Dagens fråga

Hur ofta går du på bio?


Vilken är din favoritfilm?




Lördag

God morgon!!

Jag är uppe tidigt idag men det beror bara på en sak, jag kan inte sova. Ligger bara och vrider mig i sängen. Vaknade ju upp med en trevligförkylning igår, på min födelsedag,och inatt har den inte varit snäll mot mig. Så jag tänkte att jag kan lika gärna gå upp. Tror Robert störs av mig också när jag snurrar runt...

Hur var min födelsedag då? Den var helt ok, gick omkring här hemma som en sådär halvdåsig människa eftersom jag inte orkade göra någonting. Spelade lite guitar hero men sen fastnade vi på en nivå och nu kommer vi inte vidare x) Jag fick fem långa röda rosor och två berlocker till mitt Pandoraarmband av Robert.

Spöket och together


Idag kommer mamma hit och så ska vi göra smörgåstårtor och princesstårtor till kalaset imorgon :) Vi ska göra tre olika smörgåstårtor, hoppas det går bra! Ikväll ska vi åka till Höganäs och bowla och äta tacosbuffé med Niklas, Lollo och Lollos syster, tjejerna ska vinna xD

Vad ska ni göra denna lördag? :)

Happy birthdaaay toooo meee!!

Hoppas alla mår bra idag, själv så har jag åkt på en förkylning. Vaknade med täppt i näsan idag, på min födelsedag :(  Men men, denna dagen suger i vilket fall eftersom jag ska gå i skolan.

Vad är era planer för dagen?


Torsdag

Jag är inte glad just nu. Vaknade upp med halsont! Fast det gör inte riktigt lika on nu längre, har ju bara träning idag, sen är jag ledig hela helgen, snälla säg att jag inte ska bli sjuk, orkar inte det just nu!!

Sen är det en annan sak som tynger mig idag, tandläkaren, jag har sån tandläkarskräck, hatar att gå dit! Mamma ringde mig igårkväll för hon hade fått påminnelse-sms om att hon hade tid där ikväll men ingen av oss i familjen har fått någon kallelse. De brukar skicka ett brev till oss så vi går dit samtidigt men nopes, inget har kommit.. Så hon ringer dit nu för att fråga om och när alla ska dit idag. Jag mår bara dåligt av att gå dit ju ;/ Förrförra året hade jag ett hål så då var jag tvungen att ta lugnande för att kunna gå in i undersökningsrummet, de var det värsta jag har vatt med om! Usch! Hoppas inte där är nåt i år!  Nog om det nu...




Jag måste gå ut med Theo, han sover fortfarande :S Sen blir det frukost och läsa lite.

Vad har ni för planer idag?


Då var man igång på riktigt!!

Sådär ja, idag startade showjazzen upp också!! Så nu är man igång. Är superdupermegatrött så jag ska bara gå ut med Theo nu sen ska jag soooovaaa.

God natt!

Onsdag



God morgon!

Idag är jag nästan uppe med tuppen, jag har varit vaken i lite mer än en timme, har hunnit gå en runda med Theo och ätit frukost. Nu är det Tvins på TV3, jag som ville se top model men det börjar inte förrän 9.40. Jag är för trött för att plugga och jag har sett alla avsnitt av 2 ½ män.

Vad händer idag då? Jag väntar på att mamma ska höra av sig så vi kan åka och köpa landgångsbröd till smörgåstårtorna vi ska göra till helgen, sen ska jag plugga och ikväll ska jag dansa, street och showjazz :)

Vi hörs senare :)

Bildlänk

Låtarna vi dansar till ;)

Sista dansen i avancerade gruppen...

Lazee - All around the world



Konditionsdansen..

Lazee - Heartless



Tisdag

Har inte pallat blogga idag... Haha, fin inledning :P

Imorse ringde alarmet på min mobil kl 6, jag fattade inte vad som hände! Jag tog bara upp mobilen och kollade på den sen la jag ner den igen. Fint ;) Vi började 8 idag så jag tog tåget 7.20... Fick iaf sällskap av Steffie de sista 10 minuterna på tåget. Sen hade vi föreläsning till 12. När jag kom hem spekade vi lite guitar hero, sen blev dit plugg, mat sen var det dags för träning. Andra dagen i rad. Idag var man tillbaks i fortsättningsgruppen, kändes jättelätt idag, stegen satte sig direkt. Fast jag ska gå kvar i båda, lite utmaning och lite softare, fast då jobbigt :D Jag kommer vara död på fredag morgon! 2 ½ timmes träning väntar imorgon så jag borde verkligen gå och lägga mig nu!! Behöver sömn nu när jag ska träna nästan varje dag...

