Är detta straffet för att jag har slarvat med träningen i sommar?

Idag började dansen, efter mer än tre månaders uppehåll. Jag känner redan hur träningsvärken har börjat komma... Imorgon blir det träningen igen, fast inte dans. Jag har bestämt för att bara gå i den svåra street-gruppen och även jazz, alltså måndag och onsdag. Tisdag, torsdag och söndag ska jag träna på Friskis här i Åstorp.

Jag, Robert, Johan och Markus har kollat Sagan om ringen filmerna i tre dagar nu. Ikväll ser vi den sista men mina ögon går i kors så ajg ska sova nu.

God natt!


Black & white

Jag måste köpa lite nya bastoppar inför hösten...

Gina Tricot

Lördag kväll

Såhär ser jag ut just nu, hemkommen från Malins födelsedagsfest.

Invigde min nya trippeltång från OBH Nordica idag. Visst är det snyggt med vågor?

Hello Kitty

För jag har en rosa Hello Kitty-väska nanananaaaa :D

Ny design

Äntligen har jag tagit mig tid att göra en ny header och byta färg på bakgrund och rubriker. Visst blev det fint? Rosa ofcourse!

Igår var jag som sagt i Ullared med Jenny. Det var jättekul :) Robert tyckte att jag handlade alldeles för mycket haha, men det tyckte inte jag! Tyvärr blev det problem i kassan. När de drog mitt kort första gången avbröts köpet (trodde kassörskan) och när jag drog det andra gången stod det "köp medges ej". Som tur var finns det en Swedbank där så de fick ringa min bank i Hbg som i sin tur tog bort det reserverade beloppet åt GeKås (köpet hade gått igenom första gången). Sen tog jag ut kontanter och gick in och betalde. Jävla meck. Sen åt vi på Burger King och när vi hade samlat krafter tog vi en runda i butikerna runt omkring. Det var en rolig dag och jag hoppas vi gör om det igen om sisådär ett halvår :)

Jag ska snart gå och göra vid mig, ska till Angela vid fyra och fika lite men innan det tänkte jag åka och plocka rabarber till min kära vän :) Snäll jag är va?

Nu skriker magen efter mat så vi hörs senare!


Liiiite liiiiite shopping

Flera timmar och 3489 kronor senare ;)



Ullared

Idag är jag upp med tuppen! Sitter här och tar det lugnt och väntar på att Jenny ska komma hit.

Hörs ikväll :D

Partypics

I lördags var vi på födelsedagsfest hemma hos Wall där det hittades på en del bus. Enjoy :P




Bättre sent än aldrig

Här kommer en del av mina fynd från Gina förra veckan:

Vilken morgon!

Jag vaknade för ca en timme sedan av att Theo skällde i panik. Jag flög upp ur sängen och ropade på honom men han kom inte. När jag gick runt i lägenheten hittade jag honom men till slut kom jag fram till var han var. Han hade stängt in sig i datorrummet! Stackars lille Theo :( Och han  ska gå med tratten i 10 dagar!


Habegär

Allt är från Nelly.com

Frånvarande

Förlåt om jag varit lite fårnvarande de senaste dagarna men jag har haft massor att fixa med! På onsdag har jag tenta i ekonomistyrning och jag har inte börjat plugga än ;/ Har känt mig helt slut i helgen så jag har verkligen inte orkat men imorgon måste jag ta tag i det! Sen har jag en vecka för att vila innan skolan börjar den första september.

Jag har handlat en massa saker som jag vill visa och jag ska försöka fixa det imorgon :)

Att göra imorgon, måndag:
→ Plugga ekonomistyrning
→ Städa
→ Beställa hundmat
→ Gå med Theo i Bruces skog
→ Fota :)

På tisdagmorgon ska jag lämna Theo hos veterinären för då ska han kastreras! Hoppas verkligen att det kommer göra skillnad.

Snart somnar jag så vi hörs imorgon, antagligen väldigt tidigt om jag somnar redan nu.

Stegräknartävla med mig!?

