Slappedagar behövs verkligen

Idag har jag gjort ingenting och det har varit underbart! Skulle ju skrivit på uppsatsen men jag har faktiskt inte haft någon ork till det så den får jag ta tag i imorgon då jag är ensam hemma eftersom Robert jobbar.
Det är lite Anne Hathaway-maraton på TV1000 Family nu. En prinsessas dagbok visas just nu och kl 19 är det Djävulen bär prada. Men då ska jag se Gossip Girl ju! Robert spelar fotboll nu så han missar "snygga Anne Hathaway" i Djävulen bär prada, jag tror han är kär i henne!

Jag åtagit mig en stor uppgift inför morgondagen, jag ska steka revbensspjäll! Lär väl bli tvungen att börja direkt när jag vaknar för det verkar ta lång tid! Vi skulle egentligen ätit det idag men slöa som vi är båda två blev det inte så! Jag gjorde minipajer ist med spenat och skinka. Mina pajer fick även lite fetaost i sig ^^, Tack för inspirationen Angela!

Nu ska jag bara vänta på att Gossip Girl börjar..!


Bildkälla            Bildkälla

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

loggar in och ändrar det till dig nu :D

2009-05-17 @ 18:34:13
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Marie

SV: ÅH! Är det sant? Gud så bra att du skrev det :) Då kommer det vara det första jag gör imorgon :) Ha det så bra! Kram M.

2009-05-17 @ 18:57:38
URL: http://mariealexandra.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Hoppas du blev nöjd :Dkommer självklart ändra de sen igen när jag gör om din design :D

2009-05-17 @ 19:21:54
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0