Regnet bara öser ner

Usch nä det är inget fint väder vi har idag. Det bara regnar så jag fick ta på mig hela regnstället när jag gick ut med Theo, nu ligger han i hallen och torkar på tre handdukar... Inte kul med all den pälsen nu och det blir ju så mycket tovor om man ska hålla på och torka honom riktigt med handduken varje gång han har vatt ute. Nej, så nu får han vara där. Dick ligger i sin stol på balkongen och lyssnar på regnet, han er ut att ha det väldigt mysigt där!

Igår hade jag fullt upp, gick upp ganska tidigt och satte mig och pluggade sen körde jag till Angela vid ett. Vi drack kaffe, åt negerbollar och pratade en massa :) Började smida lite planer också, får se hur det utvecklar sig :D

Sen var jag och Robert på Maxi och storhandlade, behövde fylla på lite i kylen och frysen, främst frysen tror jag. På kvällen var vi på bio i Malmö och såg The dark knight och den var jättebra, har ni inte sett den så se den! Innan vi såg filmen trodde jag att jag skulle få mardrömmar om jokern men det fick jag inte så det var ju bra.

Idag hände rinte så mycket tror jag, ska råplugga nu i några timmar sen kanske sex and the city med Natasha???


Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon :)

2008-08-10 @ 10:08:49
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: M A D D E [Den Stora Foto & Designbloggen]

Detta får du inte missa!



Fram till den 15 Augusti 2008 är det halva priset på bloggdesign i min blogg. Klicka på länken för att läsa mer om hur du också får en ny, stilren & fräsh blogg!



http://madelene1986.blogg.se/category/vill-du-ha-hjalp.html



Mvh Madelene1986

2008-08-10 @ 10:14:10
URL: http://madelene1986.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0