Nyss hemkommen

Jaha, då var ännu en dag av denna veckan avklarad! Jag har haft fullt upp, precis osm vanligt. Först var det skola, vi fick gjort en hel del, sen åkte jag hem, pluggade och vilade ett tag... Ikväll var det dansträning igen, det gick bra fast jag kände mig lite seg. Veckans sista träning imorgon för min del! Jag ska ju till tandis på torsdag, då får jag lugnande så jag får alltså inte träna på kvällen :(

Just nu sitter jag och tittar igenom Pandoras kollektion, där finns så mycket jag vill ha men det ärju så dyrt! Guldberlockerna kostar från ca 1700 kronor tror jag... Silverberlockerna är ju ganska mycket billigare men det hade varit kul med en berlock med lite färg i. Har en med orangea stenar som jag fick av pappa, men jag vill ha något med rosa i nu :D Hihi!

Snart kommer mamma hit, vi ska äta den sista tårtbiten!

Trevlig kväll på er!

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

nja.. jag hade ingen förkylning när jag åkte till mannen i fredags sen när jag väntade på tåget hem från Malmö till helsingborg i söndags så blev jag jätteförkyld!



men tack för tipset, ska köpa det imorgon på jobbet : )

2009-02-03 @ 23:58:37
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Patricia Klinteberg

Svar: Det är riktigt roligt :D

2009-02-04 @ 07:41:11
URL: http://patricias.blogg.se/
Postat av: Steffi

baaaaaaaaah säg inte så :( jag vill ju dansa tis-tors också :((

ses ikväll!!

2009-02-04 @ 17:21:35
URL: http://uniiik.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0