Partyskor

Tillsammans med Gladiatorsandalerna jag fick för någon dag sedan kom även dessa skorna:


Underbara, aight? Men för stora! Efter en massa velande fram och tillbaka (jag menar, foten kan ju bli 1 cm längre över en natt) har jag äntligen bestämt mig för att skicka tillbaka dem och beställa ett par av de här skorna istället:

Vilka tycker ni är snyggast?

Lady Gaga

Lady Gaga kommer till Gröna Lund den 2 augusti och jag vill dit! Vi har ju lite planer på en Stockholmsresa och det skulle vara perfekt att åka den helgen så jag får se henne. Jag ska nog bearbeta Robert lite...

Träning, sola och jobb

I lördags blev det en liten utgång med Jenny J. Jag och Jenny bestämde oss för att gå upp tidigt på söndagsmorgonen fö ratt gå och träna på gymmet! Och det eller ej men vi gjorde det! 9.40 gick jag upp ur sängen och 10.45 var jag på friskis. Inte illa pinkat. Vi var uppe i gymmet i lite mer än en timme. Blev 30 minuters kondition coh sen tränade vi mest armar. Klena som vi är...

Efter träningen åkte jag hem och duschade och åt lite lunch, sen träffade jag Jenny N i stan. Det blev lite solning på Gröningen med hennes vovve Nalle.

Idaghar jag jobbat 9-18 sen har vi varit hos mamma och grillat så nu är man proppmätt. Fick spenderat lite tid med min vovve som varit hos mamma i typ en veckan och han kommer inte hem här förrän på torsdag kväll tror jag. 

Btw, nu är resan bokad, eller ja, boendet iaf. Den 16 januari ska jag och en jobbkompis till Gran Canaria. Vi jobbar på att få med Robert och en av hans kompisar också! Hehe, sen ska vi boka flyg :) Ska bli så nice!

Nu ska jag sova, ska ringa och boka tid för Theos kastrering imorgonbitti så jag ska upp tidigt så jag inte missar telefontiden.

Sov gott <3

Måndag

Jobb 9-18...

Jag vill bara att denna dagen ska ta slut!!! 



Nitar

Dessa coolingarna fick jag hem från Nelly i fredags.

Nelly.com, 299 kr

Sunny day

Jag älskar sol!

Men tyvärr måste man ju jobba. Idag börjar jag en timme senare, nämligen 15.00. Varför blir alltid morgonpassen tagna först? :P Hehe... 

Tänkte äta lite frukost nu sen ska jag nog ge mig ut på en promenad/powerwalk, ska försöka dra med mig Robert också. På vägen tänkte jag hämta ut mitt paket från Nelly.


Äntligen fredag!

Har precis beställt mat! Jag ska äta Thaimat och Robert ska ha pizza så vi ska snart hämta det. Idag jobbade jag 14-20, imorgon jobbar jag 15-20. Innan jobb ska jag hämta mitt paket som kommit från Nelly :D La även in en beställning från deras rea så det kommer nästa vecka, spännande, spännande.

Ser inte fram emot nästa vecka som kommer bestå av tre dagars jobb hehe. Men det är inga roliga tider jag har fått! Pengar iaf! Nästa helg är det workshop på dansskolan där jag går men det ska bli kul, dansa fem timmar per dag - det gillar vi!

Imorgon lägger jag in foton på skorna.

Sov gott eller ha en trevlig fredagkväll!

Söt klänning

Denna klänningen köpte jag på Gina Tricot igår. Fin va?

Michael Jackson död

Blev måttligt chockad när jag loggade in på facebook och ser att flera av mina vänner har "R.I.P. Michael Jackson" som status. Min första tanke var att det måste vara ett skämt, men det verkar somd et är sant.


R.I.P.

Torsdag

God morgon!