Idag är vi lediga tillsammans för första gången på nästan tre veckor tror jag! Jag har varit ledig för det mesta i sommar men de få dagar jag har jobbat har jobbat har Robert lyckats vara ledig.

Om lite mer än en timme ska jag köra till Ängelholm och första dagen på Theos kurs. Man kan väl säga att jag och min hund har lite att reda ut haha. På tisdag ska han kastreras, äntligen! Jag är lite hungrig nu, vi har ju varit ute och gått! Köpte en stegräknare igår så nu söker jag nog att stegtävla med. Någon som vill? Jag behöver något som lockar mig att kämpa på med detta nu!

Kebab


Nu är jag nyklippt, nyfärgad och fin i håret! Klippte en lång page fast det syns inte på bilden. Nästan en decimeter åkte av sen blev det en askigare ton på färgen. Jag är jättenöjd!

Nu ska vi åka till pizzerian och hämta kebabtallrik.

Fredag

Jag gick upp för över en timme sedan för att köra Robert till jobb... När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och nu ska jag gå ut med Theo. Fy fan för att inte få sova! Hade det inte varit för att jag har tenta klockan 9 hade jag nog kunnat sova lite till idag för jag känner mig hemskt trött. Men jag måste gå och göra denna tentan och jag ska klara den. Ja, man kan ju alltid intala sig att jag ska klara den...

Igår blev det en runda till Malmö-festivalen med Robert och Jenny. Är det bara jag eller var den mindre än vanligt? Helsingborgs-festivalen kändes också betydligt mindre än tidigare år. Har folket tappat intresset för denna typ av festivaler?

Rare Fashion

Hjälp mig välja! Vilken färg ska jag ha?
  
 
349 kronor, Nelly.com


Oväntat besök

Igår fick jag oväntat besök men det var bara trevligt. Natasha kom hit framemot kvällen. Vi gick en runda med Theo sen satt vi mest i köket och pratade och Natasha visade mig lite på datorn hehe :P

Jag sitter som vanligt vid denna tiden och tittar på Knight Rider och idag skriver jag faktiskt på min nya minidator! På schemat idag står det PLUGGA men jag vettefasiken om jag ska göra tentan imorgon :S Är detta den vanliga ångesten som knackar på dörren? Eller ska jag skita i att göra den nu?

Vill till Malmö ikväll men vi får se hur det blir med den saken! Ju tidigare jag sätter igång och läsa desto större chans att jag kommer till Malmö ikväll iaf. Ska nog börja nu ;)


Hetingar från igår

Kaboom

Ny låt  med Lady GaGa ft. Kalenna - Kaboom


Klänningar

Funderar på att klicka hem dessa klänningarna från Nelly men har inte bestämt mig för vilken, än...
Metallic Lantern Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM
 Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM 
549 resp. 349 kronor, Nelly.com

Få 50 kronor att handla för på Nelly.com

Bli en av Nellycom's followers på Twitter och få en rabattkod värd 50 kronor att handla för på Nelly.com! 
*klickklick*
>Nellycom på Twitter<

Bli gärna en follower av mig också :) Klicka här för att komma till min sida.

Glöm inte att rösta på mig i veckans blogg, här!

Gummistövlar

Efter gårdagens lilla incident har jag nu svalt min stolthelt och erkänt för mig själv att jag måste skaffa mig ett par gummistövlar. Och för er som inte hänger med snackar jag om Imse vimse spindel-inlägget. Igår när jag var ute med min hund Theo öppnade himlen sig så jag blev genomblöt! Regn och Kawasaki-skor är ingen bra kombination.

Icakuriren har haft ett gummistöveltest och jag har lusläst det för att hitta de bästa, billiga stövlarna. De har gjort olika tester och gett stövlarna betyg mellan 1 och 5. Gå in här för att läsa om testet. För vem vill va blöt om fötterna i höst?

Just nu lutar det mest åt ett par Viking: Retro spin. De kostar 499 kr, vilket jag tycker är helt överkomligt för dessa rosa godingar! Även Icas egna stövlar fick bästa betyg och de kostar bara 299 kr så jag ska kolla in dem med innan jag bestämmer mig.

