Hallen

Här kommer äntligen uppdateringen om hallen :)

Såhär såg den ut före tapetseringen... Snygg tapet eller vad säger ni? ;D


Och såhär ser det ut nu:


Närbild på tapeten


Vi är mycket nöjda med resultatet!

Julstämning

Nu har vi jul hä ri vårt hus...

Robert sätter upp adventsljusstakar i vardagsrumsfönstren fast har inte satt upp några gardiner för gardinsstångshållarna är inte uppskruvade. Dock lite mysigt med ljusstakarna, det är ju första advent på söndag! Tyvärr så jobbar vi hela dagen då så jag hinner inte göra så mycket  här hemma då men nästa vecka då ska här bli klart :D Herregud va jag är sugen på nåt nu :S

Fråga

Har ni några planer för nyår?



Nyår

Nu har jag köpt min nyårsklänning! Längtar tills den kommer. Jag har beställt den från Haléns och priset var 399:-.



Vad tycks om den? :)

Goood morning ?!

Idag skulle jag gå upp 0620 för att kolla på Nalle Puh haha me jag fortsatte sova, gick väl och la mig lite för sent... Vi kollad epå Step up 2 men jag orkade bara en timme så jag somnade vid halv 3 ;O men iaf, sov till 10.30 idag! Jag fattar itne vad det är med mig, jag som brukar vakna senast 8 sover nu till 10 varje dag :S Jag msåte gå och lägga mig i tid ikväll så jag är utvilad till tentan imorgon. Sen är det jobb imorgon med, 15-21, på lördag ska vi jobba hos pappa, både jag och Robert, för då är det julskyltning :D Så om ni har ägarna förbi Landskrona imrogon får ni gärna komma inom på Expert och säga hej :D

Idag ska jag lämna nycklarna till lägenheten i Kvidinge, konstig känsla, men bra. Idag har jag även invigt vår nya telefon, eller iaf numret. Den första personen jag ringde var mamma! Haha. Jag glömde riktnumret först så då kom jag inte fram så jag fick ringa igen, aja klant.

Nu ska jag läsa lite om agentteori tror jag ;)

Hemma i Åstorp!

Såg nu när jag loggade in på bloggen att jag inte publicerat inlägget som jag skrev imorse. Liiite förvirrad kanske men men, det är inget att läsa nu! Jag kunde inte vara med på dansen idag och det var sista gången detta året ;( Har nämligen lite magkatarr tror jag.. Inte kul, fick ganska ont i magen ett tag innan i eftermiddags.
Idag har jag gjort en massa! Jag har pluggat, sen har vi satt ihop bordet som vi köpte i Lund förra veckan, efter en massa meck fick Bosse och Robert ihop det!

Imorgon ska jag gå upp 06.20 för vi har fått Disney channel så jag ska kolla på Nalle puh kl 06.25 :D Vår V + internet skulle flyttas över idag (fredag) men vi hade fått TV redan vid 22 och nu funkar internet med :) Imorgon får vi nytt telefonnummer. Ska lämna över  nycklarna till han som ska hyra vår gamla lägenhet... Ska ju hyra ut den i andra hand men det känns faktiskt bra. Var lite emot det innan men bara man hittar en bra hyresgäst så ska det väl funka. :) Viletade upp vårt vindsförråd idag. Det står i kontraktet att det finns i hus nummer 31 A B så vi gick in i A-trappen och åkte upp, trodde ju man skulle kunna gå mellan A och B på vinden men nej, där var inte vårt förråd så vi fick åka ner igen och gå upp i B så där var det.

Jag har faktiskt varit duktig och fotat lite ikväll. Men jag varnar er, här ser ut som kriget mend et får det väl göra när man flyttat?

Bordbygget, j*vla Ikea :D Haha, tog lite tid men.....


