Onsdag - Valborg!

Godmorgon folk!!
Förlåt för att jag har varit lite dålig med att uppdatera men jag har haft mycket med jobb och skola. Nu är första essän inlämnad och de känns som en stor tyngd släppts fårn min axlar =)

Igår kom Johan och Markus hem från sälen så jag och Robert var nere i stan med dom, satt ett tag på hamnkrogen sedan gick vi till utposten :) Det slutade på donkan för määdds var hungrig :D as usual! blev en nykter kväll för mig eftersom jag körde ^^, ikväll blir det förhoppningsvis Tivoli med Steffie m.fl! Robert stackaren ska jobba till 23... :(

För ca en kvart sedan ringde dom mig fårn tre och erbjöd en ny mobil.. Jag har ju 5 månader kvar på mitt gamla abonnemang så jag måste betala 149:- för mobil + 69:- för abonnemanget i 5 månader till, men som kompensation får jag 99:- att ringa för, sen kostar det nya abonnemanget 99:-/månad och de pengarna får jag använda till vad jag vill. Mobilen jag ska ha är en Nokia 6500. Tar emot ltie för ett Ericson-freak som mig att byta till Nokia men jag har precis pratat med Johanna som jobbar hos pappi och hon tyckte jag skulle ta den. Killen från Tre ska ringa tillbaka snart.



Nu har jag pratat med dom igen så nu är mobilen på väg :D Den kommer väli nästa vecka eftersom det är en massa helg nu :( Men men ;P

Pussycat dolls 2

Nu kommer äntligen Pussycat dolls 2! 15 tjejer har valts ut för att få tävla om de tre platserna i den nya gruppen Girlicious. Vi kan förvänta oss sång och dans på hög nivå! Detta måste ses, start på TV3 den 21 maj kl 21.00.

PCD

Måndag

God morgon!!

Herregud va trött jag var när jag gick o la mig igårkväll :S Men jag blev iaf klar med essä fast den känns skit ;/ Kommer säkert få komplettera men det tar vi när det problemet kommer! Nu ska jag bara läsa igenom den några gånger innan jag äter frulle sen ska ajg köra hem till mamma och skriva ut den. Tänkte åka till stan så jag är där vid 15 idag, vill ju inom på hm och kolla jacka innan jobb! Måste köpa nytt busskort med, men jag vet inte om jag ska ta från imorgon eller måndag.. Hade varit bättre att ta från nästa måndag för jag kommer antagligen inte använda det så mycket denna veckan, eller? :S

Robert sover fortfarande,han väckte mig med sina nysningar tidigt imorse, hoppas att han inte blir förkyld.Då är det ju ganska kört för mig med - noll immunförsvar här haha :P

Läsa, va det ja!

Min ögon dör snart

Ska bli såååå skönt att krypa ner i sängen ikväll, ögonen är ganska trötta efter en hel dag framför datorn:S Men jag och Robert har varit duktiga ikväll, vi var te och sprang i 30 minuter! Det är något jag ska göra till en van. Fast imorgon lär det ju itne bli nåt, har fullt upp då, samma på tisdag, sen har jag ju dansen på onsdag. Efter det kanske :S hihi, var himlans skönt iaf. Det finns ju elslinga här så det är heeelt perfekt för mig!

Nu ska jag ta ut vovven på sista kvällsrundan!

Sov gott folk!! ♥

AAARGHH

Jag kan inte hitta sladden till min mobil och bilderna på det jag köpte i fredags är på mobilen. Sorry, orkar inte foa allt igen med kameran (A)
Men jag ska fortsätta leta lite till... Jag vet ju att den ska ligga här nånstans ;)

Btw så är jag ensam hemma, de ringde från Roberts jobb igår och frågade om han ville jobba idag så han jobbar 8-17 idag. Kuuuul.... Aja, jag får nåt gjort med essän iaf =)

27 april 2008

image24

Klockan 7 på morgonen ;) Det blev en lite gråare version  idag men har vi tur så kanske solen tittar fram senare idag!