Jag är "ledig" från skolan imorgon och på torsdag (vi har inga föreläsningar) så förhoppningsvis kommer det in lite roligare inlägg då, inte bara vad jag gör om dagarna. 

Gooood natt! ♥


Wordle

Gå in här för att göra en själv. Jag får känslan av att den bara tar de senaste orden, ska testa om några dagar igen :D


Ny design

Så, då var designen klar. Tack så mycket Sofia, jag är helnöjd :D

Är helt slut i kroppen nu. Dansen gick väl ok, haha. Jag var faktiskt nervös i början. Trodde liksom inte att jag skulle räcka till, men då hade väl inte Jessica låtit mig börja i denna gruppen. Det är iaf grymt bra musik!! Dock inga låtar jag hört tidigare så jag vet inte vad de heter :P

Vi åkte och storhandlade direkt efter min träning, det var inte bara mat som med hem denna gången. Utan vi köpte Guitar Hero III!! Så det spelar Robert nu. Jag har precis pratat i telefon så ajg har bara spelat en gång men ska testa nu igen!

Visst är min blogg rosa och fin nu? ^^,



Testinlägg...

Jag hoppas du blir nöjd med din nya design!!
Kramar,
Sofia Werlin

Måndag

Härliga måndag!!! Jag kom hem för 45 minuter sedan och ska snart iväg igen... Dansen börjar som sagt idag, 18.30... Sen ska Robert hämta mig så ska vi åka och storhandla. Jag är så trött i huvet, vi hade laboration i skolan idag... Höll på en massa i excel. Inte jättekul...

Ska gå och byta om till träningskläderna nu sen kör Robert mig till tåget, ska inom Oj och köpa nån frukt först!




Ny serie

Är det någon som har sett Lipstick Jungle på TV3? Jag började se första avsnittet men tröttnade nästan direkt. Jag kanske borde ge det en chans till, eller?



Söndagkväll

Måste bara säga att det var helt galet kul igår :) Lite förfest sen blev det tivvan! Oj va vi dansade... Har ont i mina fötter fortfarande ;P

Imorgon börjar dansen igen, jag och Steffie ska prova på den avancerade gruppen imorgon, håll tummarna för oss! Det ahr ju gått riktigt bra för oss sedan vi började hos Jessica för snart två år sedan. Två discotjejer med alldeles för bra hållning har nu klättrat två nivåer på ett år ;) På tisdag blir det street F och på onsdag har jag för street och sen showjazz, även där en nivå upp! Yaaay, nu kör vi!!!

Måste sova så jag orkar imorgon. Vi börjar inte förrän tre imorgon så jag och Robert ska åka och storhandla på förmiddagen.

Sov gott ♥

Sällan han ska försöka mosa mig.... :P Älskar min spetsklänning!


Btw, ser ni min grymma utväxt? Det är skandal!! Har typ två dm utväxt eftersom jag inte förgat håret på ett år. Såg bilder på mammas dator idag från när jag precis hade färgat håret sist. Så fint det var.... Men slitet, det är därför jag har låtit bli att färga det. Mitt hår var bränt av all blondering, det gick av om man gnuggade det mellan fingrarna :S Men nu är det bara lite färgat kvar i topparna. Min frisör vill att jag ska klippa av allt det färgade, sen är mitt hår helt fresh och i jättebra kondition! Jag vet att det är det bästa att göra, men klippa av 4 cm? Haha, jag är feg... Måste fundera på det en vecka till, sen lovar jag att jag ska klippa mig!!

I just want to party all the time, paaarty all the tiiime

Hade en riktigt rolig kväll igår, taaack <3









Jag vann :D

Hihi, jag vann designtävlingen som jag tipsade om så efter helgen har jag förhoppningsvis en ny fin design :D Gå in och kolla på Sofias blogg.




Jag ska minsann sova snart, har pluggat hela dagen, det är ju tenta imorgon! Hoppas, hoppas, hoppas att jag klarar den! Jag har haft så mycket att göra att jag glömt lägga in bilder på shoppingen för några dagar sedan, men det kommer, jag lovar. Blir antagligen imorgon. Jag handla lite idag med... Vi var på Väla tidigare idag. Tanken var att jag skulle köpa ett par spetsleggins på only men de va slut (tror jag ska beställa dem) så vi gick in på Gina (stackars Robert) och där hittade jag en jättesöt spetsklänning. Den hade kostat 349 kr men där va röd prislapp; 174,5, billigt täntke jag! Så när vi kom till kassa sa hon 99 :D Haha , min lyckodag. Jag ska ha den imorgon så då lär det fotas.