... såhär blev det slutliga resultatet, tadaaa! Duger det till tjejmiddag? :D
Vi ska köpa till två stolar till på Jysk sen också.. :)


Vårt blivande datorrum/mitt pluggrum är yllt med kartonger som vi ska packa upp innan nästa helg!


Här har vi då en del av hallen... Robert, mamma och Bosse har dragit ner borderna. De som bodde här innan hade satt border både uppe vid taket, nere vid golvlisten samt runt alla dörrar, de hade dessutom tapetserat proppskåpet :S Men det är rent nu... Mamma har målat alla lister idag och imorgon ska Bosse tapetsera så detta är då FÖRE-bilden.


Mina arbetare ville tvunget ha mat så jag bjöd på pastagratäng (min nya favoritmat kanske?) :P


Dukade så fint jag kunde i vårt kök... hrmm...


Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen blir det sängen. Uppdaterar med bilder imorgon efter tapetseringen :D

Natti natti ♥

Tisdag

God morgon!!
Idag är jag uppe med tuppen av två anledningar, för det första så är det tenta imorgon så jag måste plugga och för det andra är det tenta imorogn så jag måste ställa rätt dygnet..  Så jag har varit vaken i ca en timme nu. Har redan gjort en del uppgifter. Känner att jag behöver repetera valutatransaktionerna. Det låter skoj va?? Det verkar bli fint väder idag, skönt, när solen skiner blir man ju mycket piggare och  förhoppningsvis hjälper det mig att orka plugga. Jag hade tänkt plugga till 17 idag, då ska jag äta middag för sen är det terminens näst sista streetträning kl 19 ;/ Dennadansterminen har gått sjukt fort! Vårens schema ligger redan ute så jag har redan börjat planera vad jag ska ta för klasser då.....

Är lite smått irriterad på min dator för den skriker om att jag måste uppdatera Norton men jag vill inte :P Haha. Har hittat att man kan prova på NOD 32 gratis i 30 dagar. Är det nån som känner till det? Är det bra?

Snön ligger fortfarande kvar på marken fast den har ju minskat i mängd. Hoppas att det börjar snöa igen :D

Såhär ser det ut utanför vårt vardagsrumsfönster


Jag lägger inte upp några bilder på lägenheten än... Har knappt packat upp något än och soffan står utan klädsel också, bordet vi köpte i lund får vi inte ihop...... Till helgen ska vi tapetsera om i hallen. Vi var och kollade på tapeter igår så vi måste bestämma vilken nyans vi sk aha på dem (beige ellr grå tror jag..) sen tar det en dag att beställa hem.


Vad ska ni göra idag då?

Nu ska jag iaf slita mig från datorn, gå ut i köket och fortsätta plugga :D


Gratissida

Nu har jag förutom Gratis bio blivit medlem på GratisMode. Tror det funkar ungefär likadant. Man samlar poäng genom att värva vänner eller genom att besöka olika erbjudanden :)

Installerade!

SÖndag, och nu är vi installerade. Vi flyttade i fredags. Mamma, Bosse, Johan och Wall hjälpte till. Här är superfint, längtar verkligen tills har kommit på plats. Just nu är vårt "datarum" förråd. Vi har ställt in alla lådor där men de ska packas upp innan den 7:de... Tyvärr har jag inte hunnit göra så mycket i lägenheten, mer än det jag gjorde i fredags vilket var skura köksskåp.. Igår jobbade jag 11-21 sen åkte jag hem till pappa och åt så jag var hemma vid 1 inatt. Idag ska vi däremot till Lund och hämta vårt matsalsbord, sen ska vi städa lägenheten i Kvidinge... Jag ksa även försöka plugga lite.. Just nu tvättar jag, ska snart hänga upp tvätten i torkskåpet, så otroligt skönt med tvättmaskin i lägenheten!! Hade ju hur mycket smutstvätt som helst men nu har vi tvättat undan. Jag ska köpa en mindra tvättkorg haha. Då borde man inte samla på sig så mycket.
Jag ska försöka väcka Robert. Vi måste till OJ och köpa drapperistå,ng till badkaret för där är ingen.. Ååh gissa vad jag gjorde i fredagskväll, jag badade!! :D Det var riktigt skönt, ska göra det minst 2 ggr i veckan. Tänk så skönt efter träningen!!

