2 dagar kvar! - Dan före dan före dan...

Nuuuu drar det ihop siiiiiiiiiiiiiiig!!!!! Bara två dagar kvar tills vi ska se LADY GAGA!!!!!!!!!!!!!!!
Idag är det en del som ska fixas: jag ska städa här hemma, ladda kamerabatteriet, tömma minneskortet, packa, städa och tvätta bilen... Jaaa, Robert får hjälpa till när han kommer från jobb. 

Och vinnaren är...

Jag har blivit beroende av Veronica Maggio haha. Så Robert köpte hennes album "Och vinnaren är..." igår. 
Ni kan ju gissa vad som strömmar ut ur högtalarna här nu ;)



3 dagar kvar

www.ladygaga.com

Nytt i garderoben

Randig tröja 149 kr, Linne 49 kr på REA, Gina Tricot!

Köpte även en jätttesöt bh, vit med små svarta hjärtan på Cubus, eller jag fick dem :)

Hej då min sötplutt <3

Nu ska jag köra hem till mamma för.. *snyft* lämna Theo! Han ska åka med dem på semester i nästan tre veckor, åå vad jag kommer sakna dig min lille pluttesnuttduttvovvsing!! 


4 dagar kvar

www.ladygaga.com

Onsdag

God morgon!

Detta är väl inte mina bästa dag på länge men vi har väl alla våra upp eller ner-dagar! På lördag åker vi till Stockholm, bara jag och Robert. Det kommer bli så mysigt. Vi ska checka in kl 15 på lördag så vi tänkte göra något av den dagen också, planerna lutar mot Cosmonova men jag måste nog kolla upp när de har sina visningar. Det är ju bion vi är mest intreserade av. Kanske någon som har varit där nyligen? Tips på vilken film man ska se? :P De filmerna som visas på lördag är Deep sea kl 17 och Sea Monsters 3D kl 18. Det är väl de filmerna vi hinner med! Sen hade vi tänkt gå ut och äta. Tips någon? Vi ska bo på Elite Palace Hotell i Vasastaden. På söndag vet ju alla vad som händer; Gröna Lund och LADY GAGA! På måndag blir det förmodligen en runda på stan innan vi beger oss hemåt igen!

This is gonna be grrrrreat!

Kollar p å tv nu, vilket är lite jobbigt när man inte har nån tv-bänk haha. Förmodligen trodde vi inte att vi skulle få sålt den så vi har inte fixat nån annan haha. Men jag ska fjäska lite för min snälla morbror så han kanske kan sätta upp den på väggen (A)

Uppdatering från sjuklingen

För det första vill jag säga att man aldrig ska jobba när man är sjuk, det gör bara saken ännu värre. Jag jobbade fredag-söndag samtidigt osm jag var jätteförkyld... Ja, ni kan ju bara gissa hur jag mådde i söndags kväll. Igår halvsov jag nästan hela dagen. Senare på kvällen tyckte jag att det kändes konstigt i halsen, kollar halsen i spegeln och ja, det blev doktorn idag. "Ser ut som en begynnande halsfluss" men jag hade inga bakterier så jag fick ingen antibiotika. Men jag ska ta det lugnt, får jag feber igen ska jag åka tillbaka till doktorn, tråk... Jag som måste va frisk till helgen!!!

Idag var jag och mamma på apoteket och då blev det en snabbis in på Gina där jag köpte två linnen och en långarmad tröja. Resten av dagen har spenderats med att kamma Theo, jag är fortfarande inte klar så hem till mamma och fortsätta sen. Vi är hemma nu för det ska komma några och köpa våra bokhyllor. Skönt att bli av med det! :)

Natasha och jag på Annies student

Moonless night

Jag har precis målat naglarna med färgen moonless night från H&M. Känns kanske inte så länt med tanke påatt nagellacket kommer vara avskavt ikväll men  det skyddr iaf :P Och kunderna kommer ju se mina händer hela dagen så då får de gärna se fräscha ut!

