mamma sa att det kanske är allergi, men borde jag inte få det i båda ögonen då?

Idag har jag jobbat på i min pappas butik. Det var faktiskt kul att jobba där en dag som lite omväxling från City Gross :) Jag sålde tre klockor idag, kände mig duktig ^^,

Imorgon är det skolan som gäller igen, känner ingen lust att gå men det är ju sista rycket nu. Detta är den sista veckan med föreläsningar, sen lägger vi allt krut på att bli klara med B uppsatsen - sen är det sommarlov!!!!!!!!

Söndag

Det har varit lite fåligt med uppdatering nu men jag/vi har haft fullt upp så det är därför! I fredags hade jag inget i skolan så då passade jag på att storstäda här hemma så nu är det tipptopp här :) När jag hade städat kom jag på att jag var tvungen att lämna tillbaka en bok till skolans bibliotek så jag fick ta bussen till stan och lämna den. Sen åkte jag hem till Angela. Vi drack lite kaffe medan vi väntade på Robert som skulle  hämta oss. När kom till Åstorp handlade vi på Oj. Vi gjorde kycklingpaj. Sen gick det bara utför, en lyckad kväll :D

Igår jobade jag 10-15 (äntligen!!!), på kvällen blev det räkor med dom vanliga. Superdupergott, jag gjorde vad jag kunde för att äta upp men där var fortfarande några kilo kvar. Jag var sååå mätt.

Nu sitter man här och degar, har inte ätit frukost än så jag får väl göra det snart... Är nämligen jättehungrig!!! Lägger in lite bilder från gårdagen senare.

Sov gott

Nyss hemkommen från en trevlig räkfrossa. 11 kg räkor, 1/3 ej uppätna... Illa :P Det var riktigt gott så jag åt tills jag verkligen inte kunde få i mig en bit till! Nu ska jag sova, hörs imorgon :)

Tee's

Jag skulle vilja ha dessa till leggins, älskar leggins <3


Klickerkurs, tillfälle 2

Igår kväll var jag på klickerkurs med Theo, det var första gången som vi hade med oss hundarna. Det gick förvånandsvärt bra, väääldigt bra faktiskt. Jag trodde att han skulle vara jättejobbig, dra och hoppa på alla men han var hur duktig som helst! Sen skulle vi göra en övning med klickern. Vi skulle kasta en plastmugg på golvet och sen klicka så fort hunden tittade på den... Till slut skulle hunden plocka upp muggen och gå och lämna den till sin ägare. Theo orkade hålla på med detta i max 5 minuter sen satte han sig ner och typ hyperventilerade. Han var så trött så vi fick avbryta för honom. Får träna här hemma lite mer ist. Efter kursen släppte vi ut alla hundarna i en inhägnad så att de fick springa löst, det tyckte de om :)


Fredag

Äntligen!!!

Hoppas att allt är bra med er! Laddade inför helgen? Själv så har jag ju lite inplanerat iaf. Idag kommer Angela hit och imorgon blir det kanskeen liten utgång. Innan Angela kommer ska jag städa, min veckostädning! Måste bara få lite energi till det först. Theo väkte mig alldeles för tidigt idag :/

Ska ta och lite frukost nu kanske....

Vad händer idag och i helgen?

McFlurry Marängsviss

Måste tipsa om den nya Mc Flurry smaken, marängsviss.
Jag körde och hämtade Robert i stan och då blev det en runda inom Donken. Supergod var den :D


Torsdag

Skönt att denna veckan har gått fort för den har varit hemskt tråkig...

Idag har jag en föreläsning, 13-15, sen ska jag träna Theo ikväll... Vi ska hjälpa vår lärare att ta ett etiskt beslut idag också, so jag inte förberett.... Får fixa det på tåget!! Läser ju om etik nu, för er som inte visste :P

Ha en bra dag!

Min blogg ha MALARIA

Som ni kanske redan har sett så har min blogg blivit smittad av Malaria och efterhand som det sprider sig över landet blir den större...  Följ länken i smittan för att hjälpa till att bekämpa smittan!


"Alla som inte dansar är våldtäktsmän"

Nu ska ajg gå och byta om inför terminens näst sista danslektion!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir deprimerad :(

Min lille Theo sitter här och piper nu för han vill kela så det ska jag göra nu innan jag sticker, trevlig kväll!!

Tisdag

God morgon underbaringar ;)

Äntligen morgon, eller vad säger ni?! Jag ville inte gå upp ur sängen imorse men vovven var kissig så om jag inte ville börja med att torka golv fick jag gå upp... Idag blir det lite skola, sen hem och ta det och dans ikväll. Ikväll är det ju även Greys Anatomy och jag tror att tv'n har kommit ifatt mig nu :P Vi får hoppas på det! Jag är ju helt körd nu man inte får ladda ner längre :'( Upptäckte igår att jag även kan börja se Desperate Housewives på tv igen... Aja, bara Gossip Girl kvar då, jag har några avsnitt på datorn och jag ligger nog ett två avsnitt efter kanal 5 men det löser vi på en eftermiddag :)

Nu ska jag äta frukost! Gjorde rabarberkräm igårkväll så den ska jag äta av nu tänkte jag.