Ska fota senare idag när vi fått hit bordet! Ha det bra så länge!

Imorgon :D

Imorgon bär det av till Åstorp och vi blir ÅSTORPSBOR, hur hemskt låter inte det? ;D Nej men allvarligt talat ska det bli riktigt skönt, slippa tänka på att man måste ha bilen på stationen varje gång man ska till stan.. Kommer ju bara kunna gå eller cykla till tåget nu! Dessutomblir det närmre till stan, jag kommer bo jättenära min hönaböna AGDA (Malin). Kommer dock inte bli en massa uppdateringar här i bloggen om jag inte bloggar från skolan då vill säga. Telia påbörjar flytten av internet, tv och telefon nästa fredag (28:de) vilket kommer ta ca 8 arbetsdagar (ARBETSdagar) för internet!! Okey, jag ska blogga från skolan och lägga in bilder på vår fina laxrosa sovrumstapet. Jaa, vi hoppas verkligen att Bosse vill tapetsera sovrummet innan jul! Jag ska råplugga lite nu för sen kommer mamma och Bosse för att hjälpa oss med det sista inför morgondagen. Allt ska vara fix och klart imorgonbitti. Jag lär få gå upp kl 6 imorgon :S Måste ju fixa mig lite för åker väla alla badrumsartiklar ner i lådor :S Lite läskigt detta. Ska tömma alla garderober idag, skruva i sönder möbler, lägga ner alla lådor i mammas och Bosses bilar..

Igår var vi Lund och tittade på ett bord, vi la handpenning på det så vi ska hämta det i helgen :D Det är ett IKEA Bjursta bord, svart, med 4 Linnéastolar från jysk.. Så nu har vi plats att bjuda hem en massa folk :P

Vad ska ni göra idag?

Ömma knän!!

Jag kom hem för typ två timmar sedan, idag har jag varit hemifrån i hela 13 ½ timmar! :O Körde till jobb kl 7, jobbade 7.45-16. Sen åkte jag hem till pappa, åt middag där.. Jag var jättetrött innan jag skulle köra till träningen så pappa gjorde capuccino till mig. Jag gjorde en upptäckt i badrummet, dom nördarna har skaffat en automatisk tvåpump! Man håler bara handen under så spottar den ut lagom mkt tvål och piper när den är klar, inget kladd alls. Super men kanske lite onödigt? Han ska antagligen ha den som "Sista-minuten-julklappstips" i butiken.

Dansen idag gick super :D Är heeelt slut i kroppen nu men det är så det ska va! Bara fem danslektioner kvar denna terminen :( Buhuuu, sen är det juluppehåll! Föra veckan började vi med ett steg där vi går ner på knä, idag körde jag fullt ut så jag gick ner på knä alla gånger. Jag lovar att jag kommer få blåmärken på knäna haha. Hinner/ tänker inte  på att dämpa "fallet" med fötterna så jag drämmer ner dem i golvet :P

Imorgon ska jag gå upp tidigt för att plugga sen ska vi skaffa lite fler flyttlådor. På kvällen ska vi förhoppningsvis åka till Lund för att titta på en matgrupp till vardagsrummet. :)

Nu ska jag kolla på Greys :D

Gardinlöst

Nu har alla gardinerna åkt ner, känns riktigt tomt, det ekar till och med i köket. Jag håller på att tvätta dem för fullt nu. Nu måste jag gå ner i tvättstugan igen... Förresten, lille Theo kissade i vardagsrummet och köket tidigare ikväll ;/ Mamma trodde det var pga stress nu eftersom vi har packat ner typ alla saker i lådor. Han märker nog att nånting är på gång. Han följer efter mig precis hela tiden nu, jag fick till och med stå bredvid honom när han åt!


