Söndagkväll

Usch vad det kliar i mina ögon!!! Det beror nog på att jag satt och stirrade ner i böckerna innan idag. Imorgon blir det samma sak, jippiie!! Vi har ingen föreläsning imorgon, skönt. På tisdag har vi föreläsning 9-12, onsdag är vi lediga men jag ska jobba (16.45-19.15) sen är det skola torsdag och fredag.

Vad hittar ni på ikväll då? Jag och Robert kollar på 2 ½ män, as usual, love <3 Nu är vi på säsong fem så det är inte mycket kvar...

Idag åt vi jätteenkel men jättegod middag, nämlig gravad lax med kokt potatis och gravlxsås, mums! Hmm, vad ska jag mer säga? Jag får väl snart gå ut med Theo. Han har sovit hela dagen för ovanlighetens skull, men det har varit lugnt och skönt. Vi ska snart se ett till avsnitt av 2½ män men Robert har lite problem med att lämna sitt datorspel eftersom han "inte kan hitta nånstans att spara"... Dagens i-landsproblem!





Kommentarer
Postat av: NIKI

guldfynd har massa snygga :) skulle behöva ett större, kram

2009-01-19 @ 06:02:31
URL: http://niczue.blogg.se/
Postat av: NIKI

gooodmorgon :)

2009-01-19 @ 06:13:29
URL: http://niczue.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0