Veckans blogg

Gå in här för att rösta på mig som veckans blogg!!

Tack mina söta läsare


Imse vimse spindel

Imse vimse spindel klättrar upp för trå'n
Ner faller regnet, spolar spindeln bort
Upp stiger solen, torkar bort allt regn
Imse vimse spindel klättrar upp igen

Den enda skillnaden är att i min historia finns det ingen sol.


Duktiga jag :)

Idag har jag fått en massa uträtta, känner mig väldigt duktig! Jag vaknade tidigt, pluggade och sen körde jag till Familia i hopp om att Gina Tricot skulle ha väskan jag vill ha men icke sa nicke.. Då körde jag vidare till Väla, det var inte bra för jag shoppade loss där. Hittade en helt annan väska än den jag hade tänkt mig från början, det blev en lackväska istället, vrålsnygg! Shoppade även loss på rean, ska fota och visa er imorgon. Jag älskar Gina-rea á la 29 kr/st ;)  Efter Väla körde jag hem till mamma och badade min vovve, sen skjutsade mamma hem oss. Nu ligger han och sover, det är jobbigt att bada! Snart är det dags för kvällsrundan sen ska vi nog nanna. Har börjat gå och lägga mig riktigt tidigt nu :S

Igår var jag på bio med Robert, Jenny och Stefan. Vi såg sommaren med Göran. Den rekommenderar jag varmt, rolig och lättsam :)


Måndag

God morgon!
Nu är det full rulle! På fredag har jag tenta så denna vecka ska mestadels ägnas åt plugg men jag ska försöka få in lite nöjen också. Man kan ju inte plugga exakt hela tiden. Det är trots allt Malmö-festival.

Jag har redan hunnit läsa lite idag och jag har precis ätit frukost. Väntar bara på att klockan ska bli 10 för då ska jag köra till Familia och köpa väskan på Gina som jag visade för några dagar sedan. Sen ska jag köra hem till mamma och hämta min lille vovve :) 

Ny väska

Jag vill ha en ny väska inför hösten, eftersom jag främst kommer att använda den till skolan vill jag att den ska vara stor och rymlig så jag kan ha med mig allt jag behöver. 

Kanske denna från Gina Tricot?

En shopaholics bekännelser

Igår köpte min älskade pojkvän denna underbara film. Varför har jag inte sett den tidigare? 

New York-bon Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) har hamnat i en liten svacka; över en natt är hon både arbetslös och jagad av kronofogden. Efter att halvhjärtat ha stretat på sitt otillfredsställande journalistjobb på en trädgårdstidning, får hon till sin stora skräck reda på att tidningen gått i konkurs. Men det är inte bara vännen Suze (Krysten Ritter) som förväntar sig en månatlig check från sin inneboende. På dörren knackar även vad som ser ut att vara en oändlig rad av diverse kreditkortsföretag. Ni förstår, Rebecca har en liten fäbless för shopping och denna shopping får hennes fyrkantiga små vänner av plast bekosta.
/moviezine.se

Mitt betyg: ♥♥♥♥ av 5

Fashion


Testar min nya minidator

Skyddsplasten har åkt av och jag har testat webkameran. Nu ska jag bara vänja mig vid tangentbordet så att jag kan anteckna snabbt på föreläsningarna :P



Jag är nog lite sen på det, detta är nämligen min första webkamera som jag använder, någonsin! Haha!

Paj

Min sitta-hemma-och-deppa-dag räddades av Jenny! Hon har varit här en stund i eftrmiddag och vi har krängt rabarberpaj, kollat in smarriga muffinsbilder och snackat en massa.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga till tentan jag har om exakt en vecka!

Här var precis några tjejer som gick förbi mitt fönster, de hade på sig dunjackor :S Är hösten på ingång eller?! 

