Sun[ny]day!

De är många inomhusaktiviteter som blir lidande nu när det är så fint väder!

Igår var vi på barnop i Malmö, det var min styvsysters dotter som döptes. Åt en massa god mat och tårta sen trodde vi att vi skulle sprängas haha :P

Vi körde inom Helsingborg och hämtade Roberts rostiga cykel som han inte har sett på år sen körde vi hem, bytte om snabbt och tog tåget till stan. Mötte upp Jenny, Andreas, Wall och Louise på Hamnkrogen. Där var smockat vid alla värmelamporna så det var svinkallt. Jag och Jenny gav upp först och stack till Stinsen, där var Steffi med sitt gäng så vill joina dem. Drack lite goda drinkar, sen dök resten upp igen! Vi åkte hem redan klockan ett, var ltie trötta. Eller jag var pigg men när man väl sätter sig på tåget blir man trött hehe... Har varit vaken i cirka en timme nu, äntligen får man "sova ut"... Jag är glad om jag får/kan sov alängre än till 8 eftersom jag oftast vaknar halv 8, utan någon speciell anledning.

Idag ska jag träffa Jenny för en fika. Vi tänkte sätta oss på nån uteservering och bara steka i solen ^^,
Hoppas Espresso House i norra hamnen har öppet... Hade ju varit perfekt idag :D

Om en timme är det Robinson, jag tänkte göra vid mig innan det börja så jag hinner se det innan jag ska åka till stan. Missade ju det igår! Får väl väcka Robert då också.

Vad ska ni hitta på idag?







Kommentarer
Postat av: Trixie

åh espresso house är väl mysigt! :) men brukar mest vara på de på kullagatan men de är klart nästan bäst i hamnen.. :)

2009-04-27 @ 18:26:03
URL: http://triix.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0