Ha en bra dag :)


Jag vill ha tåååårtaaaa!!!

Sov gott!

Tror att sängen kallar snart... Ska bara se klart på Hells Kitchen sen ska jag gå ut med lille Theo-fisen. Imorgon blir det skola 11.30. Vi har handledning vid ett sen åker jag väl hem :) Imorgon är det dansträning igen, näst sista lektionen denna terminen *snyft*

God natt!

Ben & Jerrys <3

Vilken är Din favoritsmak från Ben & Jerrys?


benjerry.se

Jag känner mig levande

Med huvudvärk får man verkligen känna att man lever! Idag hade vi tenta, eller dugga som lärarna så fint kallade den. Jag, Joanna och Anna var i skolan redan kl 10 för att göra övningstenta. Sedan tog vi lunch som vi spenderade med att plugga 80% av tiden. När klockan var 13.15 började tenta. Hoppas att det gick bra men man vet aldrig. På essädelen kunde man få 10 poäng och på begreppen 10 poäng. Saken är den att begreppsdelen var multiple choice-prov. Man fick minuspoäng för felsvar och 0 om man inte svarade alls.. Vilket ledde till att jag struntade i att besvara 4 stycken som jag var osäker på. Jag kan ju ha svarat fel på de andra ändå. Aja... Det stör min tankeverksamhet grymt mycket, hoppas vi får veta resultaten snart!



Idag ska jag bara ta det lugnt och titta på tv. Just nu är det gamla avsnitt av Greys Anatomy, 19.30 ska jag se sjukhuset, 20.00 Navy CIS och 21.00 Desperate Housewives. Funderar på om man skulle sticka till Oj och köpa en Ben & Jerry... Jag vill smaka chunky monkey, fast Robert tåler inte nötterna i den :( Någon som smakat den? Är den god?




Ååh

Vill ha....


3059 kr, katshing.se

Släktträffen

Här har ni hela tjocka släkten som var med på släktträffen i lördags. Jag sitter länst ner, tredje från vänster.


Måndag

Nu är det måndag igen och jag har "dugga" imorgon. Sitter faktiskt hemma hos mamma, jag sov här inatt för min kära pojkvän orkade inte hämta hem mig igår :'( *känner mig oönskad*

Idag ska jag plugga, vilket jag gjort i några dagar redan, ska plugga in en massa etiska begrepp.

Se vad jag hittade på mammas dator, Theo i april 2007, tror han var ca 5 veckor!





Pluggish

Idag blir det plugg, plugg, plugg inför duggan på tisdag. Dugga är tydligen en liten tenta. Vi har bara två timmar på oss, första delen av tentan är begrepp med svarsalternativ sedan är där tre essäfrågor men man ska baravälja en av dem. Så vi hoppas att det går bra! Håller på att skumma igenom en bok som heter Det dygdiga personalansvaret, ska lämna den till en klasskompis idag så att hon också kan läsa den. Jag har ca 100 sidor kvar, inte så illa då jag läste 50 sidor på en timme igår :D

Boken kallar, ha en underbar dag!!

Bilder från släktträffen kommer inom kort...

Valborgsfirande m.m...

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, därmed ingen uppdatering, har bättre saker för mig än att sitta vid datorn :P

I torsdags var det ju Valborg. Dagen spenderades på familia tillsammans med Malin köpte ett linne på nyöppnade Gina Tricot där. När jag kom hem var det till at göra vid sig snabbt för att träffa Jenny och Andreas på gröningen. Vi hade picknick eftersom man inte fick grilla. Drack lite vin och njöt av det fina vädret :D Lite senare kom Johan, Markus och Jenny, då blev det glass på Hauffes i norra hamnen :) Sedan begav vi oss till Hamnkrogen där vi till slut blev ett ganska stort gäng. Jag stannade dock inte så länge utan följde med Emily till oz emellan och inom. Sen blev det en snabb sväng in på zoobar och utposten och slutligen PL13. Hade en trevlig kväll :)

Igår kom mamma hit och vi handlade och förberedde inför idag. Vi gjorde alltså pastasalladen vi skulle ha med oss idag. Jag gick på den tidiga bion med Malin från jobb, vi såg 17 again. Lite rolig men även lite störig imellanåt... När vi kom ut från bion ringde jag Robert för han var också i stan. Han frågade om jag ville med på bio. Det blev en bio till, denna gång Fast & Furious. Jag vet inte varför men jag älskar de filmerna :P

Idag har vi varit på stoooor släktträff i Våxtorps hembygdspark. Min låtsasfarmor fyller 80 år så hela släkten överraskade henne med släktträff, vi var 120 pers! Bosse med syskon hade lurat i henne att hon skulle på byggdespel så när hon kom dit och kände  igen människa efter människa blev hon ganska chockad :P Vi har haft en mycket trevlig dag iaf!

Nu är jag trött i huvudet och kroppen efter en hel dag ute i solen. Imorgon blir det pluggish på balkongen hade jag tänkt, den är fixad nu, nytt fint golv alltså. Lägger ut bilder imorgon. Nu kallar sängen, sov gott!

RSS 2.0