Första doppet 2009

Min lediga dag blev precis som planerat förutom att vi inte hann med nån minigolf ikväll men det kanske vi kan ta imorgon? 

Först blev det en powerwalkrunda genom Åstorp... Sen åkte jag in till stan där jag mötte upp Robert. Vi åt lunch på Waynes coffe sen bara det av mot Gröningen. Där var vi till klockan fem eller sex tror jag, tog första doppet idag men det var svinkallt så jag doppade mig bara (huvudet också) sen upp direkt. på vägen hem handlade vi på City Gross. Mamma och Co skulle komma hit och äta middag. Jag gjorde en jättegod gryta med lövbiff. Kanlägga upp receptet nån dag. 

Nu ska jag faktiskt  sova för imorgon ska jag jobba 11-19! Dödstiden men det är bara till att tänka på pengarna som kan gå till vår GC-resa sen :D

God natt!

16 januari 2010........

Kommentarer
Postat av: Trixie

jaså stattena? visste inte där va :) men jag håller mig nog till detta, så sjukt gott! :) vad brukar du ta när du äter där? :)

2009-07-02 @ 15:54:04
URL: http://triix.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Okej, va bra. =)

2009-07-02 @ 17:20:42
URL: http://iamcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0