Nu ska jag dricka upp min varma O'boy sen blir det till att nanna kudden :)

Bio ikväll

Som ni ser i rubriken så ska jag och Robert på bio ikväll. Vi ska se Wallander - Hämnden. Det bestämdes lite spontant, vi ville egentligen se "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen" men den visades bara 18.30 tror jag det var och det var klockan när vi skulle boka. Jag har ju gått biobiljetter av pappa, sen har jag ett rabattkort som jag inte använt heller :P

Jag har haft fullt upp idag. Det började med att jag pluggade i förmiddags, sen var vi ute och sprang. Körde lite styrka när vi kom hem igen. Robert mobbade mig för att jag inte orkade springa lika mycket som.. Men sen hittade vi hans svaghet - sit-ups. Haha :P

Nu ska jag gå och göra vid mig för vi ska hämta biljetterna om en halv timme!

Designtävling

Vill du få chansen att vinna en jättefin design till din blogg?

Gå då in här för att tävla.

Designen är rosa så självklart är jag med och tävlar!!

Länk till designen!

Allt du behöver göra ärr kommentera inlägget som jag länkade ovan och om du vill ha extra stor chans att vinna, skriv om tävlingen i din blogg :)


Torsdag

God morgon!!

Hoppas ni har sovit gott :)

Denna veckan bara rusar iväg. Börjar känna mig smått stressad inför lördag, men det ska nog lösa sig!! Ska plugga som in i både idag och imorgon.
Idag har vi en obligatorisk workshop att gå på. Vi ska jobba med Excel idag. Lära oss lägg ain formler osv. Vi ahr den sämsta lektionstiden man kan ha, 15-17, yaay, jag är hemma vid 18 ikväll.... Buhuu.

Jag ska dra upp Robert nu så vi kan äta frukost för sen ska vi ut och springa :) Duktigt va?


Tisdag

Ännu en dag är slut... Känns knappt som jag har hunnit med något idag, fast jag har ju haft fullt  upp :) Idag var det föreläsning 9-12 sen tog jag bussen till Väla där jaghade bestämt dejt med Robert <3 Vi sprang mellan Inter sport, Team sportia och Stadium, var nämligen på jakt efter träningskläder till Robert. Gissa vem som handla först? Jo jag! Som om jag inte ahr "tillräckligt" med träningskläder. De kan man int efå för mycket av! Jag älskar att ha snygga kläder när jag tränar. Jag köpte ett par puma mjukisbyxor på Stadium, helsvarta. Sen blev det två linnen (ett rosa och ett grått) och fem par strumpor på H&M. Robert hittade tillslut ett par Nike vindbyxor och en Puma swettiströja på Inter sport (tror jag). Jag lägger upp bild på mina inköp imorgon! Alltid kul med nya tränigskläder inför en ny termin.

Ikväll har vi varit riktigt duktiga för vi har varit ute och sprungit /powerwalkat. Det var snorhalt så det gick att springa så mycket. Var tvugna att ta rundan inom stationen för jag hade glömt att jag cyklat till tåget imorse, åkte ju bil från Väla och hem...

Nu ska jag ta min rosa laptop och förflytta mig till fatboyen där jag kommer tillbringa kvällen tillsammans med 2 ½ män och danskt citronvand :)

Trevlig kväll!!

Time to study

Hoppas ni gillar min bildkavalkad med lille Theo :) Nu ska jag dyka ner i böckerna!

Theo 2007-03-01

Här är de inte gamla, Mars 2007


Den utvalde :)


Boomtown's Beckham


28 april 2007, vi hämtar Theo, kolla in tjockisen. Han somnade överallt!


Hemma


Detta är nog en till två månader senare, nybadad och ruffsig.


Modellerna




Vintern 07/08, simträning med Brukshundsklubben


Mars 2008 i Kvidinge


Efter en lerig träning på klubben


Sommaren 2008, vi modellade ;)


Sommarmorgon i Kvidinge


Theo chillar på balkongen


Precis innan vi flyttade från Kvidinge, oktober 2008


Tova och Theo för några veckor sedan


Snart dags att ta lite nya, seriösa bilder med mammas systemkamera tror jag!

OMG

Jag hatar Ford, tycker att de bilarna är hemskt fula men kolla in denna färgen!


