Hemmakväll

Vi kom hem för tre kvart sedan. Har varit i pappas stuga i Åsljunga och ätit fondue. Planen var att vi skulle ut ikväll men Robert blev akut dålig så vi stannar hemma. Han mår inte alls bra, stackaren, så jag ska gåin och ta hand om honom nu..

Sov gott!


Fredag kväll

Jag har jobbat tre kvällar i rad denna veckan och idag var sista dagen, skönt!

Imorgon kommer Natasha hit, sen ska vi ju till pappa på kvällen som sagt, fondue *mums*

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om ikväll ;/ Är helt slut! Det var iaf bra på jobb idag, kul, hade massa kunder jag kände, bl. a pappa. Haha, fick höra att jag är jättelik min pappa. Kan väl diskuteras, pappa tyckte synd om mig när han hörde det!

Nä, nu ska jag dricka upp min cola, borsta tänderna och S O V A! Natasha kommer elva imorgon så jag måste gå upp tidigt!

Puss & Godnatt!




En dag kvar

i Lnadskrona sen är jag ledig hela helgen vilket ska bli skönt :D På lördag ska jag antagligen va med Natasha och på kvällen ska jag och Robert till pappa, hanska bjuda på fondue i stugan :9 Min favorit!

Jaa, andra dagen i Landskrona idag, jag trivs superbra där! Alla är jättetrevliga och snälla :)

Sitter och kollar på Cocktail på kanal5 nu men jag orkar nog itne se hela. Ska iaf försöka va vaken tills Robert kommer.

Sov gott!

Min älskade säng!

Kom hem för ca en halv timme sedan. Jag jobbade till 21.00 idag, sen mötte pappa upp mig utanför jobb och gav mig skjuts till min bil. Körde hem till honom så gjorde han mat till mig :D Han bjöd på äpplekaka också så nu är jag proppmätt orkar knappt sitta uppe, vill bara lägga amig ner och sova och smälta maten.

Imorgon blir det jobb i Landskrona igen, 13-21. En timme mindre imorgon så jag hoppas att tiden går snabbt.

Jag har börjat längta efter att skolan ska börja nu, tänk egentligen vilken trygghet det är att gå i skolan. Tror det r därför vissa personerväljer att plugga så länge, Man kommer liksom in i det och till sist tar man för givet att  det alltid ska vara så. Det ska bli kul att börja läsa och lära sig nya saker. Jag beställde två böcker igår, det blev ca 740 kr :S Sen har jag dessutom köpt en för 280 kr av en kompis.. Har två böcker till jag behöver men dom lånar jag nog på biblioteket.

Nu ropar sängen på mig. Sov gott! :)

God natt

Nu har mamma precis kört hem. Hon har varit här hela kvällen. Först lagade vi mat, pastasallad med tonfisk. Sen putsade vi vårt köksfönster. Det tog himla lång tid för man var tvungen att dela på det, skruva, skruva, skruva sen ska man ju putsa alla tre rutorna på varje sida. Vi har dessutom ett smalt vädringsfönster så det var samma procedur där. Men det blev jättefint så nu skiner köksfönstret! Satte upp nya gardiner och som mamma köpt till oss. De är vita med nåt rött blommönster på!

Som belöning efter att vi varit så duktiga åt vi lite Vienetta och sen kollade på vi på en prinsessas dagbokpå tv3. Men nu har mamma och hundarna åkt h em och Robert har kommit hem från jobb :) Tyvärr så måste jag sova nu, är så himla trött ikväll igen. Imorgon ska jag försöka komma upp vid 8, börjar jobba 12 och slutar 21.00. Jag ska jobba i Landskrona så jag tänkte köra hemifrån vid halv elva så jag hinner inom pappa en stund innan jobb. Sover nog över hos pappa imorgon eller på torsdag har inte bestämt mig riktigt än. Börjar ju 13 på torsdag och fredag så då har jag lite längre tid på mig :P Jobbar till stängning alla dagar ;/

Nu ska jag sova!


Ready for school

Jag har köpt block, mappar, pennor, nytt suddi, organiserat alla papper från förra året i fina mappar efter kurs... Aa, jag känner mig redo för att börja skolan!
Jag har nästan precis varit hos Maja och hämtat en bok som jag ska ha nu till första kursen men jag har ändå fler kvar jag måste skaffa ;/ Såå mycket att läsa nu i höst.