Theo


Gooood morgon!!

Idag är det måndag vilekt innebär dag ett i min helvetesvecka!!!

OMG vad min blogg har blivit negativ, jag borde ju vara hur glad som helst nu när vi ska flytta, visst det är jag men jag får ångest av hur mycket jag ska göra denna veckan. Idag ska jag bara plugga fram till fyra typ.. Sn sk ajag ta ner alla gardiner och kanske packa de sista glasen. Ska tvätta idag också, gardiner osv. Måste ju utnyttja torkrummet så länge vi kan :P Vi ska försöka hinna med att tvätta soffklädseln innan vi flyttar men det betyder en dag utan soffa hmm...  Nu ska jag inte tråka er längre. Top model är slut så nu ska jag plugga!


Jag & Anna på hennes student. Jag var lite trött efter att jag hade gått upp kl 6 på morgonen haha :P

Back from hbg

Blev en social tacos+spelkväll med Niklas och Louise. Vi spelade Rummikub och Monopol. Nu är jag trött och ska sova. Imorgon ska jag plugga hela dagen, tvätta på kvällen och sova tidigt.. På tisdag blir det jobb 7.45-16, därefter bjuder pappa på middag och på kvällen är det dansträning... Fullt upp!

På fredag flyttar vi och sen är jag utan internet i ca 19 dagar :S Haha.

God natt!

Listat om mig!



simma - löpa
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
bio - teater
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
landet - storstan
make up store - maybelline
desperate housewives - sex & the city
kaffe - te
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
shoppa på nätet - shoppa i butik
förfest - efterfest
tidning - bok
string - hotpants
förrätt - efterrätt
falafel - kycklingsallad
pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas
hemmafest - utgång
skräckfilm - romantisk komedi
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
drinkar - öl
frukt - grönsaker
hund - katt
zara - topshop
vitt vin - rött vin

Natti natti

Har precis kommit hem från stan. Vi har varit och ätit på Asia kock med Niklas och Louise. Mongolisk buffé, mycket gott. Första rundatog jag lite för lite, maten krympte ju till en tredjedel när de tillagade den. Verkligen något att rekomendera om ni inte har testat det. Sedan gick vill till Hamnkrogen och satt där en stund. Nu är vi hemma, körde dit,skönt. Jag ska snart gå och lägga mig, är mega trött!
Imorgon ska jag träffa Malin på Väla. Ska kolla lite grejer där och fika. Förhoppningsvis blir det lite mer plugg imorgon, hade inte riktigt energin till det idag. Gjorde bara två uppgifter ;/

Sov gott!

Illa, jag mår iiillaaa

från och till blää. Får liksom blodsockerfall så jag blir yr och mår illa "/ Inte särskilt skoj.

Jag har spenderat ca en timme i köket nu med mina böcker. Kanske det som gör att jag mår illa?

Jag saknar min lilla katt. Denna bilden är från när han bodde hos oss i somras. Theo ville inte sitta still så hana blev lite suddig!

Lördag

Godmorgon!!
Oj, redan helg igen och nu är det bara 6 dagar tills vi flyttar :D Ska bli sååå kul. Menv eckan efter är mindre kul för då har jag två tentor men det ska nog ordna sig :S
Idag står det plugg på schemat, har redan lagt fram böckerna så det är bara att sätta igång! Men ni vet hur det är, svårt, tungt och inte särskilt inbjudande. Senare idag tänkte vi kanske ta en runda in till stan/Väla för att spendera en massa pengar. Mm, en massa pengar för vi ska köpa löparställ. Jag tänkte att man lika väl kan köpa en crosstrainer, det blir typ samma som två löparställ haha, men Robert tyckte den såg tråkig ut...

Nu ska jag starta!

