Påskafton

G L A D  P Å S K!!!

Hoppas att allt är bra med er denna påskaftonsmorgon :D

Här kommer ett litet påskkort från Theo ;)


Solen skiner in i vårt vardagsrum så  man kan ju inte annat än njuta synd att vi har balkongen på fel håll, har bara kvällssol där. Fast å andra sidan hade vi balkongen i söderläge i förra lägenheten och då klagade jag på det. Vi bodde på översta våningen och hade inglasad balkong med plasttak, sånt bara suger åt sig värmen. Så även om vi öppnade upp helt så var det ju som man hade värsta elementet i taket, gick ju inte att sitta där!

Balkongen är vårt kommande projekt... Det har dykt upp en hel del projekt här nu och känner hur de samlas på hög! Vårt köksbord (Jokkmokk från IKEA - köp inte det!) håller bokstavligen på att ramla ihop, eller rättare sagt stolarna. Vi har snart limmat alla stolarna minst en gång. Skit alltså, lösa och ja de håller inte. Vi planerar istället att skaffa en köksö där bänkskivan går ut en lite längre bit från skåpen på ena sidan så att vi kan ha två barstolar där. Vi sitter ju nästan aldrig i köket så vi behöver inget bord där. När vi har gäster siter vi alltid vid det stora bordet i vardagsrummet. Sen får vi ju dessutom två extra skåp i köket om vi skaffar en ö och då kan vi offra det stora skåpet till en diskmaskin!

Vårt andra projekt är då balkongen, inte så omfattande men ändå ganska dyrt. Vi ska lägga såna små trätrallor på golvet och det kommer kosta cirka 2000 kronor. Sen ska vi ju tvätta av väggarna och putsa fönster osv, inglasad balkon här med :)

Det sista projektet som är på g är sovrummet, där ska vi tapetsera men vi har väl inte riktigt kommit överrens om vilka färger vi ska ha så det lär väl bli av till hösten. Inte såviktigt just nu, det är ju inte som att man bjuder in sina gäster i sovrummet! :P

Vad händer idag då? Jo, som alla vet är det ju påskafton så vi ska hem till mamma lite senare idag och äta påskmat :D Mer än så är det väl inte. Jag har köpt äggfärger så vi ska färga alla äggen.

Avslutar med en bild på vårt fina påskris som Robert har pyntat!


Kommentarer
Postat av: Pauliina

Glad påsk ! :D

2009-04-11 @ 16:15:17
URL: http://sunshineforyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här (gäller det datorn jag har haft ute annons på så är den såld nu och jag använder inte denna blogg längre. Besök istället min nya blogg på adressen http://frokencederberg.blogg.se/):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0