Om ca en timme kommer mamma hit så jag håller på och fixar här hemma nu, ska göra vid på soffbordet och lägga på min fina blommiga duk och sen har jag gjort vid en fin fin frukstskål (rosa såklart) med physalis, litchi och passionsfrukt :) Har även städat i köket så där är fint nu :D Älskar vårt kök!



Vad gör ni idag?


Jag trivs med min nya lugg och har bestämt mig för att klippa den kortare :D

Bilprovningen

Jag var i KLippan och besiktigade bilen idag och den gick inte igenom. Jävla mög :P Nåt bromsrör var det, jag fatta ingenting men mamma har iaf fixat tid till mig nästa vecka så det ska bytas då. Jag har varit hemma isnart 2 timmar, herregud vad tiden går fort precis innan man ska till jobb, jag har sovit i 20 minuter också men det gjorde ingen nytta. Nu känner jag mig bara ännu tröttareså nu får jag inte sova mer!

Här kommer bilderna från Liseberg i lördags :)

Dom vågade (det gjorde jag också, en gång, men guuud va rädd jag var!!)


Min nya look

Jag gjorde det, jag klippte lugg!!! Trodde ju aldrig att jag skulle våga. Fast den är ju lång och sne så det är ju endå inte så farligt...



Tröttis

Jag hade nog behövt en hel sändag till. Är det någon som känner igen sig? Jag är nämligen galet trött och slö idag. Det kändes bokstavligt talat som att all energi bara rann ut ur min kropp i fredags när jag gick ut från tentasalen. Jag vill bara lägga mig i min säng, dra täcket över huvudet och sova i typ ett halvår. Men gud va tråkigt :P Hehe.

Vet inte vad jag ska skriva äns. Vad vill ni veta? :P Jo, just nu är jag sugen på Ben&Jerrys, cookie dough typ. Det hade vatt riktigt gott. Eller bananpaj, det har jag ju i kylen men då väntar jag nog till Robert kommer hem. Han slutar jobba om 10 minuter.

Nu ska jag nog göra något annat!

God natt!

Söndag

God middag :P
Jag har faktiskt varit upp sedan kl 9 idag. Jag lagade mat till Robert så att han skulle kunna ha med sig lunch till jobb, chili con carne blev det. Mums :) Men det ska inte jag äta idag, jag ska åka hem och snylta hos mamma, hon ska göra stek.

Igår var vi på Liseberg, jag, Robert, Emily, Sebastian, Joanna och Lina. Det var myyycket trevligt. Vi åkte en massa karuseller, åt gott och hade allmänt trevligt. Det var skönt att åka iväg och hitta på något sånt nu när jag har haft så mycket att göra inför tentan, Dick är sjuk och allt.
Mamma sa att han är jätteslö och knappt äter, jag är så orolig för honom :( Jag lämnade både honom och Theo hos mamma i förrgår för jag ville ju inte att dom skulle vara ensamma när vi åkte till Liseberg.

Imorgon ska jag upp tidigt igen för jag ska klippa mig kl 10! Och kl 11.35 ska jag till bilprovningen med min lilla vita sen jobbar jag 15-21.15. Fullt upp! Ska nog bara sova på tisdag, fast dom behövde kanske hjälp på jobb då med. Får se hur det blir. Känner att jag behöver vila upp mig lite innan skolan börjar!

Vad ska ni göra idag?

(lägger in bilder sen för Roberts dator vill inte hitta min mobil :S)

Vilken dag!

Gårdagen var hemsk! Jag hade ställt min mobil på väckning klockan 8 för att gå upp och plugga då. Jag gick in på toan och där ser jag två droppar blod på golvet så jag började genast leta igenom Dick. Och då ser jag det, han blöder i ögat, utanpå/innanför (?) pupillen! Jag fick panik och väkte Robert och ringde mamma. Sen ringde jag veterinären så vi fick tid redan kl 11. Iväg med honom hem till mamma. Petig som hon är ska hon tvungen göra vid honom innan veterinärbesöket, klippa klorna och kamma honom... Hon hittade en tova o så klippte hon och där åkte en bit av skinnet av :O Skinnbiten var ca 2 cm i diameter men på honom blev det ett dubbelt så stort hål, jag har knappt sett något äckligare! Det kom inget blod men man såg hur skinnet rörde sig ovanför vad-som-nu-än-finns-därunder och jag började gråta ;/ Min lilla älsklingskatt ;( Trodde han skulle dö igår..