Nu är det jobb som gäller 12-20!

Tchüss!

Söndag

Vad är detta? 
Jag är så genomförkyld nu, vad ska jag göra? Gå till jobb eller stanna hemma? :S Går nog till jobb iaf. Har ju inte fått så mycket tider nu i sommar och en söndag är svår att tacka nej till! Hur som helst borde jag gå och duscha nu och sen äta frukost. Jag ska dricka en stor kopp grönt te och hoppas på att det får mig att må lite bättre. Detta suger, jag hatar att bli sjuk, och visst blir man det alltid när man har mycket att göra? Som nu t.ex., när jag har min feta jobb-helg!!

Jag ser fram emot nästa helg iaf!

Bild lånad från Lady Gagas officiella hemsida.

John Tucker must die

Har jag precis sett här i min ensamhet samtidigt som jag deppar för att jag missar Helsingborgs-festivalen... Robert har typ gått och lagt sig. Enda anledningen till att jag inte har gjort detsamma är att jag då får det väldigt svårt att andas. Japp, det är så det är, vi  har drabbats av influensan. Hoppas inte att det är svininfluensan. Då dör jag nog. 

Jag har jobbat, både igår och idag, det är denna helgen de stora pengarna ska tjänas. Hoppas att jag orkar gå till jobb imorgon, börjar inte förrän 12 så jag ska nog hinna vila. Vi orkade inte göra mat ikväll så det fick bli kebabrulle, vi har inte ens ätit halva. Vi är verkligen sjuka :(

Något roligt i allt elände är att jag har beställt en mini-pc. Vi var hos pappa i torsdags, då Robert köpte en ny dator eftersom hans stationära har kraschat. Den nya är typ ball, men min kommer ändå va hetast! Förhoppningsvis levereras den nästa vecka, den var nämligen slut på experts centrallager.

Denna gången blev det faktiskt inte en rosa dator eftersom både pappa och Robert tjatade om att jag skulle tröttna på den snabbare om jag tog en rosa ;) Nu ska jag bara hitta ett snyggt fodral! 
Någon som vet var man hittar några balla sleeves?

Rosa laptop säljes!!! Advent 1215 Nordic

Nu säljer jag min rosa laptop! Det är en Advent 1215 Nordic, inköpsdatum 2007-10-11.
Pris: 2000 kr, väska medföljer.
Intresserad?

Kvällsbloggning

God kväll mina damer och herrar ;)


Nu har jag börjat fatta att jag snart kommer att få se Lady Gaga LIVE!!! Nästa vecka, på söndag klockan 20.00 på Gröna Lund. Jag vill dit  NU NU NU! Vi ska ha bra platser, om vi så ska sitta där hela dagen, är det förstått Steffie? 

Idag har vi varit iväg på värsta rundan så jag är lagom trött nu, det är inte mycket det fina det tål. Hehe.. 
För det första har vi varit hundvakter sedan igår eftersom mamma och Bosse skulle se Lotta på Liseberg igår. Mammas hund, Tova, är verkligen i en klass för sig. Hon väkte mig genom att stå och flåsa mig i huvudet imorse, när hon inte slutade gick jag upp och tog ut både henne och Theo. Vi hann dock inte så långt eftersom Tova hörde sopbilen. Då blev hon jättenervös och jag trodde hon skulle slita sig (vilket hon har lyckats med ett antal ggr...) så jag tog in henne igen innan jag gick rundan med Theo.
Robert sov länge så vi kom inte hemifrån förrän vid tre. Vi har bl.a. varit på Väla, jag har postat mina gladiatorsandaler, de från Nelly som har gått sönder. 


Damn vad jag är sugen på sushi! Snart dags att äta det tror jag. Natasha - sushibuffé en kväll snart? :)

H&M home


Måndagsklubben

Någon som är sugen??