Hoppas att ni mår bra i sommarvärmen, det blir ju inte så mycket tid spenderad framför datorn nu om dagarna, det finns ju så mycket annat att göra! Jag gick upp prick kl 6 idag för Theo väckte mig så vi gick ut en runda då, sen har jag duschatoch ätit frukost. Jag ska klippa mig och färga håret kl 10 så jag hade ju kunnat sova till 8 men det är skönt att komma upp i tid så man kan ta det lugnt.

Som sagt ahr jag haft fullt upp de senaste dagarna! I söndags bestämde vi oss för at vi skulle åka till Ullared på måndagen. Vi kom upp lite för sent så det var precis att vi hann till McDonalds för att äta frukost. Gick upp kvart i 9 och var på McD precis innan 10 och då hade jag duschat, plattat håret och allt, bra tid för att vara jag haha. Det var hur fint väder som helst så när vi var klara i Ullared vid 3 bestämde vi oss för att köra till Liseberg. Vi hade en toppendag, åkte en massa karuseller, åt gott och hade roligt. De har öppnat ett Ben&Jerry glasscafé där så det blev ju självklart ett besök där. ;)

Igår var jag på möte/fika med jobb. Vi var några konsulter som fikade med vår konsultchef på Waynes coffe i Helsingborg. När vi var klara där gick jag en runda i stan, fastnade på Gina där jag provade en klänning som jag jättegärna vill köpa. Sen körde jag till Landskrona och lämnade min bil på service, gick sedan till pappas butik. Jag jobbade till stängning, vilket blev 1,5 timme sen åkte jag och pappa till min styvsysters nya lägenhet. Stor och fin men den behöver renoveras mend et kommer bli fint där :) Hämtade upp henne och körde hem där det var värsta grillfesten typ. Vi var nog 15 pers, åt tills jag höll på att spricka. Jag hade ju int enåt på hela dagen!

 Nu får jag sluta skriva för ni blir väl alldeles trötta av detta! 


Ha en bra dag i solen ;)

I love cupcakes <3

Vilket sött linne från Gina Tricot!



I love cupcakes!

Ätstörningar

God morgon!

Idag är det söndag men det känns som måndag :S

Jag har precis ätit frukost, tur är väl det.. Tittar på Tyra Banks show nu och det handlar om ätstörningar, folk som äter konstiga saker. Bl.a. en kvinna som gräver efter mat i kontainers, en som äter krita, en som äter toapapper, en som magpumpar sig själv... Det värsta måste vara hon som äter sårskorpor från sitt huvud :O Hon som äter krita är gravid i sjätte månaden :S Nu berättar hon att hon ätit ett blekmedel i pulverform också! Herregud...

Kanske inte den typen av ätstörningar vi är vana att höra om...


Idag hade jag tänkt borsta Theo sen fårman ju städa efter det, hade också tänkt ta fram mina smyckesgrejer. Vi ska till Ullared imorgon och där har öppnats en Panduro-outlet så jag ska se vad jag har för pärlor och tänka ut vad jag ska köpa för nåt. Vill göra lite nya armband :) Jag är ensam hela dagen så jag har ju gott om tid på mig, ingen som stör eller är i vägen! 

Nån som vill med till Ullared? :P

Party like a rockstar!


Midsommarafton 2009

Glad midsommar!

Det känns inte alls som midsommar :/ När jag var liten brukade vi alltid gå till en ängen bit ifrån där vi bodde för att plocka midsommarblommor, där vallmo, blåklint, prästkrage och allt vad man behövde. Jag bodde alltså i Gantofta då haha. Men om de har nån midsommarbukett på OJ idag ska jag köpa en, hah! Den är minst lika viktig som julgranen på julafton!

Så, vad händer idag då? Inte mycket vad jag vet. Robert jobbar till kl 12 och börjar inte förrän 17 imorgon så vi kan ju festa till det lite, om jag orkar. Vi var hos Wall en runda igår och det verkar som de ska ha nåt där, kanske åker dit. Annars blir det lugnt för min del, känner fortfarande av bihålorna. Det lutar lite åt mat hos mamma iaf fast det blir ju då tidigare på kvällen!