Ford Fiesta - Sjukt snygg färg

En ny vecka - Måndag

God mooorgon!!!

 Är ni pigga oh glada idag? Jag ar precis ätit frukost, var ute och gick med Theo innan. Det är snor halt  ute :S Iuusch... 

Jag fixade lite med mina kategorier igår, tog bort kategorin "Allmänt" men jag var lite klantig... Jag trodde att alla de inläggen skulle flyttas till min standarkategori men det gjorde dem inte. Nu är de i blogghimlen istället! Skitsamma, jag hade inte så mycket där, minns inte ens vad,  det man inte vet har man inte ont av :)

 Är det någon som vet hur man kan göra för att flytta många inlägg till en annan kategori samtidigt?

Jag skulle vilja ha en ny design också... Någon med svart, vitt och rosa. Någon som känner sig ämnadför uppgiften ;)

Såå, vad händer idag då? Jag ska snart sätta mig och plugga igen. Det är så segt nu. Jag har inte fixat böcker till den nya kursen heller :S Alla var utlånade i skolan ;/ Aja, det löser sig! Jag tror jag ska se ett avsnitt av 2 ½ män innan jag sätter igång :D


Söndagkväll

Usch vad det kliar i mina ögon!!! Det beror nog på att jag satt och stirrade ner i böckerna innan idag. Imorgon blir det samma sak, jippiie!! Vi har ingen föreläsning imorgon, skönt. På tisdag har vi föreläsning 9-12, onsdag är vi lediga men jag ska jobba (16.45-19.15) sen är det skola torsdag och fredag.

Vad hittar ni på ikväll då? Jag och Robert kollar på 2 ½ män, as usual, love <3 Nu är vi på säsong fem så det är inte mycket kvar...

Idag åt vi jätteenkel men jättegod middag, nämlig gravad lax med kokt potatis och gravlxsås, mums! Hmm, vad ska jag mer säga? Jag får väl snart gå ut med Theo. Han har sovit hela dagen för ovanlighetens skull, men det har varit lugnt och skönt. Vi ska snart se ett till avsnitt av 2½ män men Robert har lite problem med att lämna sitt datorspel eftersom han "inte kan hitta nånstans att spara"... Dagens i-landsproblem!





Fråga - Meteoren



Såg du meteoren eller ljusskenet igårkväll?



Bildkälla

Meteoren!!

Hej hopp!
Hoppas ni är piggare än vad jag är idag.

Igår gick jag upp tiiidigt för att köra Robert till Ängelholm men idag slapp jag :) Han körde hemifrån vid åtta men jag och Theo sov vidare och aknade inte förrän klockan var ca halv 11. Det var så skönt att sova ut. Jag älskar Theo idag för att han inte väckte mig som han gör alltid annars. Gårdagskvällne var inte alls planerad, Johanna smsa som sagt igår eftermiddags och frågade om ajg ville med på dansföresällning. Självklart ville jag det :) Vi möttes utanför teatern vid halv sex sen gick vi in och hängde av oss och minglade lite, mötte min danslärare Jessica också. Ååh, nu vill jag bara att det ska bli vecka fem! Dansarna kom från Dansk Dansteater och det var modern dans, speciellt men jag gillade det faktiskt :) När det var slut skjutsade jag hem Johanna sen körde jag hem och hämtade Robert och Theo och vi begav oss till mamma. Precis när vi skulle svänga in på deras gata lyste hela himlen upp av ett blått sken. Vi trodde först det var nån som smällde raketer men sen fick vi höra från grannen att det var en meteor! Rätt coolt ju :D Mamma trodde att det lyste upp där inne för att vi svängde in på uppfarten haha. Här går det att se en film på meteoren!

Idag blir det återgin plugg, plugg och PLUGG :P

Vad ska ni hitta på den gråa söndag?

No air


Saknar...

Åååh, jag längtar tills dansen börjar igen!! Den börjar inte förrän vecka fem, känns som att man inte har tränat på evigheter nu... Kollar So you think you can dance-klippa på youtube!!



Ajaa, ikväll ska jag gå och se dansföreställningen Animal Park med Johanna. Den går på Helsingborgs stadsteater ikväll kl 18. Bara en föreställning så man får ju passa på :)

Bild från Helsingborgs stadsteater

Låt den rätte komma in... eller inte!