Mör i kroppen

Känner mig helt slut i kroppen, alldeles mör... Vi var ute med Theo i ca 1 ½ timme innan idag. Vi gick till skogen och Theo fick gå utan koppel hela rundan, han var jätteduktig :D Man märker att han har börjat utvecklas en massa nu, och det går verkligen fort nu! Vilket vi alla bara tycker är positivt. Dock så lyfter han inte på benet än, bara ibland, så han får väl vara min "lille bebis" ett tag till ;) Igår väckte han mig mitt i natten, han stod uppe i min säng och slickade mig i ansiktet tills jag vaknade. När han hade lyckats med sitt mission gick han och la sig. Jävla hund ;) Jag gick upp och tvättade mitt ansikte.

Tyvärr hade jag inte kameran med mig ut idag :( Men där va fullt med vitsippor i skogen. Hehe Robert hittade ett lerpöl som han självklart skulle gå och doppa huvet i, sen fastnade ju all torr grus på honom så jag satt på gräset och kammade hela hunden innan vi gick pp med honom i lägenheten. Grannen tittade ut från balkongen och frågade om jag skulle rycka av honom all päls ;) Det var ju en hel del som lossnade.. Men nu är han nykammad och fin i ytterligare två dagar :D


Theo blev också trött och mör i kroppen av vår långrunda. Han har sovit sedan vi kom in vid sju-tiden. Just nu ligger han under vårt soffbord och gottar sig. Blir nog en sån runda imorgon med. :)


Madcon - Begging


Familia

Jag skrev på essän ett par timmar imorse sen körde vi till Klippan och köpte kattsand, sedan vidare till Stidsvig för att fixa till hos kisen. Efter det körde vi till Familia för att titta på skor men vi hittade inget :( Gick in på maxi och köpte kyckling filéer som vi ska ha till maten ikväll :) Dom ligger på tining nu.

Nu tänkte jag fortsätta skriva på essän ett tag till. Blir nog klar ikväll så jag kan ägna hela dagen imorgon åt att finslipa. Jag lägger in bilder på gårdagens shopping senare!!

Lördag

Goooodmorgon!!
Denna dagen kommer bli en ren pluggdag med ett undantag, ajg måste köra till Klippan och köpa kattsand sen ska ajg hem till mamma (dom är inte hemma så jag passar katten) och göra vid kattlådan, sen ska jag hem igen och plugga :P

Det finns iofs en sak till jag vill göra... Jag vill till sko punkten och titta på skor.. Vill ha ett par tygskor (eller tre) ;) Vi får se hur duktig jag är med skrivandet på essän, kan ju isf bli en belöning i form av skor om jag är duktig!

Äntligen!!

Jag är äntligen klar med teoridelen och jag har kommit en bra bit på analysen i min essä, äntligen är jag ifatt min tidsplan ;P Nu håller jag på och städa upp här hemma, sen ska jag hoppa in i duschen för om en timme kommer Joanna, vi ska fika. Jag har supergoda minibaguetter som vi ska värma i ugnen sen ska vi till väla :)

Fredag

Usch, skriver ny veckodag hela tiden känns det som!! Nu ska jag skriva klart teoridelen, nästan klar, sedan ska jag göra klart analysen... Tar det där med artiklarna imorgon eller ikväll. Måste få in all litteratur vi läst. Ööhh hata!!! Förstår ni hur skoltrött jag är nu? Mår illa om morgnarna bara för att jag måste tänka på skolan :S

Jag ska väl plugga fram till kl 13 eller nåt. Sen ska jag och Joanna till Väla, tror inte att det blir mer plugg sen idag... Vi får se :)

Listan :P

Har du någonsin

Varit kär: Är kär i min Robert
Blivit dissad: hmm
Rymt hemifrån: Ja, när jag var liten :P
Föreställt dig ditt ragg naken: Mm...
Skolkat: Jepp
Sovit utomhus: Jaadå
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Ja...
Velat bli modell: Ibland
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja :P
Sett en död människa: Nej
Druckit alkohol: Ja

Ätit sushi: Ja, och jag gillade det :9
Varit på scen: Ja
Snattat:  Nej
Varit full: Ja
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Nej


Du?