Jag har sovit riktigt dåligt inatt, kvittar hur man ligger så ska de jävla bihålorna göra ont! Var inne och läste på vardguiden.se, jag har alla symptom utom tjock snuva. Kan det ändå vara bihåleinflammation? 

Dagens väder då? TIttar man ut genom fönstret ser det väldigt lovande ut men jag blir snabbt besviken då jag ser detta på smhi:





Sushi

Imorgon är det midsommarafton, känns litekonstigt måste jag säga, den kom så snabbt! Jag har inte ens hunnit planerat något men det kanske är lika bra eftersom det verkar som jag håller på att få bihålsinflammation. Ja, det gör ont i bihålorna så fort jag lutar huvudet åt något håll, och det gör man ju ganska ofta. Inte känndes det bättre då mamma sa att man måste äta penicillin mot bihåleinflammation, vilket för min del leder till antibiotika, jag är allergisk mot penicillin... Vi får hoppas att det går över i helgen, i annat fall blir det ett besök hos farbror doktorn på måndag!



Dagen har mestadels spenderats framför The Sims 3, världens bästa spel :) Vid halv 4 körde vi till Väla, Robert ville köpa några glas på Duka men där var stängt pga ägarbyte, vi åkte ner i stan och där var butiken nerlagd! Mötte upp Natasha, gick och köpte sushi på Kyoto, sen satte vi oss i norra hamnen och där. Vi lyckades hitta lite lä! Damn,  jag älskar sushi!

Sömmerska på väg!

Yes, jag är familjens nya sömmerska ;) Jag har det i blodet!

Mamma ringde för en stund och sa: "Jag tänkte köra och hämta dig så du kan sy upp mina gardiner". Haha, se bara hur hon formulerade sig "jag tänkte köra och hämta dig". Liksom, jaha, har jag ingen egen vilja? Vi ska iaf göra paj :P 

Imorgon ska jag och mamma städa vår gamla lägenhet för vår köpare ska överta den på tisdag!!

Imorgon är det International sushi day, ska ni äta nån sushi då?

---

blogg.se har problem

I did it again!

Minns att jag vann en iPod i våras? 

Nu har jag gjort det igen! Företaget som anordnade tävlingen där jag vann min iPod startade ytterligare en tävling och igår fick jag mail om att jag vunnit första pris i tävlingens näst sista fas. Jag vann ett hemmabiosystem!! 


Vi som köpte hemmabiosystem förra veckan hehe... Ska nog sälja detta som jag vann!

Girls night out

Jenny & jag

Linda & Jenny

Cassandra & jag


Tack för en jätterolig kväll!

Det löser sig alltid!

Nu sitte rjag här, nyduschad och fin med en snygg handduksturban på huvet! Mamma och Bosse hämtar mig om typ en halvtimme, då ska vi hem till dem för jag ska sy upp mina nya köksgardiner (mina, inte Roberts, eftersom han aldrig vill vara delaktig i "gardinandet").

Ikväll blir det utgång med Jenny och Cassandra och jag har letat upp mina pumps haha. Fast jag vet inte om jag ska ha dem ikväll, fötterna är fortfarande lite ömma efter lördagens långpromenad. Vi får se helt enkelt, ska iaf putsa upp dem lite :) Nu ska jag sätta lite fart!