 :D

Work

Snart ska jag sticka till jobb. Jobbar 14-21 idag, alltså stängning, vi hoppas att jag får gå hem i tid :)

Ikväll när jag kommer hem ska jag bara slänga i soffan eller sängen och softa resten av kvällen! Sen är jag ledig måndag-torsdag så om det är nån som vill hitta på nåt, hör av er :D

Bodils skafferi

Nej, jag menar självklart Olssons skafferi i Helsingborg då. Ibland kan det bli lite fel :D





Se inte så sammanbiten ut Malin ;P

Jag och Isabelle åt vitchokladsoppa och Malin beställde in hemmagjord chokladtryffel. Lipsylet finns med för att ni tydligare ska se storleken på denna dessert!

Jag och Isabelle tyckte det var så gott at vi slickade talrikarna rena!

:D


Stranden

Idag var jag på stranden med Steffie och hennes kompis Elle. Jag har minsann fått färg idag, i ansiktet och på ryggen!! De enda ställena där jag inte använde hawaiian tropic haha. När vi skulle gå ner i stan igen gick min ena sko sönder så jag fick köpa ett par nya inne på Håkanssons! De är riktigt snygga så efter helgen skickar jag tillbaka mina gladiatorsandaler till Nelly!

Om lite mer än en timme ska vi se Harry Potter, det är såååå spännande!! Dock är vi båda lite sega nu så det får bli en stor kaffe innan bion!

Hade ordet långfil i förra rubriken men jag skrev inte om det.. Jag smakade det hemma  hos Roberts syster igår och det är det läskigaste jag har ätit! Smakade filmjölk men var typ som slajm, eller lim... Jättekonstig konsistens.



Malmö och långfil

God morgon!!!

Pigga och vakna idag? Jag är pigg men trött i ögonen :S Igår åkte vi till Malmö redan vid 11-tiden. Vi var först hemma hos Roberts syster där vi åt lunch och sedan klippte hon även Robert. Senare på eftermiddagen besätmde vi oss för att gå lite i stan, jag behöver ju ett par sandaler eftersom mina gladiatorsandaler har gått sönder :@ Hittade inget varken på triangeln eller entré. Förresten är entré jättefint! Det var första gången vi var där och det kommer ju säkert bara bli bättre efterhand som där öppnas fler butiker. Gillade new yorker men jag vågade inte titta så noga eftersom jag inte har mer pengar att handla kläder för denna månaden. 

På vägen hem hann vi även med ett stopp på familia och där hittade jag ett par sandaler jag gillar men de fanns inte i min storlek så de skulle ringe till sko-rönne i stan idag och se om de hade min storlek, hoppas!!

Nu har jag ätit frukost och snart ska jag och Steffie hjälpas åt över telefon med att boka hotell inför vår stockholmshelg! Sen ska vi till stranden.

See you later alligator ;D

P.S. Idag ska jag se Harry Potter.D. S.


Torsdag

1 dag kvar tills vi ska se Harry Potter!

Idag är jag ledig, superduperhärligt!!! Vi ska till Malmö och hälsa på Robert syster sen vet jag inte vad som händer faktiskt. Vill hämta hem min lille vovve från mamma också.

Igårkväll spelade vi minigolf, eller "bangolf". Jag sög, efter en fantastisk start (jag klarade första hålet på 2 slag och Robert fick 7) gick det bara utför. Tror att jag satte nytt rekord med mina 10 sjuor. Haha..!

Nej nu har jag skrivit på detta inlägget i 20 minuter, man kanske ska ta ett ryck och hoppa in i duschen!

OMG

OMG OMG OMG

Geee miiig!!