Svär: Inte så mycket
Sjunger bra: Om jag gör
Dushar dagligen: Självklart
Tycker att du är attraktiv: Självklart :D
Kommer överens med dina föräldrar: För det mesta
Gillar åska: Mysigt, på lagom avstånd
Spelar något instrument: Piano
Äger en iPod: Can't live without it
Går till kyrkan: Nopes
Sover med gosedjur: Har min Robert <3
För dagbok: Ja, blogge såklart
Dansar i regn: Nej
Sjunger i duschen: Alltid ;)

Vem var den senaste personen:

Du nuddade: Robert
Du pratade i tfn med: Mamma
Msnade med: Jaga
Du kramade: Robert
Du skällde på: Mamma
Sportade med: Steffie


Senast du:

Skrattade: Idag
Grät: Några veckor sedan
Filmen du såg: Minns inte
Tuggade tuggumi: Några dagar sedan
Drog ett skämt: Ingen aning


Äckliga pågatåg

Kom ner till tåget efter ganska jobbig arbetskväll.... Går in i första vagnen och det luktar bajs. Sen kom det några småglin "åååh fy fan nån har mögat här" haha. När usch, jag hatar pågatågen. Inte nog med det så har jag fått ont i öronen :( Tog alvedon nu så jag hoppas det försvinner tills imorgon. Snart ska jag gå ut med Theo sen ska jag sova.
Godnatt

Bajshälsa

Öööh jag spyr snart på denna essän. Orkar inte. Skitjobbiga texter :S Har typ 4 sidor kvar att skriva. Ska bara få in dom där artiklarna i skiten också. Analysen är snart klar, tre dagars finputsning av det då. Jag ska sitta uppe och skriva ikväll, imorgon är det föreläsning. Jippiii..... *not* Ikväll ska jag jobba, det ska bli skönt, jag ser mitt jobb som avkoppling från verkligheten. Låter helt knäppt men jag trivs jäklit bra där och då blir det som avkoppling för mig. Nä, nu ska jag se om där ligger några insättningar på kontot och väntar på mig inför imorgon ^^,

Ikea

Två gröna kuddar till soffan, med nåt mönster i. Ikea har fått in en massa nya klädslar till Ektorp-soffan nu- jag vill ha, men tror inte dom faller Robert i smaken, dom är "för extrema" eller nåt..... Theo kom också med på ett hörn, fast han försöker gömma huvudet bakom krukan ;)

soffkuddar från ikea

Köpte även två nya krukor eftersom en kruka gick i sönder igår när persiennen lossnade......... -.-
När jag kom hem stod där en ros på köksbänken, det var mamma som hade lämnat den här till oss, så den får numera bo i den nya krukan, alltså måste jag köpa ännu en kruka iaf :P

ros+ikeakruka

Torsdag

God morgon!!

Veckan bara rusar iväg, varför ska det alltid vara så när man har skolarbete? :@ Jag ska göra havregrynsgröt med hällon i nu sen ska jag ta ett ryck med essän. Imorgon blir det inte så mycket skrivande på dagen för jag och J ska till VÄLA :D Det lär bli shopping på hög nivå. Jag ska sätta min gräns vid 1000 kr så jag måste verkligen planera min inköp ;) Ska iaf köpa en vår-/sommarjacka... Och ett par tygskor, vet inte vilka än, väger mellan  två olika. Nej, nu börjar min pluggdag, ska slänga in bilder från gårdagens shopping på Ikea när mitt kamerabatteri är färdigladdat!

Ha en bra förmiddag!!

God kväll :)

Snart ska jag sova men tänkte slänga in ett inlägg först. Idag kom mamma och hämtade mig vid halv 4, vi körde till Ikea där vi mötte upp Steffie. Köpte lite saker till lägenhete, sen körde mamma oss till dansen.... Shiiit va jobbigt det var idag (konditionen är inte på topp)... Om två veckor ska vi vara med i en dansshow så då måste dansen sitta perfekt. Det får bli träning hemma.

Hände ltie saker här hemma innan mamma kom men det skriver jag om imorgon för jag orkar inte nu. Vill bara krypa ner i sängen. Men först, kvällsrundan med Theo :)


Wii vill ha Wii

Spelade Mariokart hos Roberts syster i söndags, och ja, vad sk aman säga? MUST HAVE!!! Man upplever de klassiska banorna i nyare tappning men de har endå den rätta Mariokart-känslan som Nintendo 64 hade.


wiiwii
wii


Ner, upp, ner, upp, ner och upp

Så springer jag i trapporna just nu :P Ska bara ner en gång till om en kvart och starta sista maskinen, sen ska det bara hänga och torka till 12-13- tiden, där är ju ingen annan efter mig så jag tar nog torkrummet ett tag idag :P Det är iaf bra konditionsträning att springa i trapporna hela tiden. Får nog skaffa mig en stegräknare snart, eller varför inte en ny mobil med stegräknare i :)

Ikväll ska jag och S dansaa, men innan dess ska jag plugga och åka till ikea med mamma. Börjar känna   mig lite stressad med essän nu :S Ja ghar ju bara skrivit 3 sidor, hade 5 men tog bort 2 igår. Not goood.