Måndag

Nu var det ett tag sedan igen men jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit med bloggen. I fredags var det ju stundenten så vi var först hemma hos Steffie sedan körde vi vidare till Annie. Det blev en tidig kväll för jag skulle jobba på lördagen. Jobbade 8-15 i lördags sen var jag hos pappa en stund. På kvällen körde jag tillbaka till jobb och mötte upp Malin som slutade vid 18. Vi köpte tacogrejer och körde hem till henne och åt. Jag orkade bara 1 ½ var så mätt sen! Efter att vi hade vilat oss lite efter maten bestämde vi oss för att gå en runda, som blev 2 rundor :P Vi var ute och gick från 20.15-22.30 nästan.. Viv ar så trött ai benen sen! När jag skulle hem gick Malin med ut och då kom där en liten vit hund gåendes utanför Malins port. Eftersom vi inte såg nån människa i närheten tog vi upp hunden och satte den i min bil. Vi ringde polisen men precis när vi kom fram där kom det en man som sa att han letade efter en vit så allt löste sig! Jag vet ju själv hur det är när hundarna springer bort så därför vill man ju hjälpa till att få dem till rätta. Igår var det slappedag till max. Jag spelade sims 3 nån timme sen var vi ute och cyklade en stund. Morfar hade åkt in på akuten och mamma Bosse hade sin hund (Tova) med sig dit så jag och Robert fick köra och hämta henne så hon slapp sitta i bilen flera timmar. 

Är lite sugen på utgång ikväll men frågan är hur man ska komma hem igen... Ingen som vill köra mig hem till Åstorp i natt? :P

Sims 3

YEEEES!! Robert köpte ett nytt grafikkort så nu funkar sims. Vi hörs kanske imorgon, nu vet ni vad jag ska göra ikväll :P Hihi


Torsdag

Hej hopp!!

Jag har varit vaken sedan 9 imorse, började dagen med att diska undan från igår och sen bakade jag scones. Mums! 

Vi hade som sagt filmkväll här igår men vi orkade inte se klart Valkyria så den har vi tittat på nu, guuuuud så bra den var!!! Om ni inte har sett den så se den! Hemsk och bra = hemskt bra. 

Idag ska vi till Väla igen, jag ska försöka tjata till mig ett nytt grafikkort för sims 3 funkar inte på Roberts dator :( Vi tror iaf att det är grafikkortet som är för gammalt. Hehe, stackars Robert, han som hade så höga tankar om sin dator. Ikväll ska jag på sista klickerträningen med Theo. Förhoppningsvis blir det sims 3-spelande efteråt om allt går som jag vill :)

Robert och Mackan har fastnat vid mitt Super Nintendo haha. De spelar Donkey Kong. Killar...

Saknar dansen helt galet mycket nu! Men snart ska vi har sommarworkshop. Längtar....

God natt

Tihi, jag är fortfarande vaken! Helt fantastiskt! Vi har kollat på Bröllopsduellen och sen började jag, Robert och Mackan se Valkyria men de två orkade inte se klart den så vi ska se klart imorgon... Martin och Natasha har också varit här men de åkte hem för en timme sedan typ. Jag känner mig jättepigg och har lyckats hålla mig vaken! I vanliga fall somnar jag alltid när vi ser på film, men inte idag.

Nu ska jag borsta tänderna sen blir det sängen!

Natti natti ♥

Dagens reafynd!

Mina H&M fynd, 98 kr/st på rea!

Söt topp som är mig enligt Natasha ;)


Festlinne!

Onsdag

Hallå, det är väl onsdag idag? Jag är helt fel i dagarna, fattar inte varför, dessutom är min dygnsrytm helt rubbad.

Idag har vi köpt ny tv och hemmabiosystem. Robert fick dock inte igång basen så han ringde OnOff-akuten men då hade tekniska supporten slutat för dagen och tur var väl det för sen kom han på felet.... Det var en sladd som inte satt i riktigt, pinsamt... Snyggt blev det i alla fall i vardagsrummet!

Jag har även träffat Natasha idag, vi har inte setts på två månader!!! Herregud liksom! Hon var med oss och köpte tvn sen tog hon och jag en runda på Väla, fyndade lite på H&M's rea, bilder kommer. Köpte även en neonrosa nagellack från Depend.