Avslappningshelg

Denna helgen ska jag bara ta det lugnt, plugga och ladda inför nästa vecka eftersom vi då kommer ha fullt upp! På tisdag blir det jobb 7.45-16, på fredag flyttar vi (!) och på lördag ska jag jobba 11-21! Mamma hämtade mig efter skolan idag.. Jag och Emilia var på en tidig lektion (9-12) sen var vi på Väla, jag tittade på löparställ på stadium så jag ska kolla på några andra ställen med.. Hittade ett ställ från soc, det är rosa och jättefint :D

Nu ska vi fortsätta med vår slappekväll, har redan sovit två timmar på soffan, det var sååå skönt!

Trevlig helg!

Torsdag

Är sjukt trött så jag ska snart sova. Idag har jag varit i skolan sen var jag på dansen, jazz och sen street. När jag kom hem hade Robert en present till mig :) En gurka med tandpetare som där satt geléhallon på, i krukan som gurkan stod i hade han lagt polly. Så nu äter vi det :D

God natt!

Vårt hem är en flyttkartong!

Ja, ojojoj vad vi har varit flitiga idag. Mamma har varit här och hjälp oss att packa ner en massa. Nu har vi packat ner alla glas utom vinglasen, finservisen, vardagsporslinet, har bara lämnat kvar några tallrikar, bestick och plastglas i köket. Så det enda vi har kvar nu är badrumsartiklar, städgrejer,lakan, dukar, gardiner, kläder.... Iaf så är ju glaset det jobbigaste att packa men nu är det i princip klart :D Känns sååå bra och jag hoppas att denna veckan går fort. Längtar tills vi har nycklarna så vi kan flytta dig. Sen ska vi köpa tapeter till hallen och sovrummet, och lila gardiner till datorrummet, mot Roberts vilja :) Det ser för hemskt ut här hemma nu, fullt med karotnger överallt, hela 12 stycken varav 11 är fulla med saker :S Vi ska ju inte glömma kartongerna i källaren heller...Men nu får vi ju större plats haha.

Var i skolan innan idag, vi skulle ha föreläsning 14-16 där de skulle introducera en datoruppgift som ska lämnas in nästa vecka, föreläsningen var slut 15.00... Kändes det lönt? Allt stod klart och tydligt i uppgiften, jag, Emilia och Axel bestämde oss för att åka hem och sen träffas tidigare imorgon. Så vi ska ses 12 och jobba med uppgiften då, sen har vi föreläsning till kl 16 men jag måste gå senast 15.00 annar hinner jag inte hemom innan dansen, måste äta! :P

Nu ska jag renskriva protokollet från förra veckans styrelsemöte!

Hej hopp!

Att hålla sig fast

Jag och Emilia hade en liten diskussion om vänner igår i skolan. Ingen stor diskussion men det fick mig att börja fundera på varför man egentligen håller kvar vid vissa personer. Att man aldrig lär sig. Jag säger inte att det är fel på dessa personer utan jag säger ist att jag och denna person inte passar ihop. Varför fortsätter man att umgås med människor som aldrig förändrar sig? Är det då inte bättre att lägga ner den tiden på de vännerna man vet kommer stanna kvar i ens liv? Jag kan iaf säga att jag vet exakt var jag har mina vänner och mina "vänner" för det är vad vissa har blivit för mig med tiden, "vänner". Jag tycker inte att vänskap är att spela upp en falsk roll inför en människa bara för att hålla god min. Man ska kunna vara sig själv med sina vänner. Sen märker man så väl på de som inte är sig själva att det bara spelar en roll. Men det är något som visar med tiden efterhand som saker händer... Och denna hösten har ju varit händelserik!

Man kan se på vänskapen som att man väljer sina och att man då väljer vänner som liknar en själv, man speglas i varandra. Vänskap kan också skapas av att man kompletterar varandra. Jag tror mer på den sistnämnda, men självklart har man vänner som liknar en själv. Men jag tror det finns en större risk för konflikter om man är för lika varandra.