Lady GaGa

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love

Klantskalle

Igår åkte vi till Malmö för att titta på tv-möbler. Som vanligt öppnade Robert garageporten och körde ut bilen. Därefter stänger jag alltid porten, samt låser den för att sedan sätta mig i bilen och ge nyckeln till Robert. Vi har alltid med oss varsen nyckel men igår gick något fel. Jag stänger porten som vanligt och vi åker iväg. När vi sedan kommer hem hittarvi inte Roberts nyckel och jag hade inte min med mig. Garageporten var olåst menallt fanns kvar inuti. Så vi fick åka till Stidsvig och hämta extranyckeln hos mammas granne. Mamma är på semester så det vara bara rena turen att hon hade lämnat hela sin nyckelknippa, inklusive vår nyckel, till grannen som passar huset. När vi kom hem låg Roberts nycklar innanför dörren. Någon godhjärtad människa hade slängt in dem genom brevinkastet. TACK!

!


Just det!

Nu slog det mig, jag har inte spelat Sims 3 på flera veckor! Detta av den enkla anledningen att Roberts dator krashade... Han har nu införskaffat en ny, bärbar, så jag ska genast installera sims. *hoppas hoppas hoppas att det funkar* *och att han inte slår mig för att jag installerat det själv* :P Min pojkvän måste nämligen ha allt på rätt ställe i denna lilla burk och jag gör tydligen aldrig rätt! Haha!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har? I fredags jobbade jag till 15 sen mötte jag upp Jenny i stan vid fem... Vi gick i affärer sen åt vi middag på China Town, självklart blev det efterrätt också, friterade bananer med glass och siiiirap! Efteråt var vi så mätta att vi knappt orkade gå men sagt och gjort bestämde vi oss ändå för att gå ut. Jag åkte hem och gjorde vid mig sen var Robert snäll nog att köra oss till till Louise för att förfesta lite med henne och Cassandra. Här är två bilder från bussresan ner till stan.

Louise & Cassandra


Jag & Jenny


Idag är det iaf söndag, vilodag, men inte för mig. Robert tvingade upp mig redan klockan fyra imorse, för att jag skulle äta frukost med honom... Som den perfekta flickvän jag är satte jag mig och åt en tallrik med flingor då. Sedan kunda jag inte somna om så jag har varit uppe sedan klockan fem!

Just nu sitter jag här nyduschad och redo för att åka till Malmö och hälsa på Roberts syster och hennes lille bebis, Charlie :)

Nu ska jag gå och platta min lugg!

Stockholm och Gröna Lund, samt Hjo

Vår lilla minisemester till Stockholm expanderade och blev en 6 dagar lång semester :) Vi kom till Stockholm vid halv tre i lördags. Efter lite softande på hotellet körde vi till Naturhistoriska Riksmuseet där vi såg Seamonsters 3D på Cosmonova. Ångrar lite att vi tog den där extra tiden på hotellet, hade vi inte gjort det kunde vi gått på museet men det får bli nästa gång! Efter filmen gick vi en vääldigt liten runda i Vasastaden, köpte sushi och det blev kvällens middag.


Söndagen var dagen D i Stockholm. Upp idigt och gjorde oss i ordning. Efter lite felkörningar kom vi äntligen fram till Gröna Lund och Sveriges dyraste parkering(?). 35 kr/timme! Vi var där när de öppnade kl 11. Sprang rundor och åkte så mycket vi hann. Favoriterna var nog Kvasten och Jetline. Vi skippade Insane, vilket jag ångrar lite nu :P 



Vi vann en jättestor Toblerone, slutsumma: 300 kr.........

Söndagskvällens höjdpunkt tar vi i ett annat inlägg, en annan dag :) 

Ni kan nog gissa vad..!


På måndagen checkade vi ut från hotellet, ganska tidigt, och körde vidare till Hjo där mamma och hennes sambo är med husvagnen. Vi har haft en riktig Sunes sommar-semester. Vi har ätit lunch på Idas Brygga i Karlsborg, kollat in Karlsborgs fästning, badat i Vättern (Öresund är kallare), ätit Champagne-sorbet, ätit italiensk glass, kört på sightseeing, badat i utomhuspool samt doppat min digitalkamera både i poolen och i Vättern :)



Fler bilder kommer under helgen!


RSS 2.0