Mamma ringde nyss, de ska handla på Maxi så jag bad henne köpa lite bakgrejs till mig för jag ska baka muffins ikväll. Jag orkar nämligen inte cykla den lilla biten till OJ! Hehe....  Men i måndags cyklade jag hela vägen till Maxi wohooo!

Nu ska jag fota mina inköp :)

I love The Sims!!!

Tack älskling! Du är bäst <3

Jag skickade ett sms till Robert idag där det stod: "Hej söötis. Jag vill ha The sims 3 jätte jättemycket. Puss love you <3". Sen fick jag det :D

Black

Allt är från Nelly.
Svart, svart, svart... Bandet i midjan kan ju bytas ut mot tex. ett rosa ;)


Klänning, Emily and Fin "Lulu Sash Prom Dress", 799 kr
Sko, Nelly shoes "Rose", 399 kr

Sunny day

God morgon!

Idag skiner solen fast det blåser lite... Men vem bryr sig? Jag ska ändå bara sitta inne och plugga idag. Borde börjat för längesedan mendet är svårt. Känner mig trött och seg idag, precis som att jag håller på att bli sjuk. Det beror säkert på vår "lilla" cykeltur igår, jag tror att det blev för kallt. Jag frös jättemycket när vi kom hem. Jag får väl sätta igång nu! Hihi, nu medans jag har skrivit detta inlägget har solet gått i moln ;)


Cykeltur

Yes, precis som rubriken talar om så har vi varit ute på en "liten" cykelrunda. Efter middagen fick Robert för sig att vi skulle cykla en runda, jag var inte riktigt med på det men efter lite tjat så... Först cykla vi till shell för att pumpa cyklarna, då ville Robert att vi skulle cykla genom industriområdet men då fick jag idén att vi kunde cykla till Hyllinge! Robert ville väl inte det först men sen cyklade vi ditåt och cirka 15 minuter senare var vi på Maxi! Köpte vars en Daimstrut och en massa nötkräm. Sen gick vi medans vi åt glassarna, det tog totalt 20 minuter att cykla dit och nästan en timme att cykla hem haha. Dagens träningspass :P

Nu ska jag dricka en stor kopp chai te! Känner mig lite frusen... 

Vad hittar ni på ikväll? Vi har precis sett slutet på Yrrol på TV1000 nordic, om en kvart börjar Drömkåken på samma kanal. Älskar svenska 90-talsfilmer :) Drömkåken var en av mina favoritfilmer när jag var liten, har sett den hur många gånger som helst men jag tröttnar aldrig på den!


Tentaplugg

Det känns helt meningslöst för jag har ingen ork :/ Ska man skita i den eller? Har ju två år på mig att klara den.. Nä, ska nog gå dit och försöka iaf...

Bloggdesign efterlyses

Vem vill göra en ny design till mig?

Krav: Sött, somrigt, rosa/svart (mest rosa), kanske Hello Kitty-inspirerad stil.


Jag vill ha november - NU!

FÖR DÅ SKA VI TILL GRAN CANARIA (ANFI DEL MAR) I TVÅ VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Höst?!

Brrr... Vad kallt det är nu! Det får bli skinnjackan idag annars lär jag frysa ihjäl. Fy vad tråkigt för de som tar studenten idag, hoppas att vädret hinner slå om tills nästa vecka då Helsingborgarna tar studenten! 

Idag har jag lite saker inplanerat och jag hinner egentligen inte sitta här nu hehe. Jag ska ta bussen 11.40, ska hämta min nya danströja på Nicolaiskolan sen ska jag möta upp Jenny när hon är klar med sin tenta. Vi ska ta en lite fika i stan :) Förhoppningsvis hittar jag nån present till Annapanna också.

Känns grymt skönt nu att ha skickat in uppsats och reflektionspapper! Kan inte beskriva känslan, nästan som studenten haha. Tänk om ett år, då tar jag examen - på riktigt! Dåblir det ingen mera skola på ett tag, hoppas jag! 