Tillsist kom vi iväg till veterinären, han tittade på ögat och sa att det var ett litet blodkärl som brustit och att det kan bero på nån infektion han har i kroppen så hn fick ögonsalva och en kraftig dos antibiotika. Vi vägde honom med, 2,75 kg väger han bara, lille plutten.. Sen fick vi lämna honom hos veterinären till kl fem för de var tvugna att söva honom lätt för att kunna sy, han är juinte direkt foglig den katten........ Men allt gick bra och vi hämtade honom vi fem.
Nu ligger han på balkongen och surar i tratten...


Efter många om och men (pga. vädret) så åkte vi ändå ner till Malmö, där mötte vi Emilia och hennes kompis :D
Vi åt, kollade på NRJ in the park, sen var vi vid 60-talstältet, satt där och snacka en massa... :) En trevlig kväll!



Emilias favorit? ;)


Emilia och jag :)



Robert, Emilia och Bengan:


Jag och Robert:


Öööhh nu sitter jag och råpluggar inför tentan imorgon! Vill bara kasta alla böcker och papper i papperskorgen :@ Måste verkligen klara denna tentan annars kommer allt att kännas bajs. Jag ska jobba imorgon också, 15-21.15. Dom ringde precis från jobb så nu ska jag jobba måndag och onsdag-fredag nästa vecka också.

Sitter i soffan och pluggar, bra ;)


Aawe nu är lille skruttkatten uppe och går. Tror han är stel i vänsterbenet eftersom han är sydd på höften där, jaa, nu är han uppe och klättrar i Theos vattenskål så där är nog inget större fel på honom trots allt, jäkla seg katt dendär :P

Med andra ord...

Idag har jag varit mycket duktig! Pluggade i ca 6 timmar sen åkte vi till Wall, spelade med andra ord sen såg vi The hills have eyes II. Den filmen var helt sjuk. Usch...

Jag var hungrig så det blev en cheeseburgare på donkan :P Mums.. Ska ställa klockan på 8 imorgon så att jag kommer upp i tid och kan börja plugga, på kvällen åker vi ju till Malmö så då ska jag ju vara så gott som fit for tenta. Har ju torsdagen på mig också men man bör väl vara hyffsat säker på sin sak dagen innan?

Har invigt min nya t-shirt ikväll :) Den är mys!

Nu ska jag borsta tänderna och oppa ner i sängen. Det ska bli såååå skönt.

God natt på er!

Tack så mycket Nicole! :)

Nu har den kommit!


God morgon

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag, efter att jag väl hade somnat igår. Har jättesvårt för att somna de sista kvällarna innan en tenta. Uuusch som jag tjatar om den tentan, ni måste tycka att jag är hemskt tråkig?! Men det är verligen det ända jag tänker på just nu. Jag kan inte äns tänka på att vi ska till Liseberg på lördag. Vi är typ två fulla bilar som drar uppp till götet på lördag morgon, det ska bli hemskt kul men jag måste tänka på tentan...  Sen ska jag även jobba på fredag, 15-21.15, någon hade blivit sjuk så där hade blivit lediga pass hela veckan men jag kan ju inte innan fredag. Jag behöver ju pengarna! Nu fattas bara 7500 för att jag ska klara mig mycket bra utan studielån.

Innan imorse när jag var ute och gick med hunden började jag tänka på rutiner. Jag har aldrig haft så mycket rutiner tror jag, mer än att den och den tiden har jag träning. Hehe, träningen styr mitt liv! Men förra året hände något, jag blev skitdålig på sånt (Robeerts felsäger vi) men nu har jag verkligen skärpt mig. Jag har börjat gå upp i tid på morgnarna. Först går jag en runda med Theo på ca 15-20 minuter. När jag kommer hem duschar jag och väljer kläder o så, sen äter jag frukost i lugn och ro. Jag kan verkligen inte äta frukost om jag är stressad. Mår så illa på morgonen om jag stressar, så har det varit större delen av mitt liv. Innan slängde jag i mig en liten tallrik med fil eller yoghurt sen var jag klar men det höll inte i sig så länge. Sockerbomb - man blir pigg snabbt och dubbelt så trött ännu fortare. Någon mer som känner igen sig? Så, en lugn frukost är nog det viktigaste för mig just nu. Har ni några speciella morgonritualer?



Vad händer idag då?
Själv ska jag plugga. Så nu drar jag :P

Besök

Om en stund kommer mamma och Bosse hit så jag tänkte göra en rabarberpaj, snaabbt och enkelt! Under tiden den är i ugnen går jag en runda med Theo. Robert ligger helt död här i soffan, jag har försökt väcka honom men utan framgång...


Måndag

God morgon!

