I'm back!!

Var ett tag sedan jag skrev! Det har inte hänt nåt speciellt så jag har väl inte haft nåt att skriva om.. Har mest jobbat och pluggat. Vi är i princip klara med projektrapporten nu, skickade precis in den till opponentgrupperna sen är det seminarium på onsdag och inlämning på fredag!

Dansen gå sjukt bra nu, I love it, ska nog börja med balett igen till våren :D

Igår var vi på 1-års och 3-årskalas i Malmö, det bjöds på afternoon tea med en massa scones, marmelad, grädde, kakor och supergod tårta! Nu vet vi vem som ska göra tårtan när jag fyller år ;D Efteråt körde hemom till min nyopererade pappa. Han bjöd oss på pizza och Nada hade även gjort äpplekaka (bakverk med rabarber på sommaren och äpplen resten av året).

Idag har vi suttit i skolan och skrivit diskussionen på vår rapport. Hoppas vi får bra betyg på  den!!!

Usch nä, har ont i huvudet och är hemma hos mamma så jag kan ska vara lite social nu :) Lovar att jag ska uppdatera oftare, har ju lite bilder från helgen också :)

http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo
 http://www.youtube.com/watch?v=NdYQX8J-FFo

Kommentarer

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0