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Byt bara färg på löven så skulle det kunna vara höst idag :(


God natt, igen...

Ja, jag vet. Jag är sjukt dålig på att blogga nu för tiden men det finns andra saker som lockar när det är fint väder osv... Dessutom ska jag ju lägga in bilder från vår Strängnäs-resa. 

Idag har jag hunnit med en massa saker. Vaknad halv 10 och då hade jag fått 4 sms men inte hört ett enda av dem. Det ena var iaf från Malin som frågade om vi skulle ses på förmiddagen idag. Javisst, flög upp ur sängen, gjorde vid mig och åt frukost sen stack jag. Vi skulle baka de goda muffinsen som jag la in receptet på förra veckan. Cyklade till Oj och köpte vit choklad och creme fraiche. Det tog nästan 20 minuter att handla de två varorna. Av alla de som handlade på Oj kl 11 idag var minst 80% av dem pensionärer, och de är inte snabba i kassan... Jag och Malin bakade våra fina muffins och dekorerade dem. Medans de stod i kylen för att toppingen skulle stelna ringer Malins mobil. Tobbe, hennes sambo, hade skadat axeln på jobb och ambulans var på väg så vi fick åka dit. Som tur var va det inget jätteallvarligt såde körde bara honom till vårdcentralen så han fick sys. Tyvärr hann vi inte äta våra muffins men det tar vi igen en annan dag :)

Nu ska jag iaf nanna!

Förresten, har mailat in vår B uppsats ikväll, nu har jag bara tentan kvar på tisdag sen är år två av tre avklarat :D

Puss och god natt! ♥

Sovdags...

Min kära sambo vill at jag ska sova nu men det vill inte jag för jag är inte trött! Blir ju så när man har sovit på dagen. Efter min lilla incident här hemma imorse tryckte jag i mig en tallrik mannagrynsgröt, för andra gången på en timme.. Sen satt jag i soffan och kämpade emot mitt illamående i ca en timme innan jag vågade lägga mig ner för att sova. Låg med täcket på när det var minst 20 grader ute. Najs...

Vi var i vår andra lägenhet idag, kollade så att där inte kommit nån post till han som bodde där innan, vädrade och lite så.. Sen var vi hos mamma en runda för jag hade glömt mobil, hårborste och plattång där. Typ de viktigaste sakerna i mitt liv! Hehe... Kan inte leva utan min plattång typ :P

Just nu kollar jag på Generation fett, det är repriser från i vintras tror jag. Har redan sett det innan. Det är ju helt galet...

Får väl ta och förbereda mig för sängen nu annars blir Robert suris ;)

Natti natti!!

Onsdag

God morgon!

Hoppas att ni där ute mår bättre än jag gör... Min mage är i uppror och jag har spytt nu på morgonen så jag stannar hemma idag. Ingen skola och definitivt ingen träning ikväll! Hoppas bara det går  över snabbt. Jag vill inte vara sjuk nu :(

Såg att vår lilla Maria hade bloggat från England igår :) Kul att höra att hon har kommit fram! Nu ska jag bara logga in på skype nån gång också haha.

I´m back!

Hej hopp!!

Som ni kanske har märkt har ajg varit borta några dagar men det var faktiskt inte tänkt att det skulle lbi så. Jag har varit i Strängnäs och kom hem igår kväll. Hade lånat mobilt bredband som jag tyvärr inte fick igång. Vi har haft en trevlig resa med massvis med sol :)

Idag var jag och Jenny på lunchspin sen blev det solning på görningen i lite mer än en timme, skönt! Nu sitter jag hemma hos mamma och skriver ut en uppsats som vi ska opponera på imorgon, sen är skolan faktiskt slut! Men... Jag har en omtenta på tisdag plus två resttentor i augusti... Äh, det löser sig väl på nåt vis!

Nu ska jag fortsätta här!

RSS 2.0