Onsdag

God morgon mina solstrålar!

Idag är jag på mycket bättre humör än igår. Igår var botten av botten, kände mig alldeles slut i kroppen och vill bara gömma mig nånstans. Allt detta resulterade i att jag installerade mina gamla Sims 2-spel på Roberts dator, testade på min laptop först men den strejkade så efter lite övertalning... Tänkte faktiskt spela en stund nu! Måste berätta att jag har spelat utan fusk hittills, mina simmar ska minsann få jobba sig uppåt! Hah! Tjejen jobbar inom vården och killen har egen butik på tomten där han tillverkar och säljer leksaker ;)

Senare idag ska jag börja skriva på vår essä som ska handla om rökning på arbetsplatsen. Jag ska skriva om hur man med en deltagande observation kan studera rökningen roll på arbetsplatsen. Lite hur man skulle kunna arbeta med den metoden för att ta reda på hur rökningen påverkar de anställda, vilka samtal som förs under rökpausen, den allmänna inställningen typ. Känns som vi har en bra idé för vårt arbete och att vi ska kunna bli klara i god tid utan allt för stor ansträngning!

Vad ska ni hitta på idag?


Trött bild på mig och Anna, dagen efter hennes student 2008. Utgång i Linköping!
(Usch så solblekt och slitet mitt hår var där :S)

Kommentarer
Postat av: ღ Sofiα Werℓin

vad jobbigt att man ska behöva vänta så länge :(

2009-03-18 @ 10:49:58
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Trixie

Just nu är jag mer rädd för att DRA UT tänder.. om mina visdoms kommer så.. usch.. vill jag inte uppleva! allt bra med dig idag? :)

2009-03-18 @ 16:09:48
URL: http://triix.blogg.se/
Postat av: Micha

sv: hehe tack tack:)

2009-03-18 @ 20:40:50
URL: http://magiskamicha.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh metodkursen...det var inget kul alltså

2009-03-18 @ 23:37:53
URL: http://jagic.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0