Detta kan man hålla på analysera i hur mycket som helst...

Tisdag

Hur mår ni allesammans? :P Idag är det riktigt ruggigt ute... Var alldeles fuktig när jag kom fram till campus idag, blää. Hatar sånt här väder men man får lära sig att leva med det om man bor i Skåne. Vi kan väl säga att vinterna är kommen nu, den skånska vintern. Dom kunde väl startat upp en Campusbuss som bara gick mellan knutan och bussen. Det hade säkerligen lönat sig med tanke på hur många det är som går den sträckan, för det är inte roligt att gå där när det regnar och blåser från sundet, uuusch.

Föreläsningen idag var ju nåt speciellt! När föreläsaren började prata och alla blev tysta hörde man ett brummande ljud. Efter en stund kom vi fram till att det kom fårn högtalarna så vår lärare försökte stänga av dem men han var mindre teknisk så det gick inte så bra. Istället fickvi under den första hälften av föreläsningen lyssna till detta brummande ljud. Mitt i alltihopa hör vi att  någon pratar, sedan hörde man ambulansen och skrapande ljud. Det är alltså någon lärare som har vandrat iväg med headsetet som hör till salen. Smart gjort ;) Till slut kom en nisse och stängde av högtalarna men all denna störning bidrog till att jag inte fick in nåt av det han sa idag. Så det blir till att läsa i boken idag!

Ikväll blir det dans med Steffie, ska bli naaajs, sen får jag träffa Robert, han kommer hem från Malmö ikväll! Nu ska jag slappa lite :)

Måndag

Ny vecka, nya tag. Jag är hemma hos mamma till imorgon. Idag vaknade jag vid 7-tiden av en kall hundnos mot kinden... Trodde först det var Theo så jag låtsades sova men sen satt hunden bara och flåsade och sprang. Då komm jag på att ajg sov hos mamma xD och det var mammas hund Tova som hade panik för sopbilen var runt här i gatorna. Hon är livrädd för den... Så jag fick väcka mamma så gick vi ut med hundarna. Fick ju väcka Theo också för han sov... Men det var tur att vi gick ut så tidigt för sen började det regna, och det regnade, och det regnade....... Jag var i skolan idag, 13-16, fick skjuts av mamma och Bosse, blev hämtad också :D Till kvällsmat blev det bakad potatis med massa fyllningar, mums!

Försöker ladda ner DH men mammas internet är lite slöare hehe.. Aja, vi får se! Finns ju inget jättekul på tv ikväll ;/ Kanske ett tecken på att jag ska plugga mer idag? Ha en trevlig kväll iaf :D

Söndag - morgon

God morgon!
Jag har inte sovit alls bra inatt... Grannarna hade fest från, vad ska vi säga, nio igår morse till sent inatt. Jag vet faktiskt itne när de slutade men det tog iaf tid att somna. Vi fick skruva upp volymen på tv ordentligt för att kunna höra. Helt sjukt var det, inte lätt med betongväggar kan jag lova!

Jag har varit uppe i ca en timme nu, har hunnit gå med Theo och ätit en tallrik yoghurt, vi har typ ingen frukostmat hemma :P Ingen orkar handla. Robert åker till Malmö idag sen ska han stanna där till tisdag så jag tänkte snylta hos mamma lite, flytta dit där några dagar.. Då slipper jag köpa mjölk, smart va?

Ska försöka plugga lite mer idag, ta igen det jag missade på lektionen ifredags, och titta på Desperate Housewives! Senare i eftermiddag ska jag hem till mamma och äta tårta, det är ju fars dag. Ska ringa pappa också och fråga hur länge dom är kvar i stugan, kanska kan äta middag där ;P Man får inte vara dum. Hihi. Nu drar jag! Hörs senare!