Vi har precis kollat på Låt den rätte komma in. Jag vet inte vad jag ska säga om den, jag hade gärna sett att den var mycket läskigare. Fast å andra sidan har jag ju alltid gillat detdär med vampyrer. Lånade alltid vampyrböckerna på bokbussen när jag var liten. Det fanns en serie, tror böckerna var mörkröda... Ja, inte så konstigt kanske ;)

I vilket fall som, jag hade nog för höga förväntningar på filmen och tyckte inte att man fångades av den förrän där bara var cirka 30 minuter kvar, tråkigt nog. Slutet, jaa, jag undrar nu; vad hände sen?



Någon som sett den?

Äntligen fredag!!!

Och framför mig har jag en hel helg fullspäckad med.... PLUGG!

Hoppas atta allt är bra med er idag? :)

Jag har sovit som en stock inatt men klockan 5 var jag tvungen att gå upp eftersom jag skulle köra Robert till båten... 05.40 körde vi hemifrån och 06.10 la jag mig i sängen igen och sov till kl 9 då Theo gav mig en puss på kinden :P
Nu har jag precis ätit en tallrik flingor och kollat igenom vårt arbete en sista gång! Tänkte äta lite rester från igår innan jag kör till skolan. Vi börjar inte förrän 13 idag... Segt att börja så sent på en fredag :/ Vi slutar 16.00 så jagkommer inte vara hemma förrän vid halv fem. Bläää...

Vad händer i helgen då, några planer än?

Vardagslyx

Förra, ja, denna julen, fick jag en sötrosa liten neccesär av Roberts syster med diverse rosa saker ;) Två påsar badsalt, et doftljus, ett lyckotroll att hänga i mobel (rosa hår och en rosa diamant i naveln). Jag har sparat de två badsalten för ett speciellt tillfälle och ikväll är ett speciellt tillfälle. Efter att ha stressat med vårt projektarbete i en vecka så är vi äntligen klara! Därför ska jag fira med ett bad i Melissa valerian herbal bath. Salten ligger just nu i vattnet för att blanda sig. Det ska ligga i 10-20 minuter så jag ska snart åg och fylla på med mer varmvatten. Det doftar alldeles underbart i hela lägenheten :) och badvattnet är turkost :P

Såhär ser påsarna ut:


De finns bl.a. att beställa från Spastugan.

I'm PEPP

God kväll!! Jag har blivit en nattuggla, bara att konstatera. Sitter just nu och skriver febrilt om Gina Ticots affäridé... Imorgon ska vi göra klart arbetet, skriva sammanfattning och summering, på fredag kl 12 lämnas det in och en timme senare startar nästa kurs nämligen  Service management metodkurs!!

Nu ska jag fortsätta skriva!!!

Hmm..?

Är det bara jag eller märker ni också av att det tar mycket längre tid innan inläggen publiceras? Innan kom mina inlägg upp på typ 2 minuter fast den senaste veckan (vad jag har märkt) kan det ofta ta upp till en halvtimme innan mina inlägg syns på bloggen :S

Tisdag

Gooood morgon!!
Jaa, jag har vatt vaken ett tag och har hunnit med att ringa en del samtal nu också. Hoppas att allt är bra med er :)

Inatt sov jag super dåligt, Theo väckte mig först vid tre och gick jag utt och kissade med honom, sen var det dags igen vid fem så jag gick ut med honom igen.. Han väckte mig igen vid sju men då väkte jag Robert, fick nästan sparka ner honom från sängen men till slut gick han ut med honom. Sen vaknade ag med ett ryck vid halv tio. Kom på att Robert hade sagt till mig igår att han skulle va i stan halv elva så jag väkte honom. Sen körde jag honom till tåget tjugo över tio, vi körde hemifrån 10.17 men han hann med tåget 10.20 :P

Idag ska jag i princip bara plugga, ska skriva på vårt arbete som ska vara inlämnat på fredag. Men jag ska även äta lunch med Robert och Niklas. Vi ska äta på asian garden i Helsingborg, buffé. De har sushi på sin buffé så därför ska jag med :P Jag älskar sushi! Gillar ni sushi?  Jag ska köra dit vid två så jag måste gå och göra vid mig lite nu sen tänkte jag sätta mig och plugga tills jag ska köra. 
Vad ska ni hitta på idag? :)

Kvällens fråga



Vilket nagellack föredrar du (märke) och vilken är din favoritfärg på naglar? :)

?  ?  ?

Fullspäckad dag!