Utgång

I fredags åkte jag och Robert till Landskrona för att gå på karnevalen. Vi parkerade hos Malin, fick vänta ett tag hemma hos henne eftersom regnet öste ner! Men sen gick vi ner i stan. Karnevalen var inte alls som den brukar. Det var stendött, inga direkt bra artister stod på schemat sen var det bara allmänt dött där. Vi köpte langos sen öppnade himlen sig! Fas vi gav inte upp. Gick väl där i lite mer än en timme. Sen gick vi hem till Malin igen och jag fick föna och platta mitt hår ;P På vägen hem släppte Robert av mig hos Angela. Fixade till mig, lånade kläder sen bar det av ner till stan med henne och Natasha.  Åkte hem tidigt fast vi hade trevligt hela kvällen. Skönt att komma hem i tid plus att ajg inte somnade på tåget. Måste bara säga att det är skitbra att McD på knutan har öppet till 2 nu :P

Här kommer lite bilder!
Natasha, jag & Angela (min storasyster ;) )

Natasha & jag

Johanna (kompis lillasyster, nej jag känner mig inte gammal nej nej...) & jag

En mycket lyckad kväll med två av mina bästa vänner <3

Money, money, money...

I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay
Aint it sad
And still there never seems to be a single penny left for me
Thats too bad
In my dreams I have a plan
If I got me a wealthy man
I wouldnt have to work at all, Id fool around and have a ball...

Money, money, money
Must be funny
In the rich mans world
Money, money, money
Always sunny
In the rich mans world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
Its a rich mans world

A man like that is hard to find but I cant get him off my mind
Aint it sad
And if he happens to be free I bet he wouldnt fancy me
Thats too bad
So I must leave, Ill have to go
To las vegas or monaco
And win a fortune in a game, my life will never be the same...

Money, money, money
Must be funny
In the rich mans world
Money, money, money
Always sunny
In the rich mans world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
Its a rich mans world

Money, money, money
Must be funny
In the rich mans world
Money, money, money
Always sunny
In the rich mans world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
Its a rich mans world

Fredag

Jag är helt inne  på armband nu, har nyss varit på Panduro och köpt mer saker så nu ska jag göra ett lyckoarmband. Jag gav förresten det svarta till Robert, tror han gillar det :P

Ikväll ska vi nog en liten runda till Landskron, är ju karneval i stan denna helgen. Då går de man ur huse i Landskrona stad! Haha... Hörs kanske senare!

Armband

Varför gå och köpa dyra smycken som du enkelt kan göra själv för en mycket billigare peng?

Jag har gjort två armband av mockaimitation! Det var över ett år sedan jag gjorde smycken sist så det är jättekul att börja med det nu igen! Har inhandlat lite nytt från Panduro och tänkte försöka mig på makramé. Jag har redan gjort ett armband men då använde jag mig bara av ett fult snöra och några pärlor som inte passade till men det var bara för att prova på :)



Vad tycks?

9 juli 2009

Jag har precis kommit in från en morgonpromenad med Theo. Det känns inte att vi befinner oss i mitten av juli månad, det är riktigt höstväder ute! Visserligen skönt men lite värme hade varit bättre än denna blåsten. Jag har knappt sovit inatt pga att jag har haft så ont i magen. Det började vid 13-tiden igår och sen ahr jag haft ont hela tiden, imellanåt får jag mer ont och ibland försvinner det helt. Ska jobba idag men jag får se, ska äta frukost först sen få rjag se hur jag mår. Magen gillade inte mat igår kan jag säga... Ajaj...

Bilden är ca ett år gammal, han var nästan helt vit då och nu är han mörkbrun (och vit)!

Onsdag

God morgon!!

Hoppas att allt är bra med er?

Vill ni veta resultatet av att sova med en fläkt i sovrummet? Man blir förkyld! Känner att jag  börjar bli sjuk och det är inte kul i denna värmen :S Har ont i huvudet också :(

Kollade precis på Gina Tricots hemsida och där hittade jag denna klänningen som jag gillade.

Kolla ryggen! Visst är den söt?

So you think you can dance

Kollar just nu på So you think you can dance. Detta är det nummer jag fastnat för mest hittills ikväll! Trots juryns kommentarer... Jag tycker iaf att det var en grym koreografi!