Nyvecka och nya tag. Denna veckan kommer bli kämpig, vi får hoppas att det är värt det! Ska plugga som en gnu heeeela veckan. På onsdag ska jag fakiskt belöna mig själv lite. Då ska jag, Robert, Natasha (och kanske Jacob?) till Malmö. Där möter vi upp min kära vän Emilia för att sedan gå på Malmö-festivalen! Det är nämligen energy in the park då. Tror nog det är den bästa dagen att gå där.



går pluggade jag till kl 13 ungefär, sen körde jag till hem till Joanna och hämtade Sex and the city-boxen, daaamn, jag vill ha den! Någon månad snart, när jag har pengar över, tänker jag köpa den ^^, Har inte kollat alls mycket på den serien innan men nu älskar jag det! Natasha kom med tåget fem i fyra sen var det raka vägen in till tv, satt väl där till åtta eller nåt. Robert va också med på slutet. Haha, vi försöker dra med killarna när vi ska se filmen ;)


Vad tycker ni om sex and the city? Har ni sett hela serien och filmen?

En annan serie jag är helt gaaalen i är Greys Anatomy, okey Gossip Girl också. Men jag vet inte om jag vill köpa Greys på dvd, snarare Gossip Girl,det är nog en sån serie man kan se många gånger om igen.

Så, vad händer idag då? Jo, jag tänkte ringa och fråga mamma om hon vill följa med mig till banken idag. Ska fixa en sak och vill hamed henne :P Sen är det bara plugg som står på schemat. Läsa, läsa, läsa....

Nu ska jag:
Äta frukost
Gå ut med Theo
Ringa mamma
Plugga ;/


Det var inte igår :P

Har inte uppdaterat bloggen sen i förrgår, kanske för att det inte funnits så mycket att skriva om eller så har jag inte haft tid. Kommer tyvärr inte kunna lägga ner så mycket tid på bloggen nu fram till fredsg eftersom jag måste utnyttja all min lediga tid åt att plugga. Fast jag kan ju berätta vad ja ghar haft för mig de senaste dagarna!

Ifredags jobbade jag i Landskrona, 12-18, sen åkte jag hem. Tanken var att jag skulle plugga så länge jag orkade men bara en liten sutnd efter att jag kommit hem kom Robert! Han hade slutat tidigare för han hade blivit matförgiftad eller nåt :S Iaf, han åt en massa fil och mådde lite bättre efter nån timme. Vi gjorde middag, kycklingfilé med kroketter, wokade grönsaker (Findus grön deli) och bearnais. Sen åkte vi in till Hbg och kollade på alla bilarna. Vallåkra denna helgen så där va ju hur många som helst :)

Igår jobbade jag 9.30-14 sen mötte jag Robert vid Familia. Vi var i djuraffären och köpte en ny kattlåda till Dick. Han ska ju bo kvar här men vi störde oss på att han skvätte ut all sand från lådan så där va fullt med kattsand på vårt svarta badrumsgolv. Nu har han fått en med tak så nu åker inte lika mycket ut. Han är ju en lite gris ;) Sen gick vi en runda på Jula som är ganska nyöppnat i Hyllinge men vi tyckte mest den affären var rörig och jobbig att gå i. Kändes som att alla varor var intryckta huller om buller. Vi köpte abra ett grenuttag där. Tillsist handla vi på City gross, tacogrejer och en massa exotiska frukter :)

Jag åkte och hämtade Theo hemma hos mamma medans Robert gjorde mat. Sen tittade vi på en film på tv4+, Spökhuset. Jag gick ut med Theo vid tjugo i tio sen somnade jag på soffan vid tio.  Robert väckte mig elva, då gick jag och brostade tänder och sen somnade jag direkt när jag la mig i sängen och vaknade inte förrän halv tio idag. Ni anar inte hur skönt det var at sova ut! Tror dock att jag behöver en ny kudde eller två för jag är alldeles stel i nacken :(

Nu ska jag äta frukost sen ska jag plugga!!

Vad ska ni hitta på idag?

Extensions!

Så, nu var det gjort! Har satt i närmare 100 slingor i Linas hår, men det räckte inte! Vi räknade med råge, trodde vi men nej, vi ska beställa mer hår. Sen får ni se "efterbilderna". Jag, klanten, glömde min kamera hemma så det fick bli en förebild med mobilen, men den får duga, men ser iaf hur längden på håret var.