Har inte hunit blogga idag för jag har haft fullt upp hela dagen, men det gillar vi! Idag utnyttjade vi verkligen dagen till max. Vi hade ställt mobilerna på väckning halv nio så vi gick upp vid nio ungefär. Gjorde vid oss och åt frukost sedan körde vi till Pålsjö skog. Vi tog Theo med oss för vi skulle gå tipspromenad. Väl där mötte vi upp Louise och Niklas och hans föräldrar. Vi gick i ca en timme och Theo blev jättetrött! När vi kom hem drack han en massa vatten, sen somnade han!

Mamma och Bosse kom hit vid fem tiden och då var de hungriga efter att ha uträttat en massa ärenden så vi fick ta fram mer mat oh göra middag till dem också. Det blev pangasiusfilé (jag panerade den och min panering blev helt perfekt!) med kokt potatis, kokta morötter och sås. Sedan kom Maja hit och vi har väl spenderat hela kvällen åt att skriva ett CV till henne :) Nu loggade hon in på msn :P Jag har även hunnit med att plugga lite i eftermiddags när vi hade kommit hem. Tyvärr har jag inga nya foton men jag ska försöka knäppa lite nya bilder nån dag om det händer något kul ;)

Imorgon ska jag träffa Emilia och Axel i skolan klockan tio, vi ska jobba med vårt arbete... Alltså vi analyserar Gina Tricots årsredovisningar fyra år bakåt i tiden.. Kul att se hur snabbt de har expanderat!

Nu ska jag kolla nåt avsnitt av 2 ½ män :) Ha en trevlig natt!

Sov gott! ♥


Dagens fråga

Vilket är ditt favoritgodis?

?  ?  ?



Mitt favoritgodis är Karamellkungens jordgubbar!


Helg igen!

God morgon!
Har ni sovit gott? Det har jag men sen kom Theo och väkte mig vid halv nio, jag som ville sova läge idag, jag börjar inte jobba förrän klockan två, idag har jag ett kort pass så jag slutar 19.30, vilket är mycket skönt :)Tror bara att vi  ska var ahemma och ta det lugnt ikväll, imorgon ska vi ju gå upp tidigt eftersom vi ska gå tipsrunda i Pålsjö skog. Jag ska ta med mig Theo, har ju mammas bil så nu kan jagha honom i bagaget, han lär ju bli skitig av att gå i skogen ;P Vad ska ni hitta på idag?

Igår gjorde jag det fint i vårt datorrum, jag satte upp de nya lila gardinerna! Ska fota det sen, är så nöjd. Mamma kom hit för att hjälpa mig med dem. Man skulle stryka upp dem med ett speciellt band för de var ca 50 cm för långa, tyget är glansigt och kasar bara rundor så jag behövde lite assistans.

Vi fick gjort en hel del på projektrapporten också, vi är klara med alla våra uträkningar så nu ska det bara analyseras en massa!

Tänkte vila lite nu, har inte fått all min skönhetssömn ;)

Jag saknar min fina lilla katt så mycket ;(

Bye bye

Jag lämnade Natasha vid tåget för en halvtimme sedan, nu kommer vi inte ses på över två månader eftersom hon åker till Norge på tisdag! Kommer sakna dig!! :(


Idag körde vi till Ängelholm för att lämna min bil på service, skulle fått tillbaka den idag men där var nåt större fel med bromsarna så de var tvugna att behålla den tills på måndag... Denna servicen var nåt erbjudande så den skulle kosta 1500 kr men pga detta felet slutar det på ca 7700 kr! MIN BIIIL!! Jag ska jobba i Landskrona imorgon så jag får låna mammas bil i helgen...

Läste precis att det hade varit ett väpnat rån på Netto här i Åstorp.. Lite obehagligt :S

Nu sk ajag återgå till mitt kvällsnöje  2 ½ män :D

Torsdag

Då var vi i mitten av ännu en vecka, snart är det helg :D Fast ajg ska ju jobba som vanligt. Idag har jag varit hemma för jag mådde inte alls bra innan, sov knappt i natt för jaghade så ont i magen :/

Imorgon ska vi lämna bilen i Ängelholm kl 10 sen skajag åka till skolan för vi ska jobba med vårt arbete. Hoppas vi kommer igång bra!

Har ni några planer för helgen?

Tillbaka till verkligheten

Idag har jag kommit tillbaka till verkligheten, på riktigt, och det känns! Sitter just nu och känner att jag har magkatarr på G, har sjukt ont...

Började som sagt skolan idag. Jag mötte som vanligt upp Emilia på knutan och sedan gick vi mot Campus. Då berättar hon att det har kommit nya studentkort, till skånetrafiken då, dessa nya korten är ca 100 kr billigare, för mig iaf. De är typ som gymnasiekorten att man måste ha foto till det. Jag som laddade mitt abonnemangskort för bara några dagar sedan...