När vi ändå är inne på dans och the Black eyed peas kan jag lägga in låten vi dansade till på streeten på workshopen i helgen:

Lista (pest eller kolera) :P

ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
choklad - vanilj
sola - bada

pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
passion - trygghet

svensk sommar - charter (svensk sommar när det är fint väder dvs)
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
romantiskt - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram 

banta - träna
the body shop - nivea
spy - ha diarré
lyx - budget
ramlösa - loka
förfest - efterfest

pizza - thaimat
yoghurt - filmjölk
ge - få
aldrig mer dansa - aldrig mer ha sex
anorexi - fetma (tycker båda är lika hemska men tänk att ha så svår fetma att man inte kan röra sig :S)
TV - data (det är ju faktiskt möjligt att se på tv via datorn ;) )

kanelbullar - brownies
hemmafest - utgång
raka av allt hår på  huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
 - springa

popcorn - chips
kärlek utan sex - sex utan kärlek
vacker - sexig
risifrutti - chokladpudding
kjol - shorts
skogen - stranden

familj - vänner (svåååår men familjen måste ju gå först)
hav - sjö
jul - påsk
guld - silver
nyår - midsommar
berg-&-dalbana - vattenrutschkana

Dans

Idag är det dans för hela slanten! Jazz och modernt, missar tyvärr street idag men det tar jag igen imorgon! Hörs sent ikväll för direkt efter träningen ska jag på en konfirmation.

Puss

Väla

Nu ska jag och mamma till Väla för en liten shoppingrunda!! Ska köpa konfirmationspresenter och ett par skor till mamma. Sen blir det solning på trädäcket!


UT I SOOOOLEEEEN!!!!!!!!!!!!!!

Nytt från Nelly - black & white forever <3

Igår fick jag utbytesskorna och de satt perfekt! 

Hade även beställt en klänning på rean som jag fick i tisdags.

Kan inte sova!

Klockan är just nu 05.26 och jag sitter och tittar på tv. Det är ju alldeles för varmt för att ligga kvar i sängen men nu ska jag inte klaga på värmen utan på dålig luftkonditionering i lägenheten höhö.

Igår kväll åt vi tacos och såg Twilight. Kan ju säga att jag är helt fast - varför har jag inte sett den filmen tidigare? Så sjukt bra, vill bara se mer! Så fort jag har läst ut sista Harry Potter-boken ska jag läsa Twilight-serien. Lätt. 

Ska nog lägga mig i sängen och läsa Harry Potter snart. Vi hörs senare idag :)

Lovande från smhi.se


Första doppet 2009

Min lediga dag blev precis som planerat förutom att vi inte hann med nån minigolf ikväll men det kanske vi kan ta imorgon? 

Först blev det en powerwalkrunda genom Åstorp... Sen åkte jag in till stan där jag mötte upp Robert. Vi åt lunch på Waynes coffe sen bara det av mot Gröningen. Där var vi till klockan fem eller sex tror jag, tog första doppet idag men det var svinkallt så jag doppade mig bara (huvudet också) sen upp direkt. på vägen hem handlade vi på City Gross. Mamma och Co skulle komma hit och äta middag. Jag gjorde en jättegod gryta med lövbiff. Kanlägga upp receptet nån dag. 

Nu ska jag faktiskt  sova för imorgon ska jag jobba 11-19! Dödstiden men det är bara till att tänka på pengarna som kan gå till vår GC-resa sen :D

God natt!

16 januari 2010........

Min lediga dag

God morning sunshines!

Idag har jag veckans första lediga dag och jag har planerat att utnyttja den till fullo! Först ska jag äta frukost, sedan blir det en långpromenad och iPoden ska med. Sen ska jag ta tåget till stan där jag möter upp Robert för att sedan spendera eftermiddagen på gröningen. Nu hoppas vi bara att vädret håller i sig hela dagen men enligt smhi ser det soligt ut i Helsingborg idag. 


RSS 2.0