Vi vet hur man har roligt :D

Ååå

Jag hoppas att jaggjorde rätt val.. Men han var ju så trött. 15 år är mycket... Idag känner jag mig helt utmattad och jag ska jobba. Vill inte, orkar inte men jag behöver pengarna så det är väl bara att dra sig iväg. Bara 6 timmar idag vilket är skönt, kunde dock varit på morgonen men men... Har tittat lite på DH, tänkte göra nån uppgift i redovisningsboken nu. Sen blir det väl till att gå och göra vid sig, vill inte stressa sen. Hoppas det känns bättre senare idag.

;(

Är fortfarande vaken... Vet inte vad jag ska göra, har kollat lite på greys. Robert var iaf snäll nog att gå och hämta den sista tvätten i torkrummet!

Imorgon ska jag sova ut och det ska bli skönt! Sen blir det väl en promenad med Theo, fixa till sig, plugga lite, äta och köra till jobb lite efter två. Jobbar 15-21 imorgon, hoppas det kommer gå fort men det gör det nog! Har inte haft det passet sedan i somras men vad jag minns är det en br atid, jobbade nästan bara den tiden då. Ska nog logg ain och se om det finns några lediga pass nästa vecka!

Sov gott!

1993-2008

Min älskade lille katt, idag fick du somna in... Som jag kommer sakna dig. Har gråtit hela dagen och kommer nog göra det ett tag till :( Med din starka personlioghet var du älskad av alla. Tänk att en så liten varelse kan lämna ifrån sig ett så stort tomrum... <3 <3 <3 <3 <3





<3 <3 <3 Lupinens Great Dick <3 <3 <3


Nu blev jag glad :)

Söta Nikki hade skrivit en kommentar till mig att hon tycker jag påminner om hon som har huvudrollen i the notebook. Lite glädje här i mitt kvällselände. Mår faktiskt inte så bra, min kropp har ont överallt för jag har tagit i för mycket på träningen "/ Är lite orolig för att jag ska få benhinneinflammation så jag tänker sova med benvärmare inatt och de ska va på imorgon också!


Bildkälla

Idag började vi med en ny koreografi på jazzen, Say it right (Nelly Furtado).. Verkar bli en rolig dans :) Vi fortsatte med cirkelträning både på jazz och street.. Som tur var hade vi inte samma övningar, då hade jag vatt helt död nu!!

Nu ska jag se ett avsnitt av DH, sen ska jag försöka somna trots smärtan.....

Sov gott!



Produktiv dag!

Hej hopp!
Jag har pluggat heeela dagen... Sen har jag även lagat mat, det blev pastagratäng. Vi gjorde två olika, en med broccoli, prinskorvar och paprika och i den andra hade vi paprika och fetaost :9 Så nu är jag mätt och belåten. Ska plugga lite till sen ska jag köra till dansen. Två danslektioner idag, först jazz där vi ska börja på en ny koreografi och sen är det streetdance, så var denna dansveckan över :( Vill dansa fler gånger per vecka men det får bli till våren.

Robert har tagit upp flyttkartonger från källaren, vi har bara fem tomma så vi måste ragga bananlådo på matöppet, Robert ska få göra det ikväll. En annan sak vi efterlyser är dagsidningar, så om ni prenumererar på någon sådan, SPARA TILL OSS :D Vi har hur mycket glas och porslin som helst som ska packas ner. Lika bra att börja redan nu, vi ska börja köra dit saker om två veckor ju. Hoppas tiden går fort :D Sista rycket med redovisningen nu ;)


Torsdag

Gooood morning ;P Hoppas allt är bra :D Med mig är det super! Trodde faktiskt attklockan var halv 12 nu men nej, jag hade fel, klockan är ju int emer än 10.37. Det bådar ju gott för min pluggdag då jag redan är klar med det som jag hade planerat att vara klar med kl 12 idag! Är inte det bra jobbat så säg ;) Jag gick upp kl 8 idag. Theo väkte mig, han är världens bästa väckarklocka. Tänk er själva att få vakna upp av en massa pussar från världens gulligaste kille varje morgon. ;) (Theo är en hund....)

Har pluggat lite strategizing så nu ska jag ta tag i redovisningen. Har inte fått min övningsbok än, som jag beställde fårn adlibris i onsdags, förra veckan, så jag åker inte till skolan idag... Ska sitta hemma och plugga hjärnan ur led ist xD


Mamma ringde precis och frågade om jag vill åka med till Lidköping och hämta deras bil idag. Men jag kan ju inte för då missar jag dansen och vi ska gå igenom en ny koreografi på jazzen idag så det vill man ju inte missa! Mina vader tar fortfarande livet av mig, varför kan inte träningsvärken bara försvinna? Jag tror jag satt ner för mycket igår. När jag har stått eller gått en stund gör det mindre ont men precis när jag reser mig upp gör det så ont att jag knappt kan sträcka på benen!Haha, vadå att jag måste ha stretchat dåligt i tisdags :P

Ska inte skriva mer nu, bjuder ist på en underbart vacker bild på mig och min snygga vän Natasha:


AJ AJ AJ

GOD MORGON!!!
Har ni sovit gott? Det har jag men jag ahde en jobbig fröm nu framåt morgonen som var riktigt verklig haha. Jag skulle börja jobba kl 15 men körde inte hemifrån förrän 14.30 så jag var ju lite sen, dessutom var jag hos mamma vilket betyder att jag borde kört 14.10 typ.. Kommer ut från mammas gata och kommer på att jag glömt jobbkläder så jag kör tillbaka och hämtar. Sen kör jag hem till pappa (som bor 5 min från jobb). Där är det värsta festen så jag glömmer att jag ska jobba, min jobbtröja försvinner och helt plötsligt står jag i bikini i poolen???!! Jag försökte ringa jobb flera gånger för att säga att jag var försenad men när jag slog numret blev det andra siffror sen flyttade sig knapparna på telefonen. Om jag ex skulle slå en fyra så hoppade sjuan dit.. Helt sinnes.. Som tur var vaknade jag :D Då gick jag ut med Theo direkt för att rensa hjärnan för visst tröttar det ut en med såna röriga drömmar?? :S

Var det någon som tittade på valvakan? Jag gjorde inte det men har iaf tagit reda på vem som vann och det verka ju vara rätt person. Dessutom har Nada lovat att hon ska bjuda hela familjen på restaurang om Obama vann, så nu hoppas vi att hon gör det också :P

Vad händer idag då? Själv så ska jag plugga lite men först dricka te och se ett av snitt av DH<3 Ikväll ska jag och mamma till Höganäs, det ska vara tjejkväll på fabriksbutiken så vi har blivit ibjudna...
Får väl också passa på att berätta att igår skrev vi två kontrakt, ett med vår nya hyresvärd, vi har ändra inflyttningsdatumet till den 1 december, får nycklarna redan den 21 november, sen skrev vi kontrakt med han som ska hyra vår lägenhet i andra hand. Så nu är allt klappat och klart, nästan, ska bara hitta ett jobb till Robert också :P

Nu ska jag kolla DH. Ha en bra dag :)


Gött, gött, gött!

Usch, va trött jag är nu.. Har precis ätit mackor, kom hem för en timme sedan ungefär. Jag ahr varit i kolan sen var vi i Åstorp och skrev på vårt nya kontrakt, flyttar 1 december :D Ska bli sååå skönt.

Just nu sitter jag och tittar på nån gammal repris av DH men den serien är ju så bra att man kan se den om och om igen. Tänkte läsa lite idag också, måste verkligen nu haha. Har dock inte fått alla mina böcker så jag kan inte sätta igång riktigt..

Nu ska jag slappa lite framför tvn.. Ha en bra dag :)

RSS 2.0