Jag kom alldeles precis hem. Är jättetrött, hoppas jag kan komma upp i tid imorgon så jag hinner plugga lite :) Sen blir det jobb fårn 12 till 18. Sen hem och plugga ännu mer! På lördag jobbar jag 9.30-14 sen ska jag plugga och kanske på fest på kvällen, om jag orkar/har lust. Vet inte vad jag vill just nu. Känner mig mer död än levande plus att jag verklligen borde utnyttja all möjllig tid till att plugga för sen ska jag ju till Malmöfestivalen en dag med.

Men först och främst, nu ska jag sova! En dag i taget, en timme i taget...

Idagens!

Idag gick jag upp 07.55, Var på jobb 08.50... Har jobbat fram till 15.15 idag. Nu sitter jag här och magen skriiiker efter mat men jag har ingen aning om vad jag ska äta! Skulle kanske äta hos mamma men nu svarar hon inte haha, dummer :P



Nuu har jag pratat med henne! Jag ska äta här hemma. Kom på att jag har rester i frysen, köttfärspaj *mums* så den ska jag värma nu.

Om en timme eller så ska jag till Lina, vi ska sätta i hennes löshår idag, om det är rätt färg.... Ska ta före och efterbilder, lovar, kameran är laddad.

Ha en bra dag, jag uppdaterar ikväll!

Titta va jag hitta

inne på toan när jag kom hem igår :P Visst är han söt? Vi har bestämt för att ha kvar honom här i lägenheten. Mamma och Bosse har ju kommit hem från semestern men eftersom Dick verkar trivas så bra här ska han stanna. Han är ju trots allt min katt från början. Min lilla sötnos, har snart haft honom i 15 år!!

Har ni några husdjur?





Guuuud va man kan vara trött!


Ibland har man tur!

Det är sällan jag vinner något men nu gjorde jag. Ni minns tävlingen jag berättade om för några dagar sedan? Den som Nicole höll i. Jag vann :) Ni måste gå inte och läsa på hennes blogg. Det är en av de få bloggar som  jag läser varje dag, ibland flera gånger om dan. Hon har alltid något vettigt att komma med och sen har hon alltid fina bilder till sin text :)

God kväll!

Usch vad jobbigt det har varit idag. Jag har verkligen inte kännt mig på topp så det har varit myyycket ansträngande att såt i kassan. Imellanåt hade jag frossa och min hals gör fortfarande. Hoppas jag mår bättre imorgon....

Idag kom Linas hår med posten, är osäker på om det är rätt nyans men det får vi prova ut på torsdag, det är sååå spännande :)

Nu ska jag plugga litegrann, sen sk ajag skriva ut sammanfattningen jag har skrivit inför tentan sen är det bara till att banka in det i huvudet!!

Någon mer som har resttenta innan skolan börjar nu??

Tisdag

Halsen är tjock, jag känner mig lite febrig, ont i huvudet, men jag tänker släpa mig till jobb ändå! Bara idag och två dagar till sen ska jag jobba hos pappa på fredag och lördag, lugna tider.

Jag hade en skitrolig kund igår. En mamma som var och storhandlad emde sina två söner ca 7 och 10 år gamla. När de kom fram till kassan säger hon"ni et era positioner!" så ställde sig den ena och började lägga upp varorna på bandet och den andra ställde sig med kassarna ochbörjade plocka ihop, med hjälp av mamman. Väluppfostrade ungar!

Iiuuh, ska köra till jobb om ca en timme. Det blir gröt till frukost idag. Hoppas jag får gå hem tidigare, känner mig inte på topp :( Men men...

Ha en bra dag!

Natti natti

Har tyvärr inte hunnit blogga idag fö rjag har jobbat, sen har jag varit hos mamma ikväll för dom kom hem idag :) Imorgon blir det nog också dåligt på bloggfronten, jobbar 12-21....

Vad hittar ni på?

Nu ska jag sova!

Lady Gaga - Just Dance ft. Akon & Colby


Dags att stänga ner

Jaha, då var det dags att avsluta här för idag. Snart kommer min älskling hem och då vill jag inte sitta här! Han ringde mig för en stund sedan och frågade om jag ville ha nåt, isf skulle han handla till mig :)

Imorgon blir det plugg och sedan jobb så jag får se om det blir nåt inlägg då, kommer nog sova ganska länge också... Nu ringde han igen, jag ska bränna en film han har på sin dator,  Young people fucking, vafan låter det som liksom? Haha, vi får väl se. Hoppas den är rolig så att jag kan lyckas hålla mig vaken. Sov gott!

xoxo

Tävling

Jag är med i en tävling, klicka här för att vara med du också!