Vi hade föreläsning till 12 sen skulle jag egentligen träffat Steffie men det blev inget så jag åkte hem till Angela.Vi drack massvis med kaffe och åt pepparkakor  medans vi pratade om allt mellan himmeloch jord, love it <3 Efter ca två muggar kaffe blev vi hungriga så vi tillagade lite tortellini med ostsmak, sen drack vi lite mer kaffe ;) Vi klippte ävenn klorna på hennes katter.. Framåt fem-tiden blev vi sugna på nötter så vi tog bussen till Väla och handlade på tasty house, åkte tillbaka till Ringstorp där Robert hämtade mig. Vi körde till Maxi och köpte lite grönsaker och närvi kom hem lagade vi grönsakssoppa, medans jag fick sprängande huvudvärk. Huvudvärken har gått över nu men nu är det ist min mage som gör hemskt ont, måste sitta med helt ragg rygg för att inte få dödsont :S

Imorgon blir det skola igen, vi har föreläsning till 13.00 därefter är det full rulle med projektrapporten!!

GODNATT!


Tisdag

Tillbaka till skolan imorgon, jag har absolut ingen lust ;/ Vill bara fortsätta att vara ledig. Fast samtidigt ska det bli skönt att komma in i lite rutiner igen! Som det har sett nu den senaste veckan så har jag bara degat runt här hemma om dagarna men denna veckan har jag en del inplanerat, förutom att plugga så mycket jag kan :S Imorgon slutar jag 12 och då ska Steffie åka med mig hem, på torsdag blir det antagligen plugg + ta tag i det här med att köpa träningskort... På fredag kl 10 ska lämna in bilen på service + plugga, jobb på lördag och tipsrunda i Pålsjö skog på söndag morgon kl 10.00!

Borde gå och lägga mig nu.. Ska bara sitta uppe en stund sen ska jag duscha. Mamma och Bosse har varit här tills nu. Jag och Robert åkte hem till dem idag för att hämta mitt skrivbord så nu har vi bra med "pluggplats" till mig.

Åh just det, det har snöat ca 5 cm ikväll :D Och det snöar fortfarande!! Jag lär få gå till tåget men det gör inget, jag älskar snö!!!!

Måndag

Jag vet knappt vilken dag det är längre :S Har bara segat runt här hemma i veckan nu, ingenting att göra, inga rutiner, ingetenting! Bara en massa slappe, men jag tror att jag behövde det :) Ikväll har jag varit med Maja, vi körde till stan, hem till Niklas och Louise, där Robert var. Där spelade vi lite guitar hero sen kollade vi på Playa del sol :D

Tidigare idag hände en jobbig sak, stackars mig säger jag bara... Jag körde Robert till stationen lite innan ett. Såhär gick det till. Vi gick ut till garaget, jag öppnade med min nyckel och lät nyckeln sitta kvar medans jag körde ut bilen, Robert stängde och låste garaget. Sen körde vi till stationen. Laddade mitt abonnemangskort och väntade på tåget. När tåget kom körde jag hem men när jag skulle öppna garaget hittade jag inte nycklarna så jag ringde Robert, gissa var de var? Jo, i hans jackficka. Jag beordrade honom att gå av tåget i Bjuv. Sen kom jag på att jag inte hittar dit så jag fick ringa mamma så hon kunde beskriva vägen för mig. "Stackars" Robert fick vänta i 20 minuter ;)  Det hela slutade med att jag körde honom till stan och jag hade inte fixat mig alls, gick runt i mjukiskläder med pjamasen under, katastrof! :P Till slut kom jag iaf hem, gick en runda med Theo, städade här hemma och kollade på 2 ½ män innan Maja kom. Vi drack te och pratade en massa innan vi körde till stan :) Resten vet ni. Nu är vi hemma och kalla efter att ha skrapat rutorna på Majas bil :P

Imorgonär det tisdag och jag har ingen aning om vad som händer. På onsdag börjar iaf skolan och sen ska jag träffa Steffie :)

Pusshej! ♥

Gymmet

Uuuhh, haha, nej det ska bli riktigt najs :P Jag sak ringa till friskvården i Klippan imorgon och se om  jag kan få börja träna imorgon, nu är ajg nämligen riktigt peppad!! Maja tränar också där så vi kan träna tillsammans, det blir så mycket roligare då! Egentligen gillar jag inte gym, men nu kommer jag ha dansträning tisdag-torsdag, väldigt intensivt i tre dagar och sen ingenting på fyra dagar så jag känner att jag måste göra något däremellan, alltså får det bli gymmet!