Vad ska ni göra idag?

Theo chillar

Just nu ligger Theo och vilar på balkongen ;)

Theo 23/4-08

Lika som bär ;)

Robert och hans systerson.

Robert 20/4-08, malmöElliot, 20/4-08, Malmö

Balkongen

Balkong2

Onsdag

Godmorgon!!
Sovit gott? Det har jag, det kändes verligen tungt att öppna ögonen när Roberts mobil började spela It's too lääate kl 06.45 imorse, men jag var tvungen. Hade tvättid kl 7, jag var där nere kvart i 8.... Var nog nåt av det jobbigaste på länge. Det känns som man går i en evighet innan man har kommit upp för trapporna från källaren igen. Nu har den ena maskinen varit klar i en kvart och den andra är klar om en kvart så jag väntar med att gå :P Idag är det fint väder igen - älska -

Mamma kom med ett förslag, att jag ska fota trädet utanför balkongen någon gång i veckan så man kan se hur det förändras. Så därför tänkte jag ha en egen kategori till det där jag lägger in.. hmm.. vad ska vi säga, två bilder i veckan? Onsdag och lördag kanske? Jag ska iaf gå ut och ta en bild nu :)

Godnatt

Jag har precis skickat in min deklaration så nu ska jag gå ut med Theo sen ska jag krypa ner i soffan ett tag innan jag ska gå och lägga mig.
Imorgon ska jag råplugga, sedan blir det hårdträning på dansen, snart måste den sitta för om nån vecka är det dags för vår dansshow :P

Sov gott!!

Header åt Jaga

Gå in på Jagas blogg, jag har precis hjälpt henne med designen :)

Macaroniiis

Jag har redan läst 12 sidor i boken :D Tjohooo och bäddat sängen och diskat.. Var i tvätten innan och bokade tid, imorgon kl 07.00, suck men men...


och där slutade jag för sisådär två timmar sedan...


Mamma och B har precis varit här och lämna jord och hund till mig. Theo bara la sig och sov direkt när han kom hit. Han är jättefin i pälsen nu, han var ju hos frissan igår :)

Min rubrik - jag har ätit makaroner med majonäs och ketchup. Det är mumsfillibaba ;)
Ska fortsätta läs ai boken nu....

4 minutes


Ny design

Nu har jag äntligen fixat min design fast den har ju sina brister... Finns det någon som kan hjälpa mig med att ändra färg på länkarna (alltså kommentarer osv. som finns under inläggen) så skriv!!!

Nu ska jag dyka djupt, djupt ner i boken Hälsa och sjukdom - en begreppslig utredning. Jag hoppas att alla andra får en roligare eftermiddag än vad jag kommer ha!


Tvättstugan

Det inträffade ett litet missöde idag. Min pojkvän körde nämligen till jobb med mitt busskort och jag har inga lösa pengar så jag får stanna hemma från skolan idag. Så kan det gå! Nu ska jag kila ner i tvättstugan och se om det finns någon ledig tvättid idag, måste ta tag i disken också... Usch, usch, usch...

På fredag har jag iaf något att se fram emot, CSN-bidrag,  lön och VÄLA med J. Jag ska försöka hitta en ny vår-/sommarjacka.

Är det nån som sett någon snygg sommarjacka så tipsa mig gärna :)

Egopics ^^,

ego*ego*ego*ego*ego*ego*

Måndag

Veckans första dag och det är alldeles underbart väder ute! Hur kan man inte vara på bra humör då?
Tyvärr måste ju en annan person sitta inomhus och plugga, vi har inte inrett vår balkong med möbler och annat nödvändigt än. Men jag har tagit en bild på det gröna trädet utanför balkongen, sommaren är på väg :D

Träd

RSS 2.0