Hmm

Har ätit och vilat lite nu, ska snart fortsätta plugga. Maten blev inte jättegod tyckte jag, kommer slänga resterna.......... Illa.. Men nu vet jag det iaf :D

Imorgon jobbar ajg 15-21.15, seegt :P Behöver plugga med ju. Mamma och Bosse kommer hem imorgon så jag ska dit efter jobb och lämna Theo, han ska va till onsdag eftersom både jag och Robert har jobbiga tider då, jag jobbar 12-21.15 och han jobbar 13-22. Såå länge låter jag inte honom vara ensam, mår dåligt av att lämna honom ensam under dom tiderna jag jobbar imorgon. Aja, han ligger och sover o nu har han ju sällskap av kisen också. Jag länktar tills vi flyttar till större lägenhet, då kanske vi köper en kisekatt till Theo ;) Får se. Men det är bra att ha två djur tycker jag, även om de är av olika ras har de sällskap av varandra. Theo har legat hos Dick hela dagen idag, dom är så söta ihop :)

Middag för en

*snyft* :'(

Idag blir det Spaghetti á la carbonara i min ensamhet :P

Hundmat

Robert är ju duktig, säger till mig att hundmaten är slut, vad hände med framförhållningen? Typ säga till två dagar innan den tar slut? Så nu sitter jag här hemma, ensam, utan pengar så jag får gå till matöppet och kolla om dom har nån liten påse där som räcker till imorgon när mamma kommer hem.

Theo har sovit hela dagen, det är heelt ok för min del eftersom ajg då inte behöver gå ut med honom lika mkt men jag ska ta med honom när jag går till affären så han får uträtta sina behov.

Ååh nu börjar det regna igen :'(



Hårförlängning

I fredags (080808) beställde jag hem hår till Linas hårförlängning såå nu väntar vi med spänning på paketet som kommer tisdag (hoppas vi).

Någon som är intresserad? Tveka inte att höra av er!

Kommer lägga upp före- och efterbilder på Linas hår sen.

Regnet bara öser ner

Usch nä det är inget fint väder vi har idag. Det bara regnar så jag fick ta på mig hela regnstället när jag gick ut med Theo, nu ligger han i hallen och torkar på tre handdukar... Inte kul med all den pälsen nu och det blir ju så mycket tovor om man ska hålla på och torka honom riktigt med handduken varje gång han har vatt ute. Nej, så nu får han vara där. Dick ligger i sin stol på balkongen och lyssnar på regnet, han er ut att ha det väldigt mysigt där!

Igår hade jag fullt upp, gick upp ganska tidigt och satte mig och pluggade sen körde jag till Angela vid ett. Vi drack kaffe, åt negerbollar och pratade en massa :) Började smida lite planer också, får se hur det utvecklar sig :D

Sen var jag och Robert på Maxi och storhandlade, behövde fylla på lite i kylen och frysen, främst frysen tror jag. På kvällen var vi på bio i Malmö och såg The dark knight och den var jättebra, har ni inte sett den så se den! Innan vi såg filmen trodde jag att jag skulle få mardrömmar om jokern men det fick jag inte så det var ju bra.

Idag hände rinte så mycket tror jag, ska råplugga nu i några timmar sen kanske sex and the city med Natasha???


Dans


Streeeet räce

Blev det igårkväll :) Min pojkvän är allt lite knasig. Han ringde mig när jag var påväg ut från så sa han "vi kör först hem sen pratar vi om vad vi ska göra ikväll". Så körde jag runt byggnaden och där stod han med sin bil och väntade på mig ^^, Vi stack hem, Robert gick rund amed Theo och jag gjorde vid mig sen stack vi inte till stan. Åt på McDonalds och där fick jag ett rosa glas, nästan så man borde äta där en gång till denna veckan, det var ju fint!

Nu ska jag plugga lite i ca 1 ½ timme sen ska jag gör avid mig och köra till Angela vid ett...


Vad ska ni göra idag? Ha en bra dag! 

Planer för helgen!

Nu har jag planerat lite. Imorgon ska jag plugga lite på morgonen/förmiddagen sen blir det jobb 15-21.15,  sen ska vi in till stan tror jag, vi ska iaf äta på McDonalds imorgon :D På lördag blir det en snabb fika med Angela. Ska bli så kul! På lördagkväll ska vi nog på bio, tänkte boka biljetter redan ikväll, vi vill gå på Royal i Malmö, där de har loveseats och filmen vi ska se är självklart Batman.

Vad ska du göra i helgen? :)

Godis

Såhär överlever jag en kväll med plugg :P


16 kr som räddar min kväll :]

Hej hopp!