Crosstrainern är min favorit...

Bildkälla

Kvällens fråga

Vem är din absoluta favorit sångerska/sångare/grupp?

? ? ?

Jag avslöjar mitt svar imorgon ;)


Update, 2009-01-05

Min favoritsångerska är, och kommer förevigt vara, Christina Aguilera!



Mysigt

Mysfaktor på hög nivå ;)




Tova & Theo förra veckan

Söndag

Härligt, om tre dagar (tror jag?) börjar skolan igen. Visst ser vi fram emot det ;D *nooot* Även om jag har jobbat en hel del har det varit skönt att vara "ledig".

Sitter på Roberts stationära dator just nu. internet vill inte på min laptop, är nog nåt fel på det trådlösa här. Har inte kunnat lägga upp bilderna från nyår på facebook. Laddade upp två sen gick det inte mer men nu ligger alla där.

Idag ser planerna ut som följer:
Slappa
Åka och köpa nya träningskläder
Slappa
Äta
Dega

:D

Vad ska ni hitta på idag?

Muffins

Jag har bakat muffins, äpplekolamuffins och banankolamuffins :) Nu ligger där 18 fina muffins i frysen :)


Igår var jag duktig och lagade pastagratäng, halva med prinskorv, paprika och broccoli, i andra halvan bytte jag ut prinskorven mot fetaost :)

Tjejen som gjorde lumpen

Komedi med Goldie Hawn från 1980, går på kanal 5 just nu. Älskar hennes filmer :D

Jag har gjort något som jag alltid gör på jullovet, lyckats vända på dygnet, okey jag är ganska bra på att vända på dygnet när det är långledigt :D Idag sov jag till 11.30! Kanske inte är särskilt tidigt för vissa men för mig är det, jag brukar gå upp vid 8 eller 9 i vanliga fall...

Idag ska ajg bara slappa, se klart denna filmen, sen var det nån dokumentar. Sen ska jag baka muffins :) Ska göra några som jag har gjort innan med rivna äpplen och kanel i, sen ska jag göra några med banan i och djungelmuffins :)

Jag har två muffinsböcker, men den ajg håller på med nu (och då menar jag testbakar :P) heter kort och gott Muffins och är skriven av Sue McMahon. Jag har köpt den på MAXI. Tycker den boken är väldigt bra då det mesta är ingredienser som man oftast har hemma. Den är bra upplagd med grundrecept i början samt recept på marängsmörkram, glasyr osv som behövs till toppingen. Sen följer avsnitt med olika kombinationer. Där finns även länktips i slutet av boken så jag tänkte kolla på de nu medans mitt internet fungerar. Uppdaterar detta inlägget med bra länkar sen :)



Nu har jag hittat en jättebra sida som heter kakburken.se. Där finns det mesta som jag vill ha. Muffinsformarna kostar runt 35 kr för ca 25 st, de brukar ofta kosta 50 kr annars. Jag ska helt klart beställa därifrån!


Klicka på bilden :)

I'm addicted to

Grey's anatomy, och nu har jag inte fler avsnitt att kolla på!! Kan någon bara va snäll och ge mig boxarna?? (A)


Min nyårsoutfit



Lila spetstopp och svart kjol från Vero Moda.

Gott nytt år! 2009 here we come!

För en gångs skull var jag frisk på nyår (för andra gången i mitt liv) så vi spenderade kvällen hos Niklas och Louise där det bjöds på en riktigt trevlig med massa god mat och dryck. När vi komdit fick välkomstdrink, sedan var det dags för förrätten som bestod av hummer :9 Till varmrätt blev det kött (oxfilé kanske??) med bakad potatis med nån jättegod morots- och purjolöksröra i, till dessert fick vi apelsinpannacotta. Resten av kvällen spenderade vi genom att spela Guittarr Hero World Tour och jag kan ju skryta med att jag ägde på trummorna. Det var riktigt skoj! Psst, nåt ni kan ge mig till mitt PS2 när jag fyller år den 30 januari ;)

Förrätten


I väntan på tolvslaget. Anna, Gunilla och Louise


Robert


Niklas och Robert



TOLVSLAGET

GA-kyrkans klocka


Louise och Niklas


Anna, Marie och Kajsa




GOTT NYTT  ÅR!!!!

RSS 2.0