Hoppas att alla har det bra idag! Jag har bara jobbat idag, kom hem för lite mer än en timme sedan, lagade mat o så sen gick jag en runda med Theo, sk snart göra lunchlådor sen ska jag P L U G G A!! Emilia ska ringa mig ikväll för hon har hittat saker till min tenta :D Hon är så snäller :D

Idag hände det lite saker på jobb, det kunde ju hänt iofs hänt en timme tidigare men men.... Vi hörde att larmet gick på familia men det hände inget hos oss så allt flöt på sen sa en kund till mig"Va e de som händer där ute?". Alltså det va fullt med folk utanför ingången (jag satt med ryggen emot så jag hade inte sett) och där va en massa människor med gula västar, då kom meddelandet "Brand har utlösts, utrymm lokalerna.." Så det var bara till och få ut kunderna. Klockan var då 15.00 och jag hade precisdragit för bandet och släckt vid min kassa, hade en kund som betalade och en kvar jag skulle ta hand om. Sen stod vi väl där ute i 15 minuter typ innan vi fick gå in igen. Som tur va kom min kund tillbaka så man slapp ställa tillbaka alla hennes varor. Jag kom ut fårn jobb lite efter halv 4, kände mig jättestressad och skakig då men nu har jag lugnat ner mig, nästa för mycket.. Börjar känna mig trött nu...

Ska sätta igång och plugga alldeles strax, vad ska ni hitta på idag? 

Tävling

Sostv har startat en tävling där man kan vinna presentkort eller biobiljetter. Tävlinge går ut på att man ska samla poäng exempelvis genom att kommentera deras inlägg. Gå in här för att läsa mer om tävlingsreglerna!

Rabarber

Detta sitter jag och mumsar på just nu:

Rabarberstång och strösocker! Har precis skurit ner typ 15 stänger och lagt i påsar i frysen sen så är det bara till att ta fram en påse om man ex ska baka paj :)

Vill ha? :P


Win Big Bag 619SEK, Friis&Co - Nelly.com


Win Bag 569SEK, Friis&Co - Nelly.com

Hem ljuva hem

Kom hem från jobb för två timmar sedan. Är helt slut i huvudet. :P Imorse var det riktigt lugnt men det var väl lugnet föra stormen för sen kom allt folk.. Jag är iaf glad att jag bara jobba 6 timmar. Imorgon är de jobb 9-15 igen. Har bokat upp mig på fyra pass nästa vecka, två av dem är 9 timmarspass....... Hehe lite dumt av mig men hallå, jag behöver pengarna sen :S

Nu sitter jag och kolar på satc, ska snart plugga lite också men måste för vila lite mer.

Vad hittar ni på idag?

Duktig idag :)

Jag har tvättat, pluggat och varit hos mamma och tittat till huset... Just nu känner jag mig helt slut i kroppen, man gör för lite om dagarna haha :P För lite fysisk aktivitet tror jag. Måste börja träna snart så man får upp konditionen till dansen börjar i höst. :)

Nu ska jag göra paj.

Pusshej!

Middagstips?

Ska alldeles strax gå ner och hänga upp tvätten i torkrummet och ladda enny maskin.

Börjar bli hungrig nu men har ingen aning om vad jag ska göra för mat. Robert jobbar till 22.00 så jag ska bara göra mat till en person vilket är sjukt tråkigt. Är det någon som har nåt bra förslag på vad jag ska äta idag? Vill ha nåt varmt nu när det är så tråkigt väder.

Vad ska ni själva laga för middag idag?

Bilder från igår

Blev  bara några stycken men endå :P

Vi kollade mobiler hos pappa.


Kannan inhandlades på Emmys kitchen i Landskrona och armbanden på Baglady i Malmö.


Robert tyckte synd om Theo efter vår regnpromenad på kvällen så han virade in honom i en handduk. Gulligt va? ;)

Lästips

Igår hittade Lina och Joanna en ny blogg att läsa. Författarna kallar sig Lili och Susie och använder sig endast av fingerade namn. Det är en vågad och underhållande blogg utan några som helst hämningar.

Så om ni vill ha lite underhållning i detta trista väder gå in här.


Lyckad dag

Igår var jag i Malmö med Lina och Joanna. Vi skulle dit för att kolla på löshår till Lina men vi hittade inte vad vi ville ha så vi gav oss ut i Malmö för att försöka hitta nån annan butik, men mindre framgångsrikt resultat. Ist blev det en runda på stan. Min absoluta favoritaffär var nog Miss Juniversum, dom hade superroliga saker där :P Sedan blev det även en runda inom Landskrona, Lina skulle handla bakgrejer hos Dragana :P Jag köpte en jättesöt tekanna som kommer passa perfekt i vert kök (den är svart och vit).  På vägen hem bestämde vi att vi skulle gå på bio på kvällen, det blev Mamma Mia! Den var hur bra som helst! Hur kan man inte älska Abba? Och handlingen var ju också jättebra.♥♥♥♥♥ till den!

Vi hade dock inte tur med vädret igår, tog jättelång tid att köra till Malmö eftersom det regnade så mycket att man knappt kunde se vägen, när vi kom hem blev det ännu värre, vi fick strömavbrott! Så det va ju egentligen tur att man inte skulle sitta hemma i mörkret då :P När vi körde hem från bio fick vi köra inom Åstorp eftersom det hade vatt nån olycka på 21:an så dom hade spärrat av vägen mellan åstorpsavfarterna. Vi tog det jätteförsiktig och väntade där hemma tills Robert kom hem så vi körde hem Joanna och Lina med den stora bilen ist.

Idag är min "sista lediga dag" innan jag börjar jobba igen hehe. Ska jobba 3 dagar denna veckan sen är det råplugg som gäller fram till tentan den 22 augusti.

Uppdaterar inlägget med lite bilder senare idag, vill inte väcka Robert genom att börja rota efter kamerasladd o sånt nu. Han ligger fortfarande och sussar sött ;)

Malmö imorgon!

Imorgon ska jag, Joanna och Lina till Malmö för att köpa löshår och ha en allmänt trevlig dag :) Ska bli skönt att komma iväg och hitta på nåt. Ibland känns det bara som om man sitter här hemma och ruttnar. Vi ska åka vid 10 så jag får väl gå o´lägga mig i tid ikväll, blev ju lite sent igår :P Vi åt på Prego i viken igår. Ringde och bokade bord i namnet Persson så kul o se Joanna och Emilys miner när vi kom ^^, Sen blev det en runda till PL13 med Emily men vi va bara där i ca en timme sen körde vi hem. Jag började jobba 8 imorse och det var lagom jobbigt att gå upp och äta frukost. Usch. Jobbade till 17.00 idag, har bara slappat här hemma ikväll. Hade tänkt plugga men jag är för trött, kommer bara slarva då. Så jag skjuter  på det tills på tisdag.

Jag kammade precis en fjärdedel av Theo, han har ju vatt ensam 5 timmar idag så han var kelen så då tänkte jag att det kunde vara en bra idé att hålla på med hans päls. Nu är han vit och fluffig på ena sidan och tovig på andra :P Hihi. Ser lite kul ut.

Det känns så tråkigt att jag inte har några bilder att lägga upp på bloggen men jag får väl ha med mig kameran imorgon och fota lite :D

Vad har ni gjort idag?

Rymling, igen...

Imorse vaknade vi av att telefonen ringde.. Det var grannen längst ner som undrade om vi saknade nåt i lägenheten, och jag bara "nä, tror jag inte". Då frågade hon hur min katt ser ut och om det är en vit perser, jo det är han ju. Så säger hon "jag har honom här hos mig". Jag fick typ panik! Han hade hoppat ut genom köksfönstret inatt, från tredje våningen!!!! Men allt är bra med honom, jäkla katt asså.. Hon hade tagit in honom vid 7 imorse, han satt ute i regnet och skrek. Jag var ju uppe vid 3-tiden i natt och då såg jag inte honom så jag trodde ju att han låg under sängen men antagligen så hade han redan hoppat ut då. Theo låg då vid köksfönstret, i vanliga fall liggar han alltid i vårt rum. Antagligen har han hört när Dick gick ut.

 

Godmorgon!

Uuh, har ont i hela kroppen :S Inte kul. Jag vaknade när Robert skulle till jobb kl 4 och sen har jag inte kunnat somna om, har bara snurrat rundor i sänge för det var så varmt! Så nu känns det som jag håller på att bli sjuk, har lite smått ont i halsen och känner mig halvdöd. Kul! Och jag ska jobba 12-21.15 idag, ännu roligare. Ska ta mig en lååång och varm dusch snart

Jaha, sista dagen med fint väder nu då och jag jobbar självklart (egentligen var jag ledig idag, så jävla typiskt...), imorgon är jag däremot ledig och då ska det regna, tack! Nu ska jag göra vid mig för jobb. Njut av den sista sommardagen